Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 261 всичко

 7 посетители онлайн

Дмитрий Троцкий - Въпроси и отговори 05
 

 

Въпроси и отговори 05

Дмитрий Троцкий

 

– Александър, ти защо дойде на лекцията?

– Харесват ми твоите лекции.

– Тази лекция всъщност е ваша – ако ти не беше дошъл, ако останалите не бяха дошли, аз щях да си стоя тук като глупак, а така сме всички заедно и има за какво да си поговорим. J Разбира се, човек може и сам да си поговори, но това е тъжно и скучно. И така, къде в днешния ден е твоята война – с кого? На родителите си звъниш ли?

– Да.

– А когато звъниш на родителите си, как им звъниш – като син, или като съдия, или като умен човек, но не като син? Ако им звъниш не като съдия, а като син, това означава като минимум уважителни нотки. В резултат твоята решетка в живота, твоят намордник, твоят нашийник – започват да се смаляват, а ти започваш като че ли да растеш, всичко за теб става по-леко във всички отношения – по отношение на тялото, по отношение на парите, във взаимоотношенията и ти наистина започваш да се развиваш и да излизаш от тази килия.

Но колкото повече им звъниш от позицията „аз знам как трябва да живеете“, в този момент ти сам на себе си определяш място зад решетката и ставаш като един от онези седем и половина милиарда човека на планетата, които знаят как трябва да живеят другите. Ако се вслушаш в това, ще ти бъде много по-лесно занапред.

Може ли човек да вземе решение докато спи, докато е пиян, дрогиран, уморен? Не може - трябва да направиш така, че решението само да дойде. Дълго ли ще разсъждавам дали да скоча от 100-етажна сграда, или не? – Никога не съм имал такова изкушение да разсъждавам какво решение да взема по този въпрос.

Човешкият живот е устроен по много прост принцип – не трябва да мислиш повече от една секунда по верен път ли вървиш или не. Колко време ти се дава за вземане на решение? – По-малко от 1 секунда. Ти просто 100-процентно трябва да знаеш това и никога няма да можеш да сбъркаш. Но при това не предавай себе си.

Човешкото тяло е еволюирало милиони години. То не може да греши. Ние имаме система от компаси, които винаги знаят 100-процентния отговор – да скочиш или да не скочиш, да се омъжиш или да не се омъжиш, да се занимаваш с това или да не се занимаваш.

Има две главни условия и ако ги съблюдаваш, няма да имаш проблеми. Ако живееш само за себе си, даже преди да се омъжиш дълго ще размишляваш и накрая ще се омъжиш неправилно.

Не трябва да се колебаеш и да изпитваш съмнения при вземането на правилното решение – всяко колебание означава само едно: ти или дълбоко спиш, или си уморена от живота. Затова просто спри, не прави нищо и ще започнеш да различаваш деня от нощта и да знаеш, че сега е ден – трябва да ставаш, а сега е нощ – трябва да лягаш. Точно така идва време да се омъжиш и т.н.

Доколко са сходни гените ни? Родителите ни са различни, а доколко сме сходни ние – според генетиката – 99,99% имаме един и същи ген.  За какво говори това – че ни е правил Един! Когато имаш вътрешно това знание, някак не ти се иска да правиш нещо лошо някому, нито да крадеш, или да правиш нещо противозаконно.

Така че има практическо знание – то е това, което правя ежедневно. Има и теоретично знание – това знание, веднъж засадено, може да дава плодове. И горко на този практик, който няма теоретическо знание.

Трябва да се ориентираш по вътрешния си компас и точно да знаеш какво решение да вземеш за всяко нещо. Всяко съмнение означава, че си се затворил във вътрешната си стая и не си бил сред хората.

Всичко е навик.  Ние с помощта на един друг си помагаме в това. В дълбините на душата си всеки иска да излезе от този вътрешен затвор и да се докосне до тази свобода. Всички търсят свободата, но я търсят не там, където е тя. Всички търсят свобода от родителите си, жените – от мъжете, мъжете – от жените, родителите – от децата, но това не е свобода. Това са окови. Истинската свобода се заключава в абсолютното единство – когато не виждаш втори – има ме само мен. Нали не ти се иска да си отрежеш ръката или да си направиш нещо лошо? Потъваме в битовизмите, а защо сме си нужни един на друг? – За да си напомняме за Него. Защо хората се омъжват и женят – за да им бъде по-весело да вървят към Него. Защо са нужни приятелите, родителите? За да може всеки път, общувайки с тях, нещо вътре в теб да се отлага. Защо ти е нужен брат ти? За да не ти е скучно. Рядко срещаш човек с монашеска нагласа, който да може директно, без странична подкрепа, пряко да се свърже с Него – без мобилни приложения. Това е голяма рядкост – един от милион. Затова винаги има поддръжка – нужно е просто в нея да гледаш, да разговаряш, да вникваш, да отдаваш внимание.

Глупавият човек от клетката си обръща внимание само на себе си, общува само, когато му е нужно внимание към себе си; жени се, прави бизнес само за да привлече вниманието – това е его-центричната нагласа. Понякога този опит трябва да се премине, за да има от какво да се оттласнеш. В никакъв случай не бива да го разглеждаш като грешка. Така се е случило. Направил си си изводи – това е опит.

Когато протегнеш напред и разтвориш ръката си, за да дадеш – в нея може да се сложи много повече, отколкото, ако я протегнеш свита, за да сграбчиш нещо за себе си.

Всичко това започва сред близките. Детето тегли всичко към себе си, капризничи и слава Богу – то е дете. Но ако детето е вече на 50, 60, 70 години, а продължава всичко да тегли към себе си, той сам себе си разделя от всички.

Когато двама се обединяват в един път - двама приятели, мъж и жена, двама човека, тяхната сила расте не два и, а седем пъти. Затова по време на лекциите понякога се получава изцеление на душата, понякога на физически заболявания, понякога се получава някакво откровение, понякога – някое чудо – когато всички присъстващи са в едно състояние. Затова, благодаря ви за доверието.

– Какво се промени в мъжа ти, откакто идваш на лекциите?

– Промени се моето отношение към него – виждам го с други очи, възприемам го по друг начин. Всеки ден се старая, понякога се налага да поемам отговорност, но вече правя нещата осъзнато. По друг начин не се получава.

– По друг начин не е и нужно да може – това е път. Винаги трябва да се помни едно – вратата на килията, в която сами се затваряме, никой не я е затварял – ние винаги правим това сами. Заключваме я самите ние – отвътре. Няма втори, който да ни е заключил там отвън. Затова само ние след това можем да отключим тази врата.

Всеки път на тези лекции аз срещам себе си във всеки човек. Важно е да правиш това, което правиш, заради другите; имам много предложения, но защо идвам тук – защото много от тях са меркантилни – „ще направим лекция, ще дойдат толкова и толкова човека, ще се получи такава сума“ и т.н., друг си казва: „майка ми е болна – ще го доведа тук, да се уговорим и да се види с нея“, друг си мисли друго, а ти организираш лекциите без задни мисли, ти не си с его-центрична нагласа.

В бого-центричната система Той е като рибар, а ти си като риба – минеш ли в тази бого-центрична половина, значи Той те е хванал; хване ли те веднъж, почувстваш ли веднъж тази непреодолима тъга по дома и поискаш ли от цялото си сърце да влезеш в този дом, това е то – вече никога с нищо в живота си няма да го сбъркаш.

Благодаря ви, че дойдохте.     

                                                                                                               www.iskri.net/zefiraСъздадено: 09/10/2019 : 01:49
Обновено : 10/06/2020 : 02:11
Категория : Дмитрий Троцкий
Страницата е посетена 276 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^