Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 693 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - Осъзнатото сънуване - защо не?
 

 Осъзнатото сънуване – защо не

Орис

Когато в човека пробуждат по-високоосцилационни микрозони на челния дял на дясното полукълбо той интуитивно започва да разбира, че светът около него е много по-сложен, отколкото му е изглеждал преди, че някъде, много близо до него, има определено множество други алтернативни начини на съществуване, които той задължително трябва да опознае и осмисли. И тогава Фокусът на неговите насъщни жизнени интереси неизбежно се насочва към най-близката Сфера на възможното другоизмерно паралелно съществуване на самия него – в съня. Защо сънят се счита за изменено състояние на Самосъзнанието?

Защото вие, като волеизявяваща личност, изпадате от привичното за вас будно състояние на осъзнаване на своя, макар и много относителен, контрол над случващото се около вас, докато в съня попадате в неспирната неконтролирана лавина от спонтанни събития, които са напълно извън контрола на вашите желания и ви въвличат все по-дълбоко и по-дълбоко в бездънната същност на случващото се извън вас, но с вас .

Практиката на осъзнатото сънуване  сама по себе си не е много сложна, но е чудовищно изтощаваща, изсмукваща от организма всички психически и физически ресурси. След всеки подобен изход най-голямото желание е почивка, физическа и психическа, поне за един ден. При това във Въображението ти постоянно се въртят картини-спомени за това, което е снанало, сякаш сте гледали себе си отстрани. Сякаш ​​се размножавате на няколко абсолютно равнозначни субекта, действащи едновременно и несъгласувано в различни условия на едно и също пространство. Трябва да концентрирате вниманието си едновременно на няколко варианта на едновременно ставащите с вас събития

Още в началото на 90-те разбрах преди това неосъзнаваното от мен пагубно влияние на тези „нощни бдения“ върху своето физическо, психическо и духовно-нравствено състояние. Онези, чийто волеви вътрешен фактор не е под надеждния и строг контрол на Творците на висшите зони на дорсолатералната и вентролатералната предфронтална кора (а това засега е така при всички вас, които сте в микстумни НУУ-ВВУ-Формо-Типи), могат да се смятат за самоубийци, защото без непрекъснатия предупредителен натиск от страна на здравия Разум, вие попадате под абсолютното хипнотично влияние от страната на унгите и ссвооуните на своята лимбична система и много лесно и бързо полудявате и то в най-буквалния смисъл.

Отначало е завладяващо и интригуващо, въпреки всички трудности и проблеми на самия акт на излизането, но с течение на времето почти напълно се превключвате към събитията от „света“ на своите похождения, хващате си там виртуални приятели, влюбвате се във фантоми и виртуални образи, които сами сте си измислили и губите интерес към всички събития в своя физически живот. Става ви много скучно да живеете с предишните си интереси, стремежи, цели и мечти. Не можете да се отървете от натрапчивите картинки на последното си излизане и чакате, чакате по-скоро да мине деня и най-накрая да можете да легнете, да се престорите на спящ и когато всички в стаята заспят (съпруга, деца, родители, домашни любимци - котка, куче, животни), да вземете следващата "доза" от вече измисления от вас през деня нощен сюжет ...

Между другото, след прекратяването на нощните „приключения“ в осъзнатите сънища, аз започнах много рядко да сънувам и винаги се събуждам в прекрасно разположение на духа, изпълнен с нетърпение по-бързо да продължа своите творческите си дейности от предишния ден. Затова искрено ви предупреждавам да не се поддавате на подобни изкушения и да не губите ценното си време в овладяването на практиката на осъзнатото сънуване! Жалко е, че разрушителното преживяване на някой друг не може да бъде напълно осъзнато, докато самите вие не преминете през него ... Аз успях да спра самия себе си навреме и след това написах десетки сериозни книги, които едва ли биха излезли, ако не бях спрял, Но кой ще  спре вас?

-----------------------------------

микстумни Форми на Самосъзнание – в по-голяма степен биологични, но и с някои абиотични признаци

НУУ-ВВУ-Формо-Типи – Формите на Самосъзнание на абсолютно всички хора

унги и ссвооуниФормо-Творците на двата низши ИИССИИДИ-центъра, чрез които се реализират представителите на космическите цивилизации на унги и аргллаамури, ссвооуни и инглимилини; те са изцяло фиксирани само върху егоистичното и материално възприятие на заобикалящата ги реалност, едностранчиви, с ограничено виждане на всяка конкретна ситуация.

                                                                                                                    www.iskri.net/zefiraСъздадено: 25/01/2020 : 16:31
Обновено : 10/06/2020 : 02:15
Категория : Орис
Страницата е посетена 167 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^