Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 427 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Видове преход
 

Видове преход

Орис

Човека го вълнува не спонтанното, без неговото желание, преместване-преход в други пространствено-времеви континууми (Светове), а друго: как той някога може да стане съзнателен представител на някои от вече много развитите човешки космически цивилизации ? Ще ви изненадам, че същите качествени трансформации са желани не само от вас, но и от Същността на Вселената (Мултивселенска), трансценденталния опит на Която се обезпечава и от нашия опит, основан на безбройните реализации на интересите на всеки. Затова в нейните светове има много едновременни възможности за реализация на нашите познавателни интереси в най-разнообразните условия на Пространствено-Времевите Континууми.

Един от многобройните механизми на подобни кардинални преобразувания на нашите ниско вибрационни състояния на съзнанието в значително по-високо вибрационни, се явява мощният квантов ефект от планетарен мащаб.

Това е периодично възникваща, в динамиката на нашата Звездна Същност, концентрирана емисия на слънчева плазма – уникален коктейл от ултравиолетова, рентгенова и гама радиация.

Еволюционният ефект след такова облъчване на нашите физически тела зависи от параметрите на неговата сила и от съвместимостта му с другите излъчвания. Например, колкото по-къса е дължината на вълната на слънчевия ултравиолет – толкова по-кардинални промени ще предизвика тя в нашия организъм.

Два типа преход

Във връзка с нашите човешки форми, аз определям този многонивов квантов процес като Инверсионно-Лъчева Префокусировка, в резултат от която в системата на възприятие на всеки човек ниско вибрационните елементи се унищожават и Творците на по-високи вибрационните структури получават допълнителен енергоресурс.

Гама-квантите, в комбинация с рентгеново излъчване, формират по време на Инверсионно-Лъчева Префокусировка мощен фронт от обширни атмосферни потоци, които допринасят за бързото развитие на нашето и на Планетарното Самосъзнание към по-добро.

Защо? Защото при преминаването им през нас Творците на Формата на Самосъзнанието, които ние субективно възприемаме като „рентгеново излъчване“, активно взаимодействат с Формите на Самосъзнанията на атомите и молекулите на нашето тяло, трансформирайки по съответния начин отделни участъци от ДНК, а следователно и цялата структура на фокусираната от нас в дадения момент Форма.

Това е свързано с факта, че взаимодействието с Творците на Формите на Самосъзнанието на фермионите се съпровожда от поглъщането на вече намиращите се в нас кванти нискочестотна енергия, за сметка на което рентгеновото излъчване се обогатява с Формите на Самосъзнание на квантите  с по-позитивната, високовибрационна енергия на Творците на колективното Подсъзнание.

В зависимост от тяхната интензивност, Инверсионно-Лъчевите Префокусировки могат да имат напълно различни последици за състоянието на нашите биологични Форми на Самосъзнание: осъществява се Акт на мощна префокусировка (смяна на сценария на осъзнаване) в много по-качествени човешки Форми от по-благоприятни Светове (след условната „смърт“ от безжизнения организъм в друга Форма човешко въплъщение), или акт на мигновено телепортиране на физическото тяло в отдавна мечтаните от нас условия на съществуване.

www.iskri.net/zefira
Създадено: 30/01/2020 : 16:43
Обновено : 10/06/2020 : 02:15
Категория : Орис
Страницата е посетена 168 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^