Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 393 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Негативна ситуация - как да помогнем?
 

Негативна ситуация - как да помогнем?

Орис

 

– Когато между твои близки има конфликтна ситуация, но ти не участваш в нея, а ти се иска да помогнеш. Отстрани изглежда, че всеки е прав. Естествено, казваш, че трябва да разбере другия и т.н., но как в такива случаи е най-добре да постъпиш, ако ти се иска да помогнеш, но конкретиката не знаеш, ти не си бил в тази ситуация лично, а хората, които са били, искат помирение, но разказват всичко по своето субективно виждане. Как да ги помирим – да намерим нещо общо, което да им даде възможност напълно да разберат другия, да го приемат, а не да са на различни гледни точки, макар че привидно всеки е прав.

– Целият проблем е в това, че вие не можете да помирите хора, ако те самите не искат да се помирят. Трябва да привнесете в техните взаимоотношения такава мотивация, която би ги убедила в това, че да продължават по-нататък при такова противостояние е безсмислено, или просто глупаво и опасно. Тоест когато вие подхождате към този въпрос така: „Хора, хайде това, това, това…“, – разберете: субличностите, които участват в този процес, в този негативен диалог или деструктивни отношения, те не ви разбират. Всички ваши „хайде, дайте“, те не ги чуват, защото това са нивата само на третата АРГЛААМУНИ (1-ва чакра Б.пр.) и те са запечатани на тези нива, те не знаят какво е това „хайде, дайте това или онова“ , но паралелно с тези субличности в човека съществуват и субличности на по-високи нива и те също не са ориентирани на такива формули – ориентирани са на примери. Тоест за всички субличности най-важен метод за взаимодействие се явяват примерите и когато вие привеждате някакъв пример на субличността за своето виждане, то това, което в нейния диапазон е записано, формулирано като определени СФУУРММ-Форми, на вашите доводи, на вашата мотивация вибрират и и те реагират или добре, или по-малко, или изобщо никак. Даже просто вашето силно желание хората да се помирят, без вашето лично участие в тези вътрешни процеси, тоест в караниците или в някакви недобри отношения, може да играе достатъчно съществена роля в това те да намерят общ език, но за това вашата мотивация трябва да се реализира на образите на тези хора – тоест можете да правите медитации, можете просто да седите и привеждайки някакъв пример за себе си, който убеждава вас лично в това, че има по-качествен метод за решаването на тези въпроси – отново повтарям, че тук е нужна конкретика – не просто така абстрактно, както аз сега се изразих: „има повече …“ – малко ли неща има; трябва да възродите в себе си някакъв конкретен образ, който ще стане ясен образ за оправяне на дадената ситуацията в по-добра посока.

– Значи да си представям не просто крайния резултат, а някакъв процес?

– Не крайния процес – вие крайния резултат сте си представили, а осцилационно с нищо не сте го запълнили, тоест вие сте си представили вибрации, които трябва да се запълнят с определен смисъл, с определена енергия – нека тази енергия да бъде ваша или тяхна - това не е важно; ако вие насочвате своите намерения и подразбирате под тях конкретни хора, то те вече се маркират от вашите намерения, маркират се под тези хора, под тези конкретни личности и участват в изравняването на този баланс и колкото по-висока вибрация зададете на своето желание, тоест на своите намерения да помирите тези хора, това ще бъдат вибрации, тоест това ще бъде енергийната окантовка на това действие, което вие искате ментално да извършите. Тоест колкото по-искрен бъде вашият позив, вашия порив – толкова по-високи ще бъдат вибрациите и енергетиката, в която могат да бъдат заложени по-високи СФУУРММ-Форми – качествено по-високи. И по-нататък играе още роля плътността на тези осцилации: ако вие просто сте си помислили за това еднократно, то това ще е една плътност – тя може никак да не бъде притеглена от спорещите хора, към коите е насочено това. Когато вие прилагате мощни и искрени усилия, за да генерирате, да сформирате мотивация защо ви е нужно това, защо вие искате те да се помирят – именно вие конкретно (не самите те, защото те нищо по този въпрос не мислят – те се карат, а конкретно вие). Именно това в по-голяма степен ще играе роля за префокусировката ви в сценарии, където те вече са се помирили.

– Излиза, същото като създаване на мисъл форма.      

– Разбира се, то е едно и също, само целенасоченото въздействие на примера е достатъчно.

– Тоест мога и да не говоря.

– Не е и нужно.

– По принцип може би така даже да е по-добре, защото разговора върви само, ако човека е на такова ниво, но когато теб не те чуват, по принцип, тогава може със своето намерение да попаднеш там, където човека …

– Да, но трябва да сте искрена в своето намерение – да не очаквате никаква благодарност, да не очаквате, че те ще излязат от състоянието на караниците, а вие ще отидете и ще кажете: „знаете ли, всъщност аз ви помирих, аз съм добра, а вие не ми благодарихте, хайде да се почерпим“. Но това е много сложно – да бъдете в това състояние на самоотдаване искрено. На тези нива, на които мислите, задължително очаквате благодарност, тоест на вас ви се иска да ви забележат, да забележат това добро дело, което сте направили, всички да узнаят, че именно вие сте причастни към това, искате или не искате, то ще ви раздира.

– Значи, при разговор трябва да достигнеш до тези високи нива.

– Да, тук трябва да се говори сериозно и духовно, душевно, защото ако започнете да изпадате в някаква конкретика, в персонализация кой от тях е по-добър, кой е по-лош, кого вие поддържате, кого – не поддържате, ако започнете да размишлявате кой е по-виновен, а кой – по-малко, то това именно са нивата на 2-3 АРГЛААМУНИ и ИНГЛИМИЛИССА, които ще ви изпратят да си гледате работата.

– Значи, ако стана свидетел на конфликта или се обърнат към мен, в мен трябва да пламне такова желание колкото може по-скоро в моите светове този конфликт да свърши, тоест по някакъв начин да се разреши – ако аз мога вътре в себе си да го проработя, ще се префокусирам в тези сценарии, където те са се помирили; как са се помирили в другия сценарий може даже да не ми е известно – може да са си поговорили и да са си казали: „аз бях неправ, прости“, тоест ако съм станал участник, важно е в самия себе си …

– Да породите в себе си.

– Да породя в себе си искреното желание да се възцари хармония в моите светове.

– Да осъзнаете защо ми е нужно това и доколко ми е нужно то изобщо – не искат да се помирят, ами какво пък - нека да не се помиряват! Ако вие не сте равнодушна дотолкова, че вие не няма да можете да гледате това, ако не можете да търпите това, тоест ако виждате в това голяма грешка, извършвана от хората, която вие имате възможност да анихилиирате, тогава може и да се получи нещо.              

                                                                                                                    www.iskri.net/zefira

 

Създадено: 15/02/2020 : 22:56
Обновено : 10/06/2020 : 02:17
Категория : Орис
Страницата е посетена 152 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^