Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 969 всичко

 6 посетители онлайн

Дмитрий Троцкий - Въпроси и отговори 02
 

Въпроси и отговори 02

Дмитрий Троцкий

 

В организма ни има над 100 милиарда клетки – те установяват връзка помежду си. Колкото повече връзки установяват, толкова повече възможности имат те в този свят. Глупавият казва: „аз сам ще се справя с това“ – именно това аз наричам онкологично мислене. По такъв принцип възниква онкоклетката в тялото: отначало започваш да отсъединяваш някого – тези, на които се ядосваш. Двама души в негатив се отблъскват един от друг. Ако те поздравя – се хващаме за ръце, ако те напсувам – се разделяме. До някакъв момент нашата имунна система се справя с това, но то се трупа. Първо може да сме отделили родителите си, след това – приятелите си, след това – колегите си, началника – така ставаме най-умните и едновременно с това – най-самотните. В този момент в тялото започват да се развиват болестни процеси.

Принципът на дуалността е разделяй и властвай. Над кого най-лесно е да властваш – над разделените, не над обединените.

Виж кого си настъпил в танца наречен Живот. Виж кои са настъпили теб. Именно с тези хора най-напред трябва да се сдобриш и сприятелиш – това е първият принцип да получиш каквото искаш. Каквото и да искаштрябва да действаш по въпроса.

Ако искаш да имаш пари – самотните вóйни ги нямат; самотните вóйни имат хубава осанка – там има само Аз. На самотните вóйни не са им нужни пари – те сами са си богове.

Човекът постига най-много в екип – колкото повече се обединяват в екип, толкова повече енергия преминава през тях.

Принципът на целия човешки живот е толкова да се обединим, че да станем едно цяло.

Има 2 системи – в едната винаги нещо не е така, винаги аз съм супер – ти  не си. Лично аз живея тук – в клетката, но 24 часа помня, че съм в другата система. Правя грешки, от които понякога много се срамувам, но помня за Негопомня, че ако съм направил грешка – мога да поема отговорност за нея. Глупавият мисли, че никога не греши – смята, че е идеален – как може да сгреши? Той не само е убеден, че не греши – дори не си помисля, че е възможно някога да сгреши – в главата му 24 часа е абсолютен перфекционизъм.

И така, кое е първото, което трябва да направиш: да започнеш да се извиняваш, да започнеш да излизаш от своя затвор – чрез тези, които според теб не са били добри, които са те наранили, или които ти си наранил. Но само един човек винаги знае какво трябва да се направи – това си ти.

Как се зачерква своя аз? – мъничко по мъничко. Първо определяш с кого имаш постоянни сблъсъци. Това е концепция за цял живот – колкото може повече живи връзки да установиш. Аз ти гарантирам: Бог не е направил този свят за страдание. Страданието ние си го избираме сами – като се разединяваме. Той е замислил света като райска градина – ти си моята Ева, аз – твоят Адам. В този момент, когато започнеш да говориш кой знае как е правилно и как трябва – започва ада, разделението. 

Където и да си, винаги край теб ще има живи хора, но Той е хитър – Той е Бог-невидим – толкова изкусно се маскира, че ти всеки път няма да Го виждаш, но винаги трябва да помниш за Него и да се питаш – С кого разговарям сега?

Отначало няма да се получи – ще се нагрубите или нахокате, и слава Богу – така трябва да бъде. Глупавият никога няма да излезе оттам, където са го пратили. А мъдрият проявява разбиране и си казва: „какво толкова е станало – ако искам да дружа с теб, ще го направя“. Глупавият ще каже: “повече не разговарям с теб!“ Но глупостта е второто име на гордостта.

Мечтата ми е да започнете да разсъждавате така – нека не е веднага, нека не е днес, но важното е да се замислите – не е важно кой си – католик, православен, будист – важното е, че Той е само Един. При някои идва като брадат, при други – със синя кожа, или със змия на шията, но е Един – майка ти ти говори на езика, който разбираш. Така и Той – идва в образ, който ти приемаш – ако дойде като дърво, няма да знаеш как да Му отговориш. Да говориш на дървото е едно, но да чуваш, че то ти говори – това е вече диагноза. :) Можеш да говориш с когото си искаш – дори с микробите в тоалетната, но ако чуваш как ти отговарят, това вече показва, че в своята клетка ти толкова дълбоко си се скрила, че ти нашепват. Ако ти кажат „Иди убий“ – не го прави. :)

И това, и другото, е знание, но всяка съпричастност към първата система  изменя съзнанието. Съзнанието е това, което влияе на нашите чувства, на нашите мисли и на нашите действия. Вземи на човека знанията и ще остане купчина плът, тяло.  Кой е най-перфектният – „аз знам как е най-добре“ – така разсъждава човекът без Знание.

Дай на човека знания – знанията освобождават. Но знанията без действия пораждат само едно чувство – скръб. Ако търсиш през цялото време само знанията, но не ги прилагаш, – ще си в клетката си. Ще бъдеш най-умния, най-допломирания, и т.н… глупак, седящ в затвор.

Ако си взела знанията оттук, а искаш да дадеш някому там, но самата ти не ги прилагаш – ти страдаш. Ако ги прилагаш – можеш да правиш каквото искаш.

Хората идват на тренингите и научават много неща, получават много знания, но не ги прилагат. Какво правят? Мъжът идва на тренинг и разбира какво трябва да прави, но самият той не го прави – хваща жена си и й казва: „Глупачке, върви и чуй какво говори човека!“ :) Дъщерята идва и научава, но не знае как да свали короната си и да приложи знанията и казва: „Мамо, за рождения ден те записах на тренинг – иди“. Тогава в такива случаи ще има само сълзи.

Но ти не правиш така, нали? Щом се научиш да излизаш от своята клетка, от своя ъгъл на глупостта, около теб всичките ти близки автоматически започват като че ли да правят същото. Как да си обясним този феномен? Трудно – но той работи на 100%. Щом започнеш да плуваш с ятото, а не както преди сама, всички останали от ятото започват да плуват с теб. Щом се заемеш с нещо, ще има поне десет човека, които веднага ще започнат да правят същото. Глупавият човек разсъждава така: „ясно бе, трябва да плаваме заедно. Значи майка ми трябва да е първа, а след това – аз; тя и без това трябва първа да умре“ :)

Това е- една единствена крачка – трябва само да я повтаряте. Иисус е казвал: „Има само Един“ и „Постъпвай така, както искаш да постъпват с теб“. Толкова – всички знания и закони се свеждат до това. Аз ти гарантирам, че ако се придържаш към това цял живот, ще бъдеш щастлива винаги. Щом започне разделение – започват страдания.

–- Съветвате ни да молим за извинение, но някой трябва да противодейства на злото, а не през цялото време да се извиняваме!

Всеки от нас има своя война – на тези с Този – с принципа на единството. Затова единствения въпрос, който ти трябва да си задаваш, е: „С кого воювам аз?“

За теб война е където стрелят, а за мен война е всеки конфликт. Щом ти се появи мъж, веднага се появява отговорност както в него, така и в жената – появява се отговорност един пред друг. Ако някой не иска да поеме отговорност – става война.

– Хвалиш ли мъжа си? Кога за последен път му каза, че се гордееш с него?

– Преди семинара

– Как?

– Ами купих му красива риза, той я облече и аз го похвалих.

– Каза му, че с ризата изглежда като красавец?

– Да.

- Но той утре ще я съблече. Кой ще бъде без ризата? Забележи – ти не него си похвалила, а своята риза на него. Чувстваш ли разликата? Хубава риза съм ти купила! И ти при това смяташ, че си направила комплимент на човека?

- Ама той се радваше! J

- Той се e радва, че си го оставила на мира с тази риза J Казваш му, че е хубав в тази риза. Тоест – иначе не е съвсем. J

- Не. Но ти заобиколи моя въпрос.

- Да, защото той е безсмислен. Кажи ми – кое е било първо – Бог или неговата майка? Кажи която версия искаш, а аз ще кажа другата и ще се караме.

- Така ли?

- Да. За мен това е важно – аз искам да съм прав.

- Според мен въпроса за доброто и злото е най-важен в тази дискусия.

- Съгласен съм. Но тя започва сега. И аз ти показвам как сега всяка война можеш да я спреш – войната между мъжа и неговата жена. Как да спираме войните? Ако двамина не умеят да се договорят – какво започва между тях? – война. Затова трябва да умеете да се договаряте помежду си – не да философствате защо духа вятъра и дърветата се поклащат, а един за друг.   

Щом човек не иска да прави това, винаги задава въпроса: „Кое е било първо – яйцето или кокошката?“ Напиши писмо на Бога: Господи, що за простотия? Защо е тази война?“ – и си чакай отговора. А аз не зная Неговите планове. На мен ми е приятно, че предполагаш, че съм наясно с тях, но да не мислиш, че той ми се е обадил да ми каже: „Разкажи им за това и това“.

Човекът воюва сам със себе си. Когато много хора воюват сами със себе си, те се обединяват в група и вече воюват със съседната страна. За да спре войната – спри да воюваш сам със себе си.

(следва)

www.iskri.net/zefira

 

 


Създадено: 28/09/2019 : 00:58
Обновено : 10/06/2020 : 02:14
Категория : Дмитрий Троцкий
Страницата е посетена 284 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^