Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 702 всичко

 4 посетители онлайн

Дмитрий Троцкий - Въпроси и отговори 04
 

Въпроси и отговори 04

Дмитрий Троцкий

 

                                                                                                         (събеседник: Оксана)

- Преди 19 години извърших една грешка.

- Не си.

- Не съм извършвала?

- Не.

- Добре, но аз не мога да си простя даже сега.

- Виж - по какво се различава глупака - ти - преди 19 години? Да припомним - кой е най-страхотният? Кой знае кое е добро и кое - лошо? Я ми кажи - абортът нещо лошо ли е, или нещо хубаво?

- Лошо.

- А сега да продължим историята за войната, която започнахме. Неочаквано, майката на Хитлер е направила аборт. Колко милиона човешки животи нямаше да бъдат погубени - това е хубаво, но за майката на Хитлер е лошо. Разбираш ли - ако след 1000 години ме срещнеш и кажеш: „Знаеш, ли направих грешка преди 1019 години, какво да правя?“, щяхме да пийнем чай и да се посмеем, защото тази грешка, която ти си направила преди 19 години, при включено здравомислие, след 19 години те довежда до някъде - и тогава ти грешката я виждаш не като грешка - ти я възприемаш като част от твоя живот. Това е бил опит - макар и отрицателен, макар и негативен, но ти на нещо си се научила. Научи ли се, или не се научи?

- Изминаха 19 години и аз сега разбирам, че всичко съм направила правилно, но въпреки това не мога да си простя.

- Тогава задай въпроса си по друг начин.

- Как да си простя? Аз не спирам да се упреквам за тази постъпка.

- Тоест ти искаш да поговориш сама със себе си. Виж как работи това в главата ти: едната половина казва: „Как да си простя?“ Другата половина казва: Ето така трябва да си простя. „А защо именно така?“ - казва първата половина. - „Ами защото така!“ - казва втората половина. Разбери какво става в главата ти - това е само в твоята глава - от едната страна ти казва, че си глупачка, а от другата страна ти казва: „ Ти не си глупачка, ти си умна!“ - но всичките неща ги говори един и същи. Лекцията е посветена на това че няма за какво да си прощаваш, защото никой не те е осъждал - просто от едната страна на главата ти нещо е казало, че си глупачка и другата страна 19 години търси начин как да се избави от това. Това е невъзможно, защото един и същи в главата ти ще говори с различни гласове. Ти никога в живота си няма да си простиш, ако живееш в своето кино. А пък аз ти казвам: излез от кинотеатъра - там филма отдавна е свършил. Погледни колко живи хора има. Започни да общуваш с тях, да комуникираш. С кого се целуваш?

- С никого.

- Представи си - аз съм твоя мъж - сега ще започна да те целувам,  J

- Добре J

- Представи сиq че съм те зацелувал, затанцувал, запрегръщал - кажи - къде е твоя глас в главата, който ти казва, че си глупачка? Ами няма го! Значи какво трябва да правиш - по-често да разговаряш сама със себе си ли, или с живите хора? С роднините си често ли общуваш?

- Не.

- Ами ето това е затвор. Щом поговориш с майка си, с баща си, щом започнеш да общуваш с тях, ти ще излезеш от своя затвор, от това кой е прав и кой - виновен. Винаги помни за майката на Хитлер. Това ще бъде ключето.

- В моя случай всичко завърши добре.

- Да, но човекът, когато е сам - живее само на едно място - в своята глава, а там освен проблеми нищо друго няма. Какво ще стане утре не знае никой, затова най-вероятно ще има някакъв изход от тунела. По-рано всичко е било не както трябва, защото там си направила грешка, там си направила грешка - не могат да се изброят на пръстите на ръцете - само грешки, но запомни - това е само тук - в главата ти. Човекът, който живее във всякакъв смисъл - няма грешки - има само живот - там го няма този, който да те съди - там има живот! Започни да живееш - с кого?

- Имам синове.

- Добре, но това са далечни роднини; има по-близки - къде е бащата на детето?

- Няма такъв.

- А-а, непорочно зачатие от Светия Дух, така ли? J

- В смисъл - има, но бащата на детето живее в Украйна.

- Ами обади му се, кажи: „Иване, обичам те!“

- Да му кажа, че го обичам?

- Ами да - като баща на децата ти.

- Аз му казах: „Благодаря ти за децата!“

- Поздравления!

- И на майка, и на татко, и на бившия ми мъж - на всички казах: „Благодаря!“

- Заслужаваш медал.

- Днес ще застана пред себе си на колене и най-после ще си простя,

- Пред кого ще застанеш на колене?

- Пред себе си.

- Научи ме как се прави това.

- Пред огледалото.

- Аз даже за секунда си представих как стоя пред огледалото и разговарям със самия себе си. Това е безумие! J Сама със себе си ли мислиш, че ще разговаряш, ако направиш така?

- Не.

- Не. Ще разговаряш с огледалото. Това е безумие. Ако се усмихнеш - оттам също ще ти се усмихнат. Ако плачеш - също. Тогава с кого ще разговаряш?

- Пошегувах се, просто.

- Добре, кажи за какво дойде? Пред огледалото не трябва да стоиш на колене - по-добре застани на колене пред някой от живите. И така, за какво дойде? Твоят въпрос беше просто повод, за да излезеш тук, но каква е истинската причина?

- Аз просто 19 години живях с това.

- Това е бил единственият повод и смисъл на живота. Друг смисъл нямаш. Когато човекът извършва някаква „грешка“, той след това искрено започва да търси изход от ситуацията. Благодарение на това започва да живее. Вашите „грешки“ са най-доброто, което съществува в тази Вселена. Благодарение на тях вие започвате да живеете. Това е както детето, когато се учи да ходи - прави грешка - пада, прави втора - пак пада. Благодарение на това започва да ходи. Всичко се базира на тези грешки. Кой от първия път е станал и започнал да тича? Никой.

Може и по друг начин - можеш да погледнеш отстрани как хората правят грешки, но когато гледаш отстрани как те правят грешки, да си кажеш: „Господи, ама това съм аз!“ - и така да минеш от другата страна на барикадата - в Бого-центричната половина. Глупавият човек казва „Техните грешки са си техни. Моите грешки са си мои“. Е, колко хиляди години трябва да грешиш, за да започнеш да стоиш стабилно? Затова аз съм за общуването. Та за какво дойде?

- Сега не знам за какво дойдох. Вече мога ли да си ходя?

- Аз теб вече няма да сте пусна до края на живота си. Ще ти се присънвам и ще ти казвам: „Оксаночка, домашното написа ли си?“ А какви са домашните уроци?

Урок номер 1: Аз искам да вярвам в това, че Него го има. Него го има. Това е истина.

Урок номер 2: Аз не мога да направя грешка, ако Той не ми е разрешил това. Значи онова, което съм направила отдавна, не е било правилно или неправилно. То е било единственото, което е спасило моя живот и благодарение на което съм преживяла. Аз мога да си направя изводи за миналото повече да не правя така.

Тогава грешката се зачертава и се превръща в опит - и ти повече не страдаш. Но ако правиш същото, тогава ще го отнесеш двойно.

Ами аз повече не съм правила така.

- Поздравления!

Това, което ти казах, съм го казвал винаги, но на тренингите се налага да го детайлизирам, да разказвам, да го увеличавам под микроскоп, да показвам до микрон как се строят тези отношения, как работи мозъка. Затова ти казвам - просто приеми на доверие, че това е така. Не ти трябва да ходиш никъде - просто повярвай, че това е така.

Понякога се случва така, че човекът дълго време не може да вземе някакво решение. Това означава само едно - че се намира в его-центричната половина. В нея всичко има важност. За кого да се омъжиш, за кого да се ожениш, кога да раждаш, къде да работиш, каква професия. В тази половина всичко е много важно, защото всичко това ще засяга лично мен.

А човекът, който се намира в другата половина - Бого-центричната, казва: „Господи, каквато работа ми подхвърлиш, това ще правя! Ако ми се е случило да се оженя за нея, значи - ще живея с нея! Значи Ти си помислил с коя е най-добре да живея аз - да, тя е страшна, да, тя е от бедно семейство, тя е недодялана - какво от това? Значи аз ще вървя към Теб ръка за ръка именно с нея! Освен това тя е и алкохоличка  - е и какво? Тогава аз няма да пия. Тя не се занимава със спорт - аз ще се занимавам със спорт. Аз отговарям за нея, следователно, какво мога да направя за нея? - мога да ѝ подаря цветя, мога да я прегърна, мога да ѝ направя масаж, мога кафе да ѝ занеса, - от нея нищо няма да чакам, защото аз отговарям за себе си, защото аз вървя към ТЕБ - моят Отец - към Теб идвам! Каква е разликата с кого ще дойда при теб?

Тези от егоцентричната система казват: „Не, не. Колко тежиш?“ - „Ами 53 килограма“. - „Дебела си. Търся тегло 50“. След това тази, която е била 50, става на 55 и той казва: „О, не - тя вече не ми подхожда, не съответства на стандарта ми“. Глупакът винаги разсъждава така. Появяват ѝ се бръчки, а той казва: „Не, не, стара е“ Сякаш става дума за стар кон - застрелваш го и толкова.

Ако си в Бого-центричната система - тези неща нямат значение. Щом си се хванал - това е! Ако съм в тази система, аз няма да искам да те сменям и ъпгрейдвам, разбираш ли? След като Той ми е дал теб, аз не отговарям пред теб, а пред Него. Как мога да гледам твоите бръчици, твоята възраст, твоето тегло, твоят статус? Как? Ако аз придавам на това някакво значение, значи аз пет пари не струвам - аз съм много дребнав човек - ако придавам на това значение. Ако не му придавам значение, това означава само едно - че повече мисля за Него, а не за всичко това.

Аз не си сменям конете при преминаване на реката - днес да говоря за Него, утре - за себе си. Не - аз отговарям със стабилност - ако вървя,  вървя! Единственото, на което трябва да си отговориш е, че си с мен. А дали ще търсиш цели или няма да търсиш - ти вървиш към Него! Ето кое е важното. Там, където е имало значение „да“ или „не“ - престава да съществува - има го само Пътя. Има само един път и вървящи по него - докато вървиш по него - живееш, а от момента, в който спреш и започнеш да мислиш кое решение е правилно - тази Вселена е безкрайна. Това дали едно нещо е правилно или неправилно - след милион години нищо няма да струва. Затова единственото, на което трябва да отговориш днес е: Човек ли съм сега или не съм Човек? По Човешки ли постъпвам с другите хора, или не по Човешки?

Винаги помни две главни правила:

1. Само Той ли е в моята система?

2. Как се държа с другите - Човешки, или свински?

Ако от този ден нататък през целия си живот отговаряш на тези въпроса, твоят живот просто рязко ще започне да се трансформира. Трябва да действаш не свински, а Човешки!

(следва)

www.iskri.net/zefira

 

 


Създадено: 06/10/2019 : 10:45
Обновено : 10/06/2020 : 02:11
Категория : Дмитрий Троцкий
Страницата е посетена 295 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^