Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 393 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Запазване на енергията
  

Как да запазим енергията си при общуване?

Орис

 

Енергийно-информационният обмен между живите организми се подчинява на законите на термодинамиката.

Според първия закон на термодинамиката енергията може само да преминава от една форма в друга.

Вторият закон на термодинамиката позволява да прогнозираме възможната посока на биохимичните реакции: тъй като всички отрицателни и разрушителни процеси увеличават цялостната ентропия на Формо-системата и нейната среда, то реакциите ни, придружени от негативизъм, егоизъм, грубост, насилие, агресия и др., увеличават ентропията на нашата Фокусна динамика и следователно всеки път при тяхната периодична реализация се изискват нови енергийни ресурси на нашата сетивна система, за възстановяване на нарушения от този негативизъм баланс.

Това отчасти е причината за нашето усещане за умора и „разбитост” след жестоки кавги, продължително траещи обиди, общуване с негативно мислещи хора:

Не сме успели да задържим своята Фокусна динамика на достатъчно амплиативно (висококачествено, високовибрационно Б.пр.) ниво и сме си платили за това с мощни разходи на декохерентна Енергия, използвана за синтеза на деплиативните (нискокачествените Б.пр.) взаимовръзки, за непозитивното (нисковибрационно) общуване, за психичното погасяване  на собствените ни деструктивни състояния и за възстановяването на вътрешното ни равновесие.

Текущото разпределяне на общия енергиен потенциал се осъществява в нашата Фокусна динамика всеки миг в съответствие с реализацията на най- приоритетните за момента Интереси на Полетата-Съзнания на тези Нива на Самосъзнанието.

Затова: когато организирате публични или социални събития (творчески срещи, семинари, вебинари и други включващи енерго-информационен обмен дейности), трябва да се погрижите за наличие във вашия организъм на достатъчно количество въглехидрати.

Ако предварително сте настроени да реагирате само положително на всяка разрушителна провокация от страна на хората (аудиторията, колектива) общуващи с вас и ако лесно преминавате към амплиативните нива на Фокусната динамика на своето „личностно“ Самосъзнание, ако пребивавате в състояние на „амплиативен страничен Наблюдател ", то при всякакви оскърбителни атаки моментално ще намирате необходимата Мотивация, за да си обясните подобно поведение и в тези моменти автоматично ще се активира цялата система за възнаграждение (нещо като: „о, колко е страхотно, че и този път не се обидих“ и „наистина ми харесва тази игра!“).

В същото време (обърнете внимание!) отделянето на психо-физична енергия със средно (битово) качество ще продължи да нараства (по закона за синергията на синхронното взаимодействие на Нивата на Самосъзнанието на общуващите хора, или на хора и животни, на хора и природа), а количеството енергия, изразходвана от ваша страна за осъществяването на високодуховното общуване, ще започне да спада ...

В резултат от подобна целенасочена амплиатизация на вашата Фокусна динамика по време на изказване пред публика или общуване с не много приятни хора, ще почувствате прилив на психическа и физическа сила, лекота и желание да продължавате този процес.

Към тази ЛУУ-ВВУ*-мическа форма на общуване трябва да се отнесете осъзнато и упорито да се постараете да я усвоите! След всяко подобно успешно представяне ще ви се иска все по-често да се чувствате в такива амплиативни състояния. Постигнете това и ще забравите за трудностите, които споменавате във вашия въпрос.

Между другото, относно така наречения "вампиризъм": основните "вампири" сте самите вие, които не контролирате своите психични състояния, нито потоците на реализиращата ги енергия. Когато изпадате в негативизъм към някого или нещо, вие неосъзнато повишавате ентропията на своето собствено Самосъзнание и сами се лишавате от произвежданата от вас енергия.

Обърнете сериозно внимание на този факт и се постарайте да живеете в хармония преди всичко със самия себе си!

------------------------------------- 

*В Ииссиидиологията се използват понятията:

„човек“ (с малки букви и в кавички) – тоест ние, сегашните, които притежаваме потенциала да станем Човеци, но все още не сме го реализирали напълно – затова от гледна точка на представата за Човек в 4та измерност, ние сме все още полу-животни;

Човек (с главна буква и без кавички) – онези от нас, които се насочат към това да се развиват духовно и да реализират напълно този потенциал]

ЛУУ-ВВУ  - реализационна Форма на Колективния Разум на човечеството, която агрегира в себе си целия Човешки опит; цялата динамика на низшите Нива на Творческа Активност на Колективното Съзнание на «Душата-Аспект»; програмата, задействаща НУУ-ВВУ;

НУУ-ВВУ - «Физическото» тяло на „човека“; външен механизъм за реализация, компютър, задействан от програмите на ЛУУ-ВВУ; живия „човек“.

                                                                                                                www.iskri.net/zefira


Създадено: 16/09/2019 : 23:14
Обновено : 10/06/2020 : 02:09
Категория : Орис
Страницата е посетена 279 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^