Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 819 всичко

 15 посетители онлайн

От тук от там - Крион - ченелинг в ООНКрион в ООН

2012

           

               И, накрая, отново ще ви разкажем за 2012 година. Ако погледнете истинските календари на Ацтеките и Майя, ще видите за какво наистина са говорили те. Това, което те са предсказвали, са шаблони на енергиен потенциал, който е част от часовете на Гая. Те даже съвсем не са календари, както си мислите вие - те са по-скоро енергийни отметки.

           

            2012 година представлява възраждане на мисълта посветена на това кога светлината ще дойде на планетата. Новата енергия няма да поддържа войната или потенциала на войната. Времето, което ще се измества и изменя, е «старото време». Някои са виждали това; и вие сте пребивавали в метафизическата вяра достатъчно дълго, за да видите, че измененията и изместването вече започват да се случват. Вие знаете за какво говоря.

 

               Колко от вас се смятат за Фарове? Позволете ми да ви напомня нещо, за което говорихме в групата миналата седмица: триизмерните фарове на планетата (истинските бетонни фарове), не знаят нищо за бурите. Нищичко. Те не знаят колко силна ще бъде бурята или колко тъмно ще бъде. Те не знаят колко силно ще духа вятъра или колко дълго ще продължи това. Но те и техните наблюдатели могат да видят надигащата се буря и знаят своятя роля в ставащото. Знаете ли за какво са построени? Тях не ги вълнува колко тъмно ще бъде и колко дълго ще трае бурята, защото са построени с оглед на всякакво време! Това не ги интересува, защото те са получили толкова силна светлина, за да помагат на всеки попаднал в беда. Разбирате ли?

 

            Ето защо сте тук. Не ви трябва да анализирате бурята, за да си имате работа с нея. Всичко, което трябва да направите, е да стоите там, където стоите, и да поддържате светлината. Ето защо сте дошли на планетата в това време и ето защо сте тук. Духовете обещават: вие имате достатъчно светлина и вашият фар няма да бъде разрушен, защото той е построен за бури. По същество, той е бил построен именно за тази буря. Разбирате ли какво ви казваме? На вас съвсем не ви е нужно да разбирате или постигате нещо. Последното нещо, което очакваме от фара, е да изключи своята светлина, да затвори вратата и да тръгне по друг път, защото се е задала буря. Виждате ли, че това няма смисъл? И това са добри съвременни новини.

           

            Такива са потенциалите, които виждаме ние. И да, всичко може да стане по-тъмно преди да стане по-светло. Спомняте ли си, че 2008 е основна година? Говорихме за това още през 2000 година. В тази година съществуват потенциали, които - ако се проявят, ще изменят много неща - включително това, което става в настоящото здание на ООН.

 

              Иска ви се да се усмихнете? Искате да стоите, да излъчвате силна светлина и да казвате: “На мен ми е все едно как изглежда всичко. Не се страхувам от бурите. Мен ме е грижа само за това какво ще стане, когато свърша своята работа». И именно затова, скъпо Човешко Същество, ние те обичаме така, както те обичаме.

 

                Това беше послание от ангелската сфера. То е практично и реално. Ние ви почитаме; и всички сме тук, за да ви почетем. И това е така.

           

                                                                                                                                 Крион

           

                                                                                                                  /Откъс от ченелинг в ООН/


Създадено: 03/07/2012 : 22:22
Обновено : 28/08/2020 : 12:17
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 4536 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^