Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 503 всичко

 10 посетители онлайн

Орис - Поставяните цели
 

 

Поставяните цели

Орис

 

Мирозданието има многомирова структура – едновременно съществуват множеството светове и нашите различни житейски сценарии;

• Самосъзнанието на всеки човек е смесица от различни представи подтикващи към едно или друго действие – от агресия и егоцентризъм до интелект и алтруизъм;

• всичко в мирозданието е проявено според принципа на резонанса – „подобното привлича подобно“;

• най-благоприятните сценарии, където човешкото общество е най-развито и хармонично, съответстват на нашите личностни интерпретации, които са в по-голяма степен способни да се проявят интелектуално-алтруистично по отношение на света около нас.

 Мнозина се фиксират само върху егоистичните очаквания от живота: по-добра кола, по-голяма къща, по-добра работа ... "... и тогава ще помагам на всички!".

Тъй като в мирозданието има всякакви сценарии на нашия живот,  използвайки методите за постигане на поставените цели или просто вярвайки и следвайки някаква мечта, човек наистина може да реализира всичко това. Но какво ще пропусне?

Нашата система на възприятие е устроена така, че ние винаги се чувстваме участник само в един житейски сценарий и избирайки го, се лишаваме от възможността да участваме в повече (както и в по-малко) благоприятни сценарии. Няма начин да върнем пропуснатото, но пред нас винаги има много сценарии и нови възможности, които можем да използваме, осъзнавайки миналите си грешки. Ние постоянно сменяме сценариите без да го забелязваме, тъй като техният избор става автоматично: на принципа на резонанса.

Принципът на резонанса е законът, по който се изгражда целият свят около нас. Всички събития, хора, обстоятелства се привличат в живота ни не случайно, а само в съответствие с осъзнавания или неосъзнаван наш собствен познавателен интерес.

„Каквито сме ние, такъв е и светът около нас!“, „Каквото повикало, такова се обадило!“, „Не копай гроб другиму, сам ще паднеш в него!“, „Постъпвай с хората така, както искаш да постъпваш с теб!“ – това са отдавна забелязани последици от действието на принципа на резонанса.

"Това го знаем!", ще кажат повечето. Тогава защо хората продължават да си разменят обиди? Или обвиняват обстоятелствата за своите провали? Недоволни ли са от съдбата си? Та нали самите те са привлекли тези събития в живота си!

Ето какво се случва, когато целите на човека са изключително потребителски – например по-добра кола и „хармония“ в семейството (тоест прибираш се и се отпускаш, всички те обичат и ти угаждат):

• технологиите с безплатна енергия така и не се появяват и обществото продължава да унищожава екологията на планетата (та нали желаната кола е с мощен бензинов или дизелов двигател);

• всички мислят само за личното си благо, светът върви към катастрофа;

• всеки член на семейството вярва, че най-много заслужава правото на почивка, уважение и любов ...

Затова всички промени в живота трябва да започваш именно със себе си – „Какъвто съм аз, такъв е и света край мен!“

Методиките за поставянето на желаните от нас цели не уточняват едно – че именно целите, които си поставяме, определят целия свят край нас.

Във Вселената няма ограничения - всичко е възможно в многобройните сценарии на нашия живот! Можете да победите всички болести, стареенето и смъртта. Можете да изградите единна човешка общност. Можете да се свържете с други високо развити космически цивилизации и в ползотворно сътрудничество да продължите развитието си в съвсем различни мащаби. Можете да играете всякаква роля в тези процеси! 

Защо повечето хора мечтаят за материални успехи? Поради потребителското общество и егоизма. Именно поради егоизма живеем в потребителско общество, чиято основна задача е да консумираме все повече и повече.

Получил се е затворен кръг: хората с егоизма си са създали потребителско общество, което още повече култивира егоизма в тях. Основната ценност в съвременното общество, мярката за развитието на отделния човек, е финансовия успех и съпътстващите го външни атрибути: престижни коли, жилища, яхти и др.

Егоистичните цели на всеки от нас продължават да задълбочават ситуацията. За да се промени ситуацията в обществото, всеки човек трябва да се постарае. Отначало онези, които са готови да пожертват повечето от собствените си егоистични интереси в името на новото човешко общество, за да станат пример, който другите ще последват. Те трябва да променят собствените си идеи, стремежи, ценности. Да се ​​научат да дават повече, отколкото да вземат. И когато общественото благо стане по-важно от личното, когато усетите щастието да бъдете полезни на другите хора независимо от оценката им, тогава целият свят около вас ще започне да се променя. Ще се започне от вътрешния кръг, а след това промените ще придобият все по-глобален характер.

Започнете с изграждането на висококачествен образ на Себе си – такъв, какъвто искате да бъдете и който искате да следвате във всичките си избори. Характеристиките му могат да бъдат взети от всякакви налични източници: книги, статии, филми, житейски примери ... След това с този образ всеки ще трябва да работи самостоятелно: да го задълбочи и конкретизира, така че във всяка ситуация в живота да може да попита: „“А как бих постъпил аз, по-качествения?“

След това се опитайте да си представите (в съответствие с принципа на резонанса) какъв е света там, където вече сте достигнали своя качествен образ. Именно този свят е глобалната ви жизнена цел. И едва след това идва времето за поставяне на междинните цели, задачи и планове.

Главното е желанието на човека да се измени и постоянните усилия в тази посока, променящи представите и задълбочаващи разбирането на истинските човешките ценности. Вътрешните промени ще доведат до това, че вие отново и отново ще се връщате към преразглеждането и усъвършенстването на своя качествен образ и цели.

Преди да си поставите цели, помислете за възможностите, които дава служенето на другите, а не на себе си. Дори такава егоистична мотивация, че е по-изгодно да служиш на другите, а не на себе си, която често се използва в началото, ще донесе своите плодовете на разбирането, че единствено служейки на другите, ние действително служим на Себе си.

                                                                                                                                                         www.iskri.net/zefiraСъздадено: 05/11/2019 : 13:29
Обновено : 10/06/2020 : 02:12
Категория : Орис
Страницата е посетена 249 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^