Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 732 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - „Защита от злото“
 

„Защита от злото“

Орис

 

Нарочно не се спирам на известните и разпространявани в момента „проверени“ методи на т. нар. „защита срещу злото“. Разберете: всеки начин за „защита от злото“ предполага наличие във Фокусната Динамика на вашето „личностно“ Самосъзнание на повишена активност на Полетата-Съзнания на страха. Щом започнете да прилагате една или друга „защита на себе си от възможни атаки на злото“, вие веднага потапяте своята Фокусна Динамика в деплиативните Нива на съществуване на унгите и ссвооуните (низшите творци от 1-ва чакра Б.пр.), което означава зло, враждебност и лъжи.

По време на публична изява, без значение колко високо и духовно е съдържанието, което представяте пред аудиторията си, няма да можете да задържите своята Фокусна Динамика в Сферата на генериране на високовибрационните вибрации дори за една минута, ако се опитвате постоянно да държите в своето Самосъзнание мисълта, че трябва надеждно да се защитавате от тези хора, които внимателно (или не много внимателно) ви слушат, доверявайки се на това, за което им говорите. Тоест, вие несъзнателно ще произвеждате в космическото пространство скрити лъжи, които огледалните неврони на вашите слушатели веднага ще идентифицират и ще „докладват“ за това на своите „стопани“, които от своя страна ще започнат да подлагат на съмнение всяка ваша дума, спонтанно спускайки при това своите мисли и емоции до качествено по-ниски Нива на Самосъзнание.

В отговор на това, собствените ви огледални неврони, сканирайки това масово качествено понижаване, ще накарат Творците на мозъка ви да усилят отделянето на кортизол и адреналин, причинявайки във вашата Фокусна Динамика признаци на раздразнение, обида, неприязън, високомерие и т.н. Потребностите на вашата психика от енергообезпечение ще започнат рязко да се повишават, вие ще се чувствате некомфортно и ще започнете да се съпротивлявате на това състояние, за което ще ви е необходим още по-голям енергиен потенциал.

В края на лекцията ви буквално ще се сринете от умора и броят на разочарованите слушатели забележимо ще се увеличи. Като си спомняте всичко това на следващия ден, вече няма да искате да ходите на никаква лекция ... Така внезапно се провалят най-добрите начинания, взаимоотношения, проекти и други полезни неща. А кой е виновен за това? Разбира се, в такива случаи трябва да обвинявате само самите себе си, защото невежо сте подходили към решаването на задачата, която сте си поставили. А колко оптимистично е започнало всичко! Вие просто сте искали да използвате някакъв „проверен“ метод за „защита от злото“…        

                                                                                      www.iskri.net/zefira

 


Създадено: 07/10/2019 : 23:54
Обновено : 10/06/2020 : 02:11
Категория : Орис
Страницата е посетена 267 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^