Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 510 всичко

 9 посетители онлайн

Дмитрий Троцкий - Въпроси и отговори 07
 

Как възникват заболяванията?

 

Дмитрий Троцкий

 

– Поставиха ми диагноза захарен диабет - каква е причината за това заболяване?

– Помисли какво е ставало преди 6 години. Всички заболявания възникват по един и същи алгоритъм.

Когато някой ме хвали или ме хока, той ми дава порция енергия – аз мога да реагирам или не.

Това, което води до всички заболявания, е липсата на реакция – когато играя играта: „това не съм аз“, когато се правя, че това не се отнася до мен – когато разбираш, че хокат теб, разпъват теб, бършат си краката в теб, а ти правиш отвличащи маневри – занимаваш се с нещо в Интернет, четеш новините, занимаваш се с всякакви глупости, само, за да не реагираш на този, който те снабдява с енергия и заемаш позицията „това не съм аз“, тоест не поемаш отговорност за себе си.

Щом реагирате, вие пропускате нещата край себе си – дали ви хвалят или ви се карат не е важно – главното е да реагирате някак на ситуацията с „бий се или бягай“. Най-лошото е, когато се правиш на труп, на глупак, когато се правиш, че не чуваш – така стават всички болести.

Преди 6 години ти си изиграла тази игра. Има осъзната и неосъзната реакция. Колкото повече не сте поели отговорност, толкова по-зле.

В какво е малката човешка глупост – в това, че всеки от 7-те милиарда се смята за абсолютно друг, всеки смята, че неговата болест е предизвикана от друго – от нещо в рода, например.

Генетически всички ние сме мъничко болни, но само липсата на реакция на дразненето активизира една или друга от болестите в нашето ДНК.

Процесът на изцелението става по класическа схема – колкото повече чувствате съпричастност към единното цяло, толкова по-малко ви е нужно да страдате. Когато разбираш, че днес „лявата ти ръка“ просто не е в настроение – трябва да измие дясната, но миейки дясната, и тя самата се измива. В този момент ти виждаш всички абсурди, обиди, но започваш да мислиш за нещо съвсем друго.

Колкото повече дребнавост има в човека, толкова повече го дразни всичко. Ту Луната е пълна, ту – черна, ту някаква кола бибипка, ту го засича, началникът му е изрод, съседите - отвратителни и всичко го вбесява.

И така, погледни къде ти преди 6 години си се концентрирала на собственото си егоистично възприятие и си заела позицията „аз съм винаги права“.

Какво е здравословното -  искреното отношение към съседа.  Ако ме дразниш, казвам: „не искам да говоря с теб – след това всеки път ми се иска да се измия. твоята компания ми е неприятна“ и какво правя – напускам я, но осъзнато – ето в какво е здравият егоизъм.

А егоистичната дребнавост се заключава в позицията „говори си, това не се отнася за мен“ – на лицето ми има усмивка, но в същото време тая толкова гняв и злоба към този, който ме е подразнил. Така се получава енергийно източване. Тялото е като батерия, през която непрекъснато протича електричество, но то протича безпрепятствено само когато има реакция – тогава тялото никога няма да боледува. Няма нужда да боледува, защото няма време за това, защото целият живот като движение преминава през теб като през проводник. Ти си постоянно напълнен – там няма болезнено състояние. Запомнете: няма заболявания – има болестни състояния.

И така, направи списък пред 6 години с кого си се сдърпала и помисли на кого можеш първо да кажеш „прости ми“ и на кого – последен. Ако не можеш да направиш нищо с никого от списъка, тогава кажи: „вие за мен по принцип сте явление временно  – ще търся не този, който бях преди 6 години, а Този, който вие изпрати при мен - Него“. И повярвай – това вече е съвсем различна игра. Когато започнеш благодарение на своята болест да си спомняш за пореден път Него и щом видиш, че благодарение на тази болест, която е била предшествана от тези хора в навечерието на болестта ти си започнала да търсиш много висше състояние, от твоята болест повече няма да има нужда – от този момент ти започваш да практикуваш изменено състояние на съзнанието.

                                                                                                                       www.iskri.net/zefira


Създадено: 14/11/2019 : 17:22
Обновено : 10/06/2020 : 02:12
Категория : Дмитрий Троцкий
Страницата е посетена 242 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^