Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 420 всичко

 1 посетители

Орис - Карма и мотивация
 


Образуването на карма и мотивацията

Орис
 

Образуването на междуличностната карма в конфликтни ситуации зависи от мотивацията.

Човешката Карма а е универсален и изключително сложен Механизъм за глобално, извънпространствено-времево регулиране на каузалните (причинно-следствени), амбигулярни (взаимозависими) междуличностни и междуколективни отношения, паралелно осъществявани от хората в различните сценарии на развитие (субективни Реалности). Кармата – това е изражение, проявление една от главните функции на хетерогенния Синтез, основа за образуването на степента на качествеността на всички наши префокусировки и ревитализации. Ключовата роля в тези глобални Космически Процеси изпълняват различните егрегорни Ипостаси:

вътре в популацията – (между)личностни, (между)колективни, (между)протоформни;

космически – (между)планетарни, (между)звездни, (между)галактически, (между)вселенски и т. д.

Ако вашите действия и Мотивации, интереси и намерения, проявени в някакво събитие, са носили амплиативен (високовибрационен) характер, но поради не зависeщи от вас фактори и обстоятелства са станали причина за образуването на деструктивни за някого последствия, то, независимо от мащаба или нивото на тяхната вредоносност, вие няма да получите в структурата на своята каузална мрежа негативна карма. Но само ако вие не сте осведомени за причинената от вас вреда и възприемате своята постъпка от позицията на вложения в нея амплиативен контекст!

Когато узнаете за негативните за някого последствия, предизвикани от вашите действия, всичко зависи от вашата психическа реакция на станалото: искрено и чистосърдечно Разкаяние, спокойно изразяване на съчувствие на пострадалите с поднасяне на извинения за случилото се, готовност да понесете справедливо наказание и т. н., ще спомага за формирането на СФУУРММ-Формите на положителните каузални аспекти, докато опитите да се оправдаете или да прехвърлите вината за неприятността на някого другиго, наред със страстното желание да докажеje своята непричастност към нежелателните последствия, може да провокира във вашата Фокусна Динамика (ФД) генериране на нисковибрационни СФУУРММ-Форми на обида, ярост, неприемане, осъждане, критицизъм и други негативни емоции – кармичният резултат ще бъде съответен.

Как да разберем, в какви случаи трябва да дадем на човека сам/сама да се справи с реакциите, а къде да направим компромис със Съвестта си, за да уредим отношенията и как да определим тук зоната на своята отговорност?

Главното, за което трябва да се погрижите в такива случаи – това е самият вие да не се обиждате на обидилия се на вас човек, с всички сили на своя разум да се опитате да му влезете в положението, да разберете причината за неговата/нейната негативна реакция, веднага мислено да простите и искрено на глас да се извините „(прости ми, моля те, аз не предполагах, че това така ще те обиди“ …) и – ако сметнете за нужно и уместно, да се опитате спокойно да се оправдаете, още веднъж уточнявайки своята блага позиция и добри намерения (защото е възможно човекът просто неправилно да ви е разбрал). Да спорите, полемизирате, да изразявате негодувание и яростно да доказвате свята правота или непричастност към случилото се инициира рязко понижаване на Нивото на вашето Самосъзнание и деструкция на СФУУРММ-Формите на Фокусната Динамика.

Ако конфликтът не може да се реши за 2-3 минути (докато на Самосъзнанието на обидилия се действа изхвърляния в кръвта му коктейл от хормоните адреналин и кортизол), то за осъществяването от вас на всичко казано по-горе може да е необходимо повече време –10-15 минути. Ако човек продължава да упорства в своята обида, следва още веднъж да го помолите за прошка, да оставите решаването на конфликтна ситуация по негово усмотрение и да си отидете позитивно-мотивационно контролирайки самите себе си на отсъствие на обида за възникналото между вас недоразбиране или досадно недоразумение.

Как става образуването на карма при този, който помага в Духа и този, който тази помощ приема или не приема?

Само по честотата на вибрациите на Фокусната Динамика: амплиативните осцилации на Самосъзнанието спомагат за генерирането на високочестотни енергоинформационни  връзки, неутрализиращи негативни кармични аспекти, а деплиативните Мисли и желания провокират нискочестотна каузална амбигулярност, тоест създават условия за умножаване на негативната карма.

                                                                                                                                                     www.iskri.net/zefira


                                                                                 


Създадено: 21/09/2019 : 00:28
Обновено : 10/06/2020 : 02:09
Категория : Орис
Страницата е посетена 265 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^