Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 746 всичко

 3 посетители онлайн

Дмитрий Троцкий - Въпроси и отговори 01
 

Въпроси и отговори

Дмитрий Троцкий

 

Дмитрий Троцкий е хиромант, който вече не предсказва съдбата, защото от собствения си практически опит се е убедил, че тя може да се променя. „За последните 20 години съм видял над 30 000 длани, през цялото време изучавайки връзката между тях и това, което чувстваме, мислим, говорим, правим и събитията в нашия живот. Сега мога да кажа с увереност: всичко, което се случва с нас – сме го заслужили с изпълнението или неизпълнението на нашата роля. Аз говоря за това как да определим ролята си във всяка конкретна ситуация. На какво трябва да разчитате, когато избирате професия, на половинката си, как да разгърнете творческия си потенциал и да намерите вашата цел, как да се излекувате от дадена болест и как да постигнете благополучие. Тук няма абстрактни разсъждения – само ръководство за действие и отговор на главния въпрос: какво да правя – точно сега и в живота като цяло“.

Част 1:

Задават ми много най-различни въпроси: как да си реша проблемите с близък, с приятел, с шефа, с парите, как да си осигуря по-добър живот, как да стана по-щастлив, как да се излекувам от рак или друга болест и т.н. Отговарям им – а дрес реших да се опитам да ви кажа неща, които да ви бъдат полезни в решаването на всеки ваш проблем независимо от неговото естество.

Затова нека започнем с това: откъде се появяват проблемите?

Всеки има „Аз“ – Кой е най-умният, кой знае всичко? – Аз най-добре зная.  Така мисли всеки от тези 7 милиарда, които живеят на тази планета; на някакъв етап от развитието на човека това е норма, но след това всеки има шанс или да порасне или да остарее като най-умния.

Може ли да има 2 еднакви аз? – Не. Даже да сме мъж и жена – Кой е юнак? – Аз. Ти знаеш ли как да бъдеш мъж? Аз знам как ти да бъдеш жена – трябва да си женствена и т.н., трябва това и това.Ти не знаеш какво означава „това“, но аз съм умен и знам. Ти знаеш ли как да живеят родителите ти?

– Да

– А децата ти как трябва да живеят? Какво ще израсне от тях. Знаеш ли предварително тяхната съдба?

Няма 2 еднакви Аза – даже при близнаците, или при най-добрите приятели. Едни вярват в Христос, други - в Буда и т.н.

Как работи азът? – той действа на принципа „Аз знам кой път е правилният отговор“; и какво се получава в резултат от това – разделение. Мъжете знаят как жените да са женствени – разделение. И обратно. В християнството има йеховисти, адвентисти и др. разклонения – това също е разделеност. Така на практика всеки живее сам – получават се килии и решетка като в затвор. Ти 60 години си живяла сама: някой разбирал ли те е ? – не. А ти си разбирала всички.

На мен лично са ми известни само 2 ценностни системи

егоцентрична – в нея само един е главен. Кой – Аз. Но така 7,5 милиарда главни си мислят, че знаят. Тази система се нарича егоцентрична. Образува се на втората година от раждането и започва да расте. Нейният принцип е: „Аз знам как трябва да живеете“.

Втората ценностна система е богоцентричната.

богоцентрична – според всяка религия Бог е само един. Какво ни дава това? Бог е един и тази богоцентрична система обединява, а другата – егоцентричната, разделя – тя е онкологична. (Аз не вярвам в онкологичните заболявания – вярвам в онкологичното мислене.) Ако има Аз, винаги има виновни. Как да излезем от този порочен кръг?

Първото, от което започва здравето телесно, психическо, душевно, духовно, парично, здраве на личните отношения, трябва своя Аз да го зачеркнеш, да излезеш от своята клетка. Ако разговаряш като егоист – винаги има двама и ти винаги разговаряш от тази гледна точка – ти си прав, аз съм виновен. Съсредоточаваш се на това „какво можеш да направиш за мен, за което аз да мога да ти заплатя?“, аз ще мисля как си ме погледнала, как си ми отговорила – постоянно гласът в главата ми ще сравнява.

А ако помислия, че другия човек, с когото говоря, всъщност е мобилно приложение към Него, че това е мобилен телефон, чрез който говоря с Него? Излиза, че аз говоря със себе си! Ако започнеш да се ръководиш от тази мисъл в живота си „Той е един“ – ти привидно говориш с другия човек, но в него е Той – това се нарича знание, това е осъзнаването на факта, че този АЗ пронизва всички светове.

Това е Знание. Знанието за Азовете изменя нашето съзнание. Нашето съзнание определя природата на нашите чувства, природата на нашия ум: ако аз зная, че щом в теб е Той, ти не си ми враг, ще има ли страх? – Не. Ако знам, че ти си ми много близък – ще има ли негативност към Него? – Не. А ако не знам това, значи трябва да се страхувам от другия, да си пазя джобовете. Азовата система води до проблем – където има двама – има действително възприятие, дуалност. Дявол – двама – дуален – разделяй и властвай.

Щом в главата започне процес на разделение, между двамата винаги влизат проблеми.  Затова Иисус е казвал: „Търсете царството Божие“ - търсете и открийте това място в душата си, където има само мир, в което няма разделение. Това не става за един ден – за това ни е даден цял живот. Цял живот ще се сблъскваш с неприятности, трудности. Трудностите не са абстрактни – винаги са свързани с двама. Щом намериш друг и се скараш, значи си в егоцентричната система. Няма прави и виновни има го само Твореца. Ако си се скарал с някого кой от двама ви не е видял Творецца? - поеми отговорност за това, че не си го видяла именно ти.

Как се зачерква своето аз? – на колене. Аз не знам кой в нашия спор е прав, кой – виновен, но знам – искам да дружа с теб, ти си ми нужна, без теб няма да се справя, затова „моля те, прости ми, че ти повиших тон, че те обидих, че …“

И така – първо идва ЗНАНИЕТО, че има само един Създател. Край нас са хората огледалата, през които Той гледа. Ако говориш с приятелката си - ами тя е глупачка, погледни я, как може на глупачката да искаш прошка? А ако говориш с Него? На нейно място може да е всеки – мъж, мама, бивш мъж, свекърва, Анита. Ако виждаш Анита – значи не виждаш Бога. Знанието и вярата са едно и също нещо. Искам да ми повярвате, че Бог е един, че когато разговаряш с човека ти разговаряш с Бога.

Просто така да повярвате няма да можете за това е нужно съзнание чисто като на дете. Кой по-бързо ще ти повярва стареца или детето? Иисус е казвал: „бъдете като децата“.

Затова, повярвайте ми като деца – Бог е един. Но да ми повярвате веднага и безусловно вие просто няма да можете. Друг синоним на вярата е действието. Ако в живота не извършвате действия вашата вяра ще закърнее. Ако не поливаш дълго растението ще изсъхне това важи и за вярата.

Лесно е да живееш сам и затворен в клетка и нищо да не правиш. Но там винаги има страх – той е като твоя сянка: страх, че приятелката ти не ти е приятелка, че те използва и т.н. Тази клетка се нарича страх – тя разделя цялата планета.

Първо трябва да направите изцеление на душата – първо трябва да лекувате главата и душата – за мен това е едно и също. Изцелението започва първо с това да започнеш да си задаваш въпроса: с кого сега разговарям – с мама или с Него чрез мама. С проятелката си или с Него чрез нея. В този момент мозъкът ви започва да генерира тези чувства, които напълно започват да изцеляват вашето тяло, пари, личен живот. Глупавият започва да се лекува сам в своята клетка. Ще успее ли? Не.

                                                                                                                                (следва)
                                                                                                             
                                                                                                                            www.iskri.net/zefiraСъздадено: 25/09/2019 : 11:12
Обновено : 10/06/2020 : 02:10
Категория : Дмитрий Троцкий
Страницата е посетена 319 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^