Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 423 всичко

 3 посетители онлайн

Дмитрий Троцкий - Книга 001 част
 

Дмитрий Троцкий

Докато-аз-не съм-АЗ. Практическо ръководство по трансформация на съдбата

 

За последните 20 години съм прегледал повече от 30 000 чифта ръце, през цялото време изучавах връзката между това, което чувстваме, мислим, казваме, правим и събитията в нашия живот. Сега мога да кажа с увереност: всичко, което ни се случва, сме го заслужили с изпълняването или не изпълняването на своята роля. В тази книга давам указания как да разбера кой съм, каква е моята роля във всяка конкретна ситуация и какво изобщо е роля. Разказвам на какво трябва да разчитате, когато избирате професия, своята втора половинка, как да разкриете своя творчески потенциал и да откриете своето предназначение, как да се излекувате от една или друга болест и да просперирате. В книгата няма абстрактни разсъждения, само ръководство за действие и отговор на основния въпрос: какво да правя точно сега и в живота като цяло.

Съдържание

Въведение 6

Предопределеност или свобода на избора? Еволюция на личността и човешкото съзнание 10

Езикът на изпълнение на желанията 15

Целта и смисълът на човешкия живот, или Всички ние сме създадени от звезден прах  21

Авторска система „Матрьошката, или какво да правя в понеделник?“ 23

Матрьошката „Дълг към тялото” 24

Матрьошката "Дълг към родителите или Мама +". Практика на покаянието 28

Матрьошката „Дълг към обществото или Дългът на ученика“ 39

Матрьошката „Мъжът и жената” 44

Матрьошката „Родителският дълг“ 52

Матрьошката „Аз съм човек или Служене на човечеството” 56

Матрьошката “Освобождение” 59

Как да работя с Матрьошката? 61

Закони на Вселената 64

Навикът да си умен: „Аз съм най-умният или Аз знам как трябва да живеете"  65

Навикът да доказваш всичко на всички, или „Магарето и моркова“ 72

Навикът да бъдеш неискрен или „Благословение / Родово проклятие "  75

Навикът да бъдеш невнимателен 78

Универсална система за решаване на проблемите 80

Моят проблем 81

Кога ми се появи този проблем? 82

Какви хора оказваха влияние на моя живот по това време? 83

Какво чувствах към тези хора? 84

Как изразявах тези чувства с думите от таблицата? 85

Какво трябваше да бъда за този човек? 86

Покаянието 88

Епилог 93

Приложение 94

 

Въведение

Тази книга се роди в резултат от дългогодишен опит, изследвания, на които съм посветил по-голямата част от живота си.

Започнах да се занимавам с хиромантия още като тийнейджър, но тогава това любопитство не се превърна в нещо сериозно. Само няколко години по-късно се влюбих в момиче, чиято длан по никакъв начин не можех да "прочета" – не ми достигаха знания. Влюбването ме тласна да започна сериозно да уча хиромантия. Завърших Училището по хиромантия в Санкт Петербург, след това отидох да уча в Ришикеш (Индия) в Университета по хиромантия.Впоследствие започнах да пътувам из цяла Индия, да се запознавам с майстори по хиромантия и хирология, да се уча от техния опит.

Практиката като хиромант ми даде уникалната възможност да се потопя в хиляди човешки съдби и да ги разгледам отвътре навън. Докато изучавах все повече и повече длани, в мен възникнаха много въпроси, не – дори се роди някакъв протест. Защо хората се разболяват? Защо дори лекарите често умират именно от онези заболявания, от които лекуват другите? Защо има хора, които са били щастливи през целия си живот в брак с един-единствен партньор, а някой никога не е срещал своята втора „половинка“? Защо най-близките хора –  родители и деца – често се оказват в ожесточен конфликт? И накрая, защо някои хора от нулата правят главозамайваща кариера и печелят милиони с едно мръдване на пръста, докато други през целия си живот не могат да намерят мястото си на слънцето и водят нещастно съществуване?

Търсих отговори в различни книги, в психологията, в езотеричните дисциплини, философията и магията, навсякъде намирах много работещи съвети, практики, техники ... Но винаги нещо недостигаше, липсваше някакъв фин, невидим, но много важен детайл.

Тогава сериозно се заех със собствено изследване. До момента, в който пиша тези редове, съм проучил повече от 30 000 чифта длани. На дланите, като на компютърен твърд диск, се съхранява цялата информация за съдбата на човека, целия му път до днешния ден и вариантите за развитието на събитията. Изучавах дланите на деца, жени, мъже, възрастни хора, знаменитости и най-богатите хора на планетата, обикновени работници и бездомници. Бях и на свети места, и в затвори, и в морги. Дланите помогнаха да разбера защо човек се оказва на определено място, защо му се случват едни или други събития.

Резултатът от изследванията ми стана абсолютно потвърден факт, че случайности няма. Всяко събитие, всяко явление в нашия живот има своя причина – независимо дали е абсолютно здраве или сериозно заболяване, щастливо семейство или самота, раждане на деца или безплодие, кариерни възходи или постоянно безпаричие. За всичко има причина. И именно ние самите създаваме тази причина.

Но какво да кажем за съдбата? Какво да кажем за предопределеността? Та нали има програма, която е заложена в нас при раждането?

От моя собствен опит се убедих, че съдбата, предопределеността обичат два типа хора. Първият тип са глупави хора, вторият - мързеливите. Тях ги обичат кармата, съдбата, фаталността – всички тези думи са за тях. Глупави са тези хора, които не искат да се движат напред, да се развиват, които отричат изцяло всякакви нововъведения, седят в своята черупка и се смятат за най-умните, сигурни са, че знаят всичко най-добре. Това са хората, които съдбата „обича“ най-много, дори повече от мързеливите.

Мързеливи наричам хората, които знаят защо имат затруднения, защо са болни, защо имат проблеми с финансите, защопрез цялото време са в някаква матрица на неуспехи, но не правят нищо. Това са хората от типа „аз знам всичко, но нищо няма да правя“.

Съдбата само на такива хора може да се предвиди с точност 100%. Съдбата на хората, които са готови да се променят, е само в техните собствени ръце.

Не стигнах до това заключение веднага. Дълго време се занимавах с хиромантия и постигнах, струва ми се, впечатляващи резултати. Бях сигурен, че има някаква матрица на Вселената, има някои предначертани пътища, звезди, числа, линии на дланите, които казват, че ако човек веднъж е излязъл от пункт А, то задължително трябва в съответното време да пристигне в пункт Б.

И дори разбирайки по каква логика се строят причинно-следствените връзки, аз все още бях сигурен, че човек следва строго определен маршрут, който не може да бъде променен.

Наистина правех прогнози, грачех, гадаех, както всеки новак – веднага щом вземе карти Таро, той започва да се занимава с нумерология или да прави астрологични карти. И колкото по-добре е развита интуицията в предсказателя, толкова по-малко грешка в прогнозата му има – тя може да бъде точна до месец или дори до ден.

Но след като мирогледът ми се обърна с главата надолу, това напълно се промени. Две ситуации от моя собствен живот ме тласнаха към това.

Веднъж говорихме с баща ми, хвърлих мимолетен поглед към ръката му и видях там лош знак. Тогавапрактикувах много в моргите, защото по ръцете на мъртвите ясно се вижда причината, поради която животът им е приключил. И там видях знаци като при баща ми – те означават, че на човека му остава да живее не повече от година. Това може да се случи утре или след няколко месеца, но една година е максимумът. В този момент рязко преразгледах отношението си към баща си.

Трябва да кажа, че тогава практикувах много различни духовни и езотерични дисциплини, можех да излизам в астрала, да излизам от тялото си и така да докажа на себе си, че тялото е само черупка – не повече. Имах стотици часове медитация и общуване с духовни учители, стотици прочетени книги от различни религии и езотерични школи. И след като изминах целия този духовен (сега дори бих казал псевдо-духовен) път, си зададох въпроса: как ще се чувствам, когато баща ми си отиде? Отвътре дойде отговор: „ти не просто ще се чувстваш зле, а ще се превърнеш в развалина, ще плачеш; независимо от всичките си духовни практики и осъзнаване, ще страдаш и ще плачеш“.

Този вътрешен диалог продължи няколко секунди, но го почувствах като на забавен кадър. Продължавах да се питам. Откакто станах на 17 години, прекарвах цялото време пътувайки по света, щях ли страдам ли за тяло, което почти не съм виждал? Не, аз разбрах, че няма да е по тялото. Но тогава защо има толкова много разстройства, ако го има абсолютното разбиране, че смъртта не е край, а само преход? И тогава разбрах, че няма да плача за него, а за себе си, защото никога не съм бил син за него, не съм изразявал чувствата си.

До 28-годишна възраст често се обръщах към баща си в неуважителна форма, рядко използвах думата "тате", често говорех за него в третото лице. Баща ми беше пияница, а аз още от детската градина бях „най-умният“, казвах му как трябва и как не трябва да живее. Моето „аз“ тогава беше толкова голямо, че небето ми беше тясно и винаги вървях в леко сгънато положение, защото за мен, големият, винаги имаше малко пространство.

Но тогава, по време на разговора с баща ми, успях да прекрача през своето „аз“. Поговорих с него от сърце, помолих го за прошка за това, че съм му бил съдия, критик, който и да е, само не неговия син. След разговора ни вътре в мен стана тихо и спокойно. Разбрах, че сега наистина няма да плача, защото му казах всичко, което исках да му кажа. Помолих за прошка за целия негатив, а думите на любов и благодарност сами изплуваха.

След този разговор изминаха около шест месеца, отново погледнах ръцете на баща си и видях, че основните линии са подредени по съвсем нов начин. От този разговор изминаха десет години, а баща ми е все още жив. Запазих снимки на дланите му преди и след нашия разговор – те са напълно различни. А професионалните хироманти, гледайки снимката на ръцете му преди нашия разговор, биха казали, че този човек вече не трябва да е жив.

Вторият повратен момент беше историята на мой познат, сега мой близък приятел. Линиите на живота на неговите длани бяха много криви и предвещаха скорошен край. Тогава той беше наркоман и страдаше от костна туберкулоза. Споделих с него своите знания за причинно-следствените връзки, за законите, по които се изграждат поредиците от събития. Нещо в нашия разговор му подейства и буквално за една нощ той напълно преразгледа всичко в живота си, но най-важното, той си отговори на най-важния въпрос: „За какво живея? Каква е целта и смисъла на моя живот? ”След няколко дни се промениха не второстепенните, а главните линии на дланите му. От гледна точка на класическата хиромантия това е просто невъзможно. За да промените основните линии (това са линиите на живота, ума и сърцето), трябва буквално да се обърнете наопаки, напълно да промените своя мироглед.

Тези два примера станаха ключ към моя нов живот, обърнаха ми наопаки мозъка – всички основни принципи, истини, доктрини, знания. Разбрах, че хиромантията, както всяка друга подобна дисциплина, е наука за двойно възприятие, което допуска, че някой и нещо могат да повлияят на човека – звездите, обстоятелствата, енергията, влиянието на други хора и т.н. Но сега знаех, че предопределеността може да бъде избегната и нашата съдба е в собствените ни ръце.

Тогава моите знания за причинно-следствените връзки, за това как определени събития влизат в живота ни, станаха основа за една проста и сто процента работеща система – системата за трансформация на съдбата.

Установих ключовите моменти за това какво ни управлява, за какво може да се закачи съдбата, защо попадаме в едни или други негативни и позитивни ситуации – именно тези знания искам да споделя с вас в тази книга. Отне няколко години, докато тази система кристализира – с течение на времето се отказах от сложните практики, сведох всичко до няколкото прости принципа, които управляват всичко, което се случва в живота ни. Спрях да правя прогнози, „да грача“. Сега моята задача е да споделя опита за това как можете сами да управлявате съдбата си.

Видях, че при „мъртвите“ или „спящите“ хора, които не променят нищо в живота си, съдбата работи на 100%. Но щом човек включи някаква осъзнатост, той поема отговорност за собствената си съдба – ще говоря много за това в книгата – той се убеждава, не от примерите на други хора, а от своите собствени, че линиите на ръката му се променят.

Често ми пишат специалисти от различни школи, че съдбата е определено понятие, което е на 100% записано предварително и не може да бъде променено, което означава, че съм измамник и шарлатанин. Но вече няколко години аз постоянно получавам потвърждения от хора, които ми повярваха и започнаха да практикуват, че животът им се променя.

Първоначално нарекох книгата си „Изповедта на хироманта“ и в нея честно разказвам, че преди това и аз самият искрено вярвах в това, че нямаме възможност да повлияем на случващото се, че сме напълно зависими от обстоятелствата и усъвършенствах своите умения в прогнозирането. Но сега имам много опит зад гърба си, който потвърждава, че ние сами определяме основната сюжетна линия на своята съдба.

Искрено вярвам, че човекът има само едно задължение към Бога – да бъде щастлив. И ако човек твърдо е решил да стане щастлив, тогава всички проблеми могат да бъдат решени.

Тези принципи и техники, които разкривам в книгата, са достатъчни, за да преобразите живота си. Не някой отгоре, не предопределеността определя дали да страдаме или не, дали да бъдем болни или не, да живеем в изобилие или бедност, това е наш избор – просто най-често ние го правим неосъзнато. В своята книга аз споделям с вас знания, които ще ви помогнат да направите избор осъзнато.

По време на интервюта и просто на срещи често ми задават въпроса: „а съществуват ли все пак безнадеждни ситуации?“ Преди няколко години се обърнах към Бога с молитва и помолих Той да ми изпраща само онези хора, при които няма безнадеждна ситуация. Така че Той ми даваше или небезнадеждни случаи, или знания как да помогна на онези, които са дошли при мен. Оттогава спрях да срещам безнадеждни ситуации. Така че, ако четете тази книга, това означава, че от вашата ситуация, което ви е накарала да я вземете в ръце и да търсите отговори на въпросите си, има изход.

Имам голяма молба към вас – не се доверявайте сляпо на това, което пиша, проверявайте! Препоръчвам ви първия път да прочетете книгата от начало до край, след което да вземете химикалка, тетрадка и започнете да действате според методиката.

Често започвам своя тренинг „Трансформация на съдбата“ с думите: „Надявам се, че това е последното обучение в живота ви“, защото наистина се надявам, че след като преминете през моя тренинг или прочетете тази книга, вече няма да ви се налага да ходите по тренинги и семинари. Аз не давам готови отговори, защото вие сами знаете отговора на всеки въпрос, който възниква във вас, вие сами знаете изхода от всяка ситуация, в която сте се оказали, трябва само да си спомните основните правила на нашето мироздание и да се научите да слушате гласа на своето сърце, който винаги ще ви подскаже вярната посока.

Да започнем?

                                                                                                                                                         www.iskri.net/zefiraСъздадено: 27/11/2019 : 16:23
Обновено : 10/06/2020 : 02:13
Категория : Дмитрий Троцкий
Страницата е посетена 24 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^