Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 423 всичко

 3 посетители онлайн

Дмитрий Троцкий - Въпроси и отговори 10
 


 

Как да помогна на брат ми, който е с онкология?

Дмитрий Троцкий

 

– Брат ми е с онкология и е в огромна депресия – гледа в една точка, не говори с нас, стараем се да му помогнем, но не знаем как.

– Ти лично как се стараеш да му помогнеш?

– Старая се да говоря с него.

– Поговори с мен, сестричке. Как се казвам? Аз съм твоят брат. На колко години съм?

– На 65.

– Добре – аз съм брат ти и искам конкретно да чуя какво искаш от мен, сестричке.

– Той не говори с нас.

– Аз няма да говоря за това с вас. Говори лично на мен.

– Как се чувстваш?

– Добре.

– Днес боли ли те?

– Не.

– Помниш ли като ходихме на пътешествие колко весело беше?

– Да, беше весело. На мен и сега ми е весело.

– Посети ме твоя внук.

– Е, и?

– Толкова е пораснал.

– Да, така е.

– В такива ситуации понякога не ми стигат думи. Какво да правя?

– Ами мълчи. Като не знаеш какво да ми кажеш, сестро, по-добре си мълчи. С какво ми помагаш, сестро? Все едно да вземеш да прочетеш весника: Днес курсът на долара е.. Днес стана следното събитие… С какво ми помагаш? Та ти все едно ми четеш новините – с какво се отличаваш от диктора на телевизията?

– На диктора не му е важно какво става с теб, а мен ме интересува.

– Само това ли? Аз не виждам разлика между диктора и теб.

– Аз виждам.

– Аз съм ти брат, а ти ми говориш за нищо не значещи неща.

– Не говоря за по-дълбоки неща, защото ти се затвори.

– Аз се затворих, защото ти ме занимаваш с пълни глупости. Защо ми е човек, който говори глупости?

Ти ми каза: „боя се да не му причиня болка“. Но за да разбудиш човека, понякога трябва да му причиниш много болка. Да ти покажа ли за 60 секунди как изглежда болката? Само че братът Вайдас ще си ти, а аз ще бъда сестрата.

– Вайдас, миличък, стига си се занимавал с глупости! Аз съм ти сестра и мен много ме боли да гледам как се държиш като пълен глупак. Разбери, моля те, това, което ти казват лекарите, не е много весела прогноза и ако си отидеш на мен лично ще ми бъде много болно. Разбери, че ти си ми много нужен – все още не съм успяла да ти кажа, че най-добрия за мен, още не съм успяла да ти кажа колко съм ти благодарна че на толкова много неща си ме научил, никога не съм ти казвала колко много те обичам, колко много се страхувам да не те загубя, затова, миличък, стига си важничил. Аз те ненавиждам, когато просто седиш като пън и гледаш в една точка, понякога ми иде да те удуша! Защо се държиш като егоист – мама плаче, аз плача, внукът ти дойде, а ти какво – като овен, само седиш и гледаш. – Ето в този дух му говори.

– Аз преди му говорех така: ти си ни нужен, ти си отговорен за това, което правиш, защото си нужен на всички…

– Не – не е това. Това е като от диктора  по телевизията в програма „Здраве“. Не е това – какво ми казваш, че съм длъжен нещо – нищо никому не съм длъжен. Всички ми говорите, че съм длъжен – я си гледайте работата, кому съм длъжен – всички вие сте глупаци – за какво умния човек да говори с глупаци? За какво говориш – казваш общи известни истини, казваш ми, че съм длъжен да живея заради внука ми – от къде накъде ще съм длъжен да живея заради него? Да не би това тяло да ми е дадено, за да живея заради внука? Какво говориш – милиони години еволюция, за да живея за внука? Разбираш, ли, че говориш абсурди? Това няма да ме стимулира да живея!

– Е, не са тези думите, разбира се, но…

– Хайде, искам да чуя тези думи – застави ме да живея! Запомни – нужен е дефибрилатор, а ти си като имитатор. Ти само жужиш, но на мен не ми е нужно жужене, нужен ми е разряд като от дефибрилатор.

– Ами виж, в живота трябва толкова много неща да изпитаме…

– Ами че аз изпитвам.

– Какво изпитваш?

– Ами гледам в една точка.

Запомни, за да можеш невменяемия човек да го направиш вменяем, е нужна енергия, нужна е сила. Всяка жена притежава тази сила – в нея тя е 6 пъти по-голяма, отколкото при мъжа. Каква е тази сила?

– Любовта.

– Хайде сега пак – любов! Имало един човек, който говорел за любовта – разпънали са го. Той действително е показал какво е любов със своя пример. Нужни са чувства, а ти ме учиш да живея – като проповедник, но на мен не ми е нужен проповедник, нужна ми е сестра! Къде са ти чувствата? Чувствата биват добри и лоши, но като цяло – това е енергия. А ти говориш просто като говореща глава, като робот, като манекен, който казва цитати. Защо ми са красиви цитати? Ти искаш да ме накараш да чувствам, за целта трябва да ми дадеш живот, но не с нравоучения, не с красиви цитати от Библията, Корана и т.н. – ти трябва да ми вдъхнеш живот чрез чувства. Какво чувстваш ти лично към мен, сестро?

– Доверие, уважение, любов, радост, утешение.

– Само това ли? От 150 назова само пет – това не е нещото, което ще ми даде живот. В приказките се говори за жива и мъртва вода. В тях в началото тялото е било увредено и първо го заливали с мъртвата вода – то зараствало, а след това му давали няколко капки жива вода и тялото оживявало. За да излекуваш болния човек, е нужна мъртва вода (облъчена, радиоактивна, мъртва), а ти искаш да ми даваш само жива вода.  Не – дай ми мъртва вода. Не ми кимай с глава в отговор, дай ми мъртва вода, информация, дай ми негатив – искам да го чуя. Дай ми мъртва вода, „удари ми шамар“ – ти ме поглаждаш по главата. Човекът е мъртъв, а ти го поглаждаш. Трябва да го разтърсиш, за да се отърси от глупостите, а ти мрънкаш. Трябва да му причиниш болка – дай ми мъртва вода. Нали питаше как да му помогнеш?

– Ти си длъжен…

– Пак това „длъжен“. Ако отново кажеш „длъжен“, ще хвърля нещо по теб. J „Длъжен“ – все да поучавате – „ти си длъжен!“ Абе на никого нищо не съм длъжен! Ако не го направиш, аз ще умра – ти си неискрена, ти си лъжкиня. За какво ми е такава сестра? Чао на всички ви – аз приключвам с живота. Застави ме да бъда самия себе си, но със своя личен пример.

Ще се опитам да ти покажа – да видим кой от вас ще ми помогне да се излекувам. Хайде, опитай – аз съм болен, ти ще си моята клизма. Знам, че не ти се падна много хубава роля. J Нали разбираш какво е мъртва вода – това са всички негативни чувства, които клокочат вътре в теб. Не ми казвай, че никога не сте се карали с брат ти, защото ще излъжеш. Ти си добра, а аз ще ти покажа какво е добра и лоша, и какво е живот. Аз съм брата с проблема, нужна ми е помощ.

Трябва да разберете какво е объркал се човек – това е човек, който не отличава ляво и дясно, горе и долу, защото в някакъв момент се е объркал. Ти искаш този човек да го уговориш – това е невъзможно. Искам да ви покажа как мъртвата вода ще ме изцели.

– Здравей, паразит!

– Аз в този момент съм брат ти и гледам в една точка.

– Здравей, паразит! Доживя до рака! Гниеш и със своята гнилост и нас заразяваш!

– Покажи ми какво чувстваш. Запомни, при онкологията нищо не чувстваш освен болка и страх. Само със страх и болка можеш да спасиш човека. Не ми говори за любов и внуци – аз не го разбирам. Сега разбирам само страха – ще умра, и физически ме боли. Нищо друго не чувствам и затова, ако сега някак реагирам на това, което тя ще ми каже – ще почувствам още нещо: ще почувствам желание да живея.

– Какво само седиш – заумирал си – какво седиш?

– Това е да действаш „ва банк“ – всичко или нищо. Наканил си се да умираш – умирай! (Това е единственото, което може да ме отрезви). Ти нищо не губиш – ако лекуваха 100% онкологията – никой нямаше да се вълнува, но лекарите и досега не могат да се справят с нея; имат теории, правят си експерименти – някои успешни, някои – неуспешни, но общата статистика е печална. Онкологията е тук – в главата. Всички болести са в главата – в неправилното мислене. Да продължим – още нещо имаш ли да ми кажеш?

– Аз просто съм имала много ситуации в живота, когато съм спасявала хора от смърт – буквално. И от опит знам – в такива ситуации е нужна просто шокова терапия – и колкото тя е по-сложна и болезнена, колкото е по-непривична, толкова по-успешно действа.

– Да – най-шоковата терапия е искреността. Да кажеш: „Братко – мразя те – ти си слабак, аз много те обичам като брат, но те мразя, защото сега се държиш като малко капризно дете. Ти си жалък – аз много те обичам, много ще ми липсваш, много неща не съм ти доисказала в живота си, за което те моля за прошка“ – това се нарича искреност: „братко, болно ми е да се виждам в това състояние“. А ти веднага включваш училката: „ти си длъжен… аз искам ти да оздравееш..“.  Какво значи „искам“ – коя си ти, че да искаш? А може би аз именно затова да съм заболял – с единствената цел да те науча на искреност. Аз трябва да ви науча да стоите на колене и да молите за прошка. Защото когато е трябвало да бъдеш сестра – теб не те е имало, решавала си своите въпроси. А сега изведнъж се включваш като добрата и казваш: „ти трябва да..“ Аз съм заболял, за да науча някои хора край мен на искреност.  

Ти разбери какво губиш. Разбери – когато заемам високомерна позиция, не само че е трудно да съм искрен – невъзможно е! А когато си на колене, самият Господ-Бог ще говори чрез теб. Достатъчно е само да се отпуснеш на колене. А ти разговаряш с брат си от високомерна позиция – като по-голяма, учиш го да живее. Всъщност той е на повече години от теб, а ти се опитваш да включваш училката. На мен не ми трябва училка.

Забележи: три пъти започвахме и ти три пъти казваше: „ти трябва!“. Застани на колене и го кажи – няма да е същото.

Мъртва вода – тя е недобрите чувства, но именно това действа. Никой не ни е учил на това, поради тази причина ви уча – аз не ви уча да оскърбявате човека – съвсем не! Но ако вътрешно чувстваш омраза, трябва да кажеш: прости ми, но аз те мразя. Мразя те, защото в теб виждам себе си. Там няма да има единствено омраза – ще има и злоба, и обида, че при него идват внуците му, а той не реагира – тогава казваш: „на мен ми е обидно, че се държиш като последния паразит. Обидно ми е!“ И забележи – обидата – това е енергия. Като кажеш: „Радвам се, че се усмихваш“ – това е енергия, като кажеш: „противно ми е, боли ме“, – това е енергия. Точно затова в този момент аз започвам да оживявам. А ти включваш образа на принцесата и му говориш. Но аз съм роден, за да разруша този твой образ.

Кой е измислил омразата? Бог – всичко е измислил Той. Всяко чувство е енергия, която е способна или да те занесе до целта, или да те завлече до нея. Тя или ще те ритне отзад, за да те тласне, или ще те хване за врата и ще те завлече до целта. Затова използвай всичко, което можеш, но никога не съди никого и не го поучавай. Аз знам какво трябва да направиш – та нали затова съм заболял, сестричке! Ти трябваше да се разболееш, а аз поех това на себе си единствено поради своята любов към теб. Затова щом ти оправиш себе си, и аз ще се оправя. Това е като два камертона – единият звъни – другият влиза в резонанс с него. Това е единственото, което може да ми помогне. Затова – бъдете себе си.

                                                                                                   www.iskri.net/zefiraСъздадено: 25/11/2019 : 03:22
Обновено : 10/06/2020 : 02:12
Категория : Дмитрий Троцкий
Страницата е посетена 224 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^