Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 735 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Благодарност и Карма
 

 

Благодарност и Карма

Орис

 

Как влияе на Кармата активизирането на „вибрации на благодарност“?

– „Дневникът на благодарността“ („Дневникът на Благо-даряването“) е една от най-древните практики за духовно самоусъвършенстване. „Славенето на Бога“ под формата на молитви и псалми, изразяващи Благодарност чрез песни и прослава без да се разчита на ответно Въздаяние и материална щедрост, искреното желание да прощаваш на всеки за каквото и да било, съзнателно и целенасочено извеждат Фокусната Динамика на своето Самосъзнание на много по-високи осцилационни нива на творчество – във всичко това се заключава главния принцип на ефективното амплиативно* въздействие на тази практика върху причинно-следствените „личностни“ взаимовръзки, подобряващи не само здравето, но и трудните жизнени обстоятелства на междуличностна Карма (Тармитта).

Това е чиста психосоматика, която ви позволява да премахнете негативните тригери, да анихилиирате отрицателните тензори*, да развиете навик за позитивно мислене и да направите много други полезни неща.

Има няколко вида такъв дневник: с обща насоченост – за решаване на проблеми, свързани със субтеррансивната (личностна) Карма (Осткколфа); Благодарност на Творците на Планетарния Колективен Космически Разум (включително по-амплиативните от собствените ти "личностни" Интерпретации!) за всичко добро, което е в Живота ти; Благодарност към конкретни хора, особено към тези, които вредят и „тровят“ Живота (за съзнателна работа с междуличностната Карма: на лошите хора трябва да се благодари, задето ни дават нови възможности да проявим Духовна Зрялост, да работим над своите недостатъци, обиди, осъждане и т.н....).

Дневникът на Благо-Даряването е особено ефективен при погасяване и неутрализиране на фрагментарни негативни СФУУРММ -Форми на Тармитта с конкретен човек. Често семейните взаимоотношения, стигнали до безизходно положение от всякакви претенции, недоразумения, взаимни обвинения и обиди, могат да бъдат приведени в благоприятно русло чрез воденето на такъв дневник, който помага съзнателно да преразгледаш деструктивните си състояния и позиции и да погледнеш на случващото се с различни очи, пожелавайки добро на своя партньор за това, че спомага за вашето бързо духовно израстване и усъвършенстване. Като периодически го оставяте да „случайно“ да надникне във вашия дневник, ще получите възможност да стимулирате неговата Самосъзнание към по-мъдро отношение към вас и вашето семейство.

Всичко негативно, над което осъзнато насочите своето позитивно внимание, ще бъде подложено на преразглеждане, преосмисляне, ще бъде надарено с нова, положителна интерпретация и Мотивация, което многократно ще усили анихилационните, хармонизиращи процеси във вашето „личностно“ Самосъзнание, а значи – и във вашия Живот.

Особено важно е да Благодарите не само за доброто, но и за лошото! Това не позволява на негативните СФУУРММ-Форми да се възползват от „личното“ Самосъзнание, да провокират недоволство, раздразнителност и обида и с това да насочват амицирацията* на Фокусната Динамика в деструктивни групи дувуйллерртни сценарии. Изразявайки няколко пъти своята Благодарност за това, че сте в затруднено положение, с това вие избягвате натрапчивите негативни СФУУРММ-Форми за това, че нещо не ви достига, че нещо не се получава, или че всичко е лошо – не такова, каквото Бихте искали.

Практическият позитивен ефект от воденето на "Дневник на Благодарността" се заключава в конкретиката на механизма за устойчиво поддържане на процеса на генерирането на вашето "личностно" Самосъзнание не на унго-ссвооунните* нива на колективното Несъзнавано, а на амплиативните нива на инглимилинно-аргллаамурните* Нива на колективното Подсъзнание. Това е много мощен Механизъм, който ви позволява кардинално да промените и подобрите хода на своите Мисли, психични преживявания и състояния, както и да получите от Живота това, което желаете. Та нали е невъзможно  да получиш това, което желаеш, ако не цениш това, което вече имаш!

Но трябва да запомните един много важен момент: ефектът от възможното Възнаграждение е право пропорционален на степента на искреност на вашите Благо-Дарения и на степента на осъзнатост, с която ги генерирате! Колкото по-малко мислите за Въздаянието (възнаграждаването) за своите Благо-Дарения, колкото повече безусловен алтруизъм влагате във всяка написана или изговорена дума на Благо-Дарност, толкова по-бързо ще получите желания (а не мъчително очакван!) резултат!

Ползата от воденето на всякакъв дневник е да повишим своите способности към осъзнатост на ставащото с нас и край нас, в задълбочаването  на внимателността и аналитичността. В допълнение, „Дневникът на Благо-Даряването“ е полезен и с това, че ни приучава да фиксираме своето внимание на малките позитивни моменти, на дреболиите, за които подсъзнателно се вкопчваме със своя ум през будните си часове, за да не забравим да благодарим за тях. От тези моменти и дреболии се формира състоянието на Щастие и Удовлетворение от Живота. А фиксацията на негативните моменти и автоматическата ответна реакция на тях: „Да не забравя да благодаря за това ...“ помагат веднага да се преформатира случващото се в по-осъзнато и благоприятно русло, намалявайки вероятността от обида. Та нали даже само помисляйки за Благодарност, вие вече реално сте я осъществили.

Така се изработват нови, по-съвършени духовни умения и навици, защото благодарейки на нещо на другите, вие започвате да забелязвате собствените си позитивни качества и достойнства, започвате да уважавате и цените повече самите себе си, повишава се вашата искреност в случаите, когато изразявате своята Благодарност към хората, които са ви обидили или оскърбили.

Така уверено се чувства майсторът на бойни изкуства в животозастрашаваща ситуация като се е натъкне на агресивни хулигани на улицата – той знае, че лесно може да се справи с тях. Нещо повече, именно това състояние на Увереност предотвратява самия факт на появата на такива ситуации в неговия Живот, тъй като в неговото Самосъзнание не е активиран самия механизъм за тяхната реализация („взаимното привличане на подобни ситуации към подобни психични състояния“). По-скоро е активирана най-добрата страна на действието на този принцип: „позитивните състояния стимулират проявата на благоприятни обстоятелства“. Успях многократно лично да проверя ефективността на този принцип в моя Живот.

След продължително практикуване на състоянието на Благо-Даряване на всички и всеки за всичко, което са ни причинили, ще настъпи усещането за пълна увереност в своите сили, а значи – и за безопасност, и това ще ви позволи лесно да понасяте и най-трудните жизнени изпитания. По-точно - те просто ще изчезнат от вашия Живот!

---------------------------------------------

 

Тармитта – междуличностна Карма

Осткколфа – субтеррансивна (личностна) Карма

амплиативност – по-голяма универсалност, претегленост

тензори – напрежение

амицирация – ежемигов индивидуален префокусировъчен процес: «изместване» на нашата Фокусна Динамика в един от векторите на възможната реализация на образуващия я Интерес

Колективен Космически Разум – едновременно проявление в Пространство-Времето на ФД на Формо-Творците с висока степен на коварллертност в пределите на общата Схема на Синтез

унги и ссвооуни – низши Формо-Творци на ИНГЛИМИЛИССА-Ииссииди (2-ра чакра)

инглимилини – висши Формо-Творци на ИНГЛИМИЛИССА-Ииссииди (2-ра чакра)

                                                                                                       www.iskri.net/zefiraСъздадено: 22/09/2019 : 01:29
Обновено : 10/06/2020 : 02:10
Категория : Орис
Страницата е посетена 287 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^