Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 826 всичко

 6 посетители онлайн

Орис - Квантовият скок
 

За кого е квантовия скок?

Орис

 

Квантовият скок представлява пространствено-времева префокусировка на Съзнанието [тоест принудително преместване на Фокуса на съсредоточеното внимание /по Кастанеда - Събирателната точка/ посредством мощна радиация излъчена от Слънцето, в резултат на което човекът се оказва в друг сценарий, в друга реалност Б.пр. ].

Обхватът на неговата амплификационна [еволюционна Б.пр.] функция ще включва само тези личности, чиято Фокусна Динамика на Творците на Самосъзнанието се намират стабилно в определен осцилационен режим на реализация [тоест, само тези, които на никаква провокация не реагират нискочестотно – на нивото на 1 чакра – с гняв, злоба, негативизъм и т.н., или които са поне в състояние да овладеят нискочестотната си реакция в срок от 2 минути след като е възникнала – например осъзнавайки, че тя е необходима за неговото духовно развитие; Фокусът на Съсредоточеното Внимание на такава личност не се спуска до нивото на първа чакра Б.пр.]. Това е доста тесен спектър от средно- и късо-вълнови вибрации, изключващ склонността към най-малките признаци на негативизъм и агресия.

Дори неспособността да се справите бързо с неголеми обиди (които лесно прерастват в големи проблеми) автоматично изключва вашата Фокусна Динамика от условния „списък“ на кандидатите за участие в този амплификационен Акт на Преображение на квантовото ниво на Самосъзнанието.

Не напразно аз често ви напомням, че ако обидата и свързаното с нея разстройство на позитивното състояние продължават повече от 2 минути, това е същото като „да ie самосаботирате, това е най-страшната опасност и препятствие на вашия духовен Път. Вие, макар и да ме чувате, правите малко, за да изключите това състояние в моментите, когато то ви обхваща.

Е, какво пък – именно затова ви е дадена свобода на избора ... Значи, още ви е рано – не бива да се берат "зелените плодове" - те бързо ще се развалят и ще изгният ...

„Квантовият скок“ ще унищожи абсолютно всички биологични Форми на Живот на Земята. Устойчивият позитивизъм, постоянно проявяваните добродушие, търпение и толерантност, интелектуалност и алтруистичност, честност и нравственост са явни доказателства за това, че съответната личност – макар все още да не е достигнала до нужните Нива на развитие в своето Самосъзнание на признаците високоинтелектуален Алтруизъм, високочувствен Интелект и иммунитантна [безусловна  Б.пр.] Отговорност, все пак уверено се развива именно в ллууввумическо [Човешко Б.пр.] направление и едно принудително активиране в нейното Самосъзнание на ОО-УУ-Аспектите [ОО-УУ – Главните Хранители на сллоогрентната Информация на Мирозданието в нейната «изначална еталонност» Б.пр.] «ВСЕ-Същност-ВСЕ-Проницаемост» ще донесе очакваните резултати – Преображението, тоест ще осигури мощен катализационен инвадерентен [инвадерентност - преобладаваща активност във Фокусната Динамика на признаците на определно Чисто Космическо Качество Б.пр.] Синтез на слабоосцилационните ОО-УУ-Аспекти на Чистите Космически Качества «ВСЕ-Воля-ВСЕ-Разум» и «ВСЕ-Любов-ВСЕ-Мъдрост» на нашите настоящи био-Форми в значително по-универсалните био-плазмени аналози на нашите бъдещи амицирации [ежемигови индивидуални префокусировъчни процеси: «измествания» на нашата Фокусна Динамика Б.пр.] в дадената бирвуляртност [тенденция към образуването на множество взаимопроницаващи тясноспецифични типове енергоинформационни взаимовръзки Б.пр.].

Тези, които не са в състояние да се справят със своите обиди, демонстрират своето неразбиране на основната Същност на техните въплъщения и ясно демонстрират доминирането в тяхното Самосъзнание на мощната динамика на СФУУРММ-Формите на разнопротоформните Направления на унго-ссвооунните Нива на реализация [Нивата на низшите творци на 1 и 2 чакра Б.пр.]. А това вече е малко по-различна картина на осъществяването на нашата Схема на Синтез! И в зависимост от това Аспектите на кое от 10-те чисти Космически Качества  доминират във вексативната [принудителното взаимодействие Б.пр.] част на дадения Процес, ще има непредсказуеми резултати при мощното въздействие върху Самосъзнанието на такава личност на главния Фактор за „квантовия скок“ – радиацията.

Да, такива хора също по определен начин ще се преобразят, но що за „хора“ ще бъдат, как ще изглеждат външно и какво да се очаква от тях – е неизвестно.

Постревитализационното [следсмъртното Б.пр.] Преображение на всеки човек става или във вече съществуващите, или в нововъзникващите НУУ-ВВУ-Формо-Типи [Форми на Самосъзнанието на абсолютно всички хора Б.пр.] на определени глобални партикулярни групи сценарии, в зависимост от степента на синхронизация на наборите субтеррансивни [индивидуални Б.пр.] признаци.

След префокусирането на всеки в новия сценарий, обаче, никой няма да осъзнава какво му се е случило преди миг – всеки сценарий има своя история [тоест своя база данни – като субтитрите на филм Б.пр.] за зараждането и развитието на неговата популация и вие, като всички останали, ще вярвате в нея – точно така, както сега вярваме в нашата история, наивно предполагайки, че всичко е било точно така ...

www.iskri.net/zefira


Създадено: 29/09/2019 : 02:46
Обновено : 10/06/2020 : 02:11
Категория : Орис
Страницата е посетена 279 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^