Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 818 всичко

 17 посетители онлайн

Орис - Самовнушението
 

Самовнушението в работата

с Аргллаамуни-Ииссииди

Орис

 

– Доколко ефективно е самовнушението при работата с деструктивните нива на Аргллаамуни-Ииссииди [муладхара – през която получават достъп до тази реалност гневните, злобни, отмъстителни и т.н. чакрамни личности; Б.пр.]?

– Ако искаш да излезеш от това негативно състояние в момента, в който произвеждаш тези енергии, то  това е главният метод. Та нали основният механизъм в работата с всички нива на АРГЛЛААМУНИ-Ииссииди са позициите на чакрамните личности на ОРЛААКТОР-Ииссииди (манипура – 3-та чакра, през която получават достъп до тази реалност мислещите чакрамни личности; Б.пр.). Колкото по-активна в твоето Съзнание е ОРЛААКТОР-Ииссииди, толкова по-бързо и по-лесно е да се работи с негативните психични състояния. А да заемете тази висока позиция може тогава, когато я има необходимата информация, която да ви помогне да разберете случващите се край вас събития.

Ако в човека са слабо активни кураторските Нива на ОРЛААКТОР, той е склонен да се отъждествява и асоциира с окръжаващите го обстоятелства, а ако има дълбоко разбиране на тези събития и достатъчно висококачествени знания, то в тях той започва да различава нещо невидимо, но винаги позитивно и градивно – например признаци за напредване по духовния Път, възможности за проработване на Карма и др., без да идентифицира случващото се със собствената си личност.

Някой ви е нарекъл глупак или е извършил срещу вас нещо, което не харесвате. Възприемайки ситуацията от позицията на ниските и средни нива на АРГЛЛААМУНИ, вие веднага интерпретирате всичко като отрицателно спрямо вашата личност. А ако имате достатъчно знания, за да разберете какво се случва, тогава няма да помислите дори за собствената си личност и няма да проецирате всичко на себе си, а ще разберете, че вашата личност няма нищо общо с това. При такова положение е доста лесно да се работи негативните реакции, които се надигат отвътре и се прехвърлят на вашето отношение към хората, към събитията и влияят на общото ви психическо състояние.

Именно тук имаме нужда от някакви ментални афирмации-мотивации. На колкото по-високи нива са формирани те, толкова по-ефективни ще бъдат. По-високото ниво на мотивация предполага не примитивни ментални конструкции от типа „Обичам този човек“ или „Трябва да го обичам“, а разбиране на еволюционния характер на ставащите събития, разбирането, че всеки изблик на негативност не е проява насочена спрямо теб, а представлява поредния Урок на твоята зрялост, т.е. поредната проверка на твоята позиция в този момент от твоя духовен Път. Именно такива,  основани на дълбоко позитивно разбиране и приемане афирмации можете да си правите. Когато възникнат такива негативни състояния и се появи желание да се измъкнеш от тях, то тези формули, тези моменти на самовнушение ще ти помогнат да се измъкнеш.

Но проблемът е, че в повечето случаи човек се отъждествява толкова силно със собствения си негативизъм, че не иска да излиза от това състояние. Той смята, че е прав. И толкова: намира се в негативизъм и тази позиция на правота го устройва. И не разбира, че това е изпит, че това е проверочен изпит. Той не си взема изпита, стои на място в развитието си макар да смята, че се движи напред.

Всъщност той не само остава на едно и също ниво на развитие – критичната маса на негативизма с всеки път се увеличава все повече; с всяка неправилно решена ситуация, неправилно направен избор, потенциалът на тези чакрамни личности от АРГЛЛААМУНИ-Ииссииди нараства. Те чувстват своята безнаказаност, чувстват безпомощността на човека към тях и така започват да стават пълноправни собственици и господари на тази човешка личност. И човекът се превръща в сляп инструмент на тези чакрамни личности.

А когато работите с негативните психизми от кураторските нива на ОРЛААКТОР-Ииссииди, възниква подобие на диалог и убеждаване, както между преподавател и ученик. Студентите са влезли в залата, професорът им е обяснил темата, те са разбрали нещо за себе си и са си отишли доволни. Така се получава не просто волево потискане, а обяснение и убеждаване, казващо: „Момчета, всичко, което се случва в този свят, се случва не просто така, а по някаква причина, не просто за да предизвика в вас ярост и изблик на негодувание. Та нали вие сте тук, за да проработите подобни качества. Ако не ги проработите, няма да можете да излезете на следващите нива и ще ще си останете в 1 клас. А на вас ви предстоят и 2, 3, 4, 5 ... 10 клас във вашето Училище на Живота, в Училището на Еволюцията! .. ” И те знаят: щом са започнали това Училище, ще трябва да стигнат до 10 клас. Но без да преминат нито първи, нито втори клас, те няма да продължат напред.

Трябва да припомняте това на своите АРГЛЛААМУННИ Нива на Самосъзнанието и те ще започнат да го схващат по-бързо. Необходимо е да се напомня не в състояние на негативизъм (тогава вече е късно!), А в най-различни психични състояния, включително като повтаряте и фиксирате подобни утвърждения в Самосъзнанието си.

Проблемът обаче е, че вие забравяте защо сте тук, на Айфаар – дотолкова се отъждествявате със ставащото, че напълно забравяте за това. Например забравяте защо ви давам Уроци. Кога родителите викат или наказват детето? Когато видят, че поради неопитност то прави сериозна грешка и ако не му я посочат, това може да навреди впоследствие. Детето взема остър предмет (например нож), започва да тича и да плаши другите деца с него. Майката взема този предмет и наказва сина си. На него, разбира се, му е обидно, защото не разбира до какво могат да доведат действията му. Той не разбира, че може да извади окото на някого, но запомня, че вече не трябва да прави така.

Точно така работя и аз с вас: виждам в какво и какви ваши състояния може да са вредни за вас и че ако сега не им обърнете внимание, в бъдеще те ще ви донесат достатъчно много проблеми. И започвам да работя с тях. Но поради това, че ви давам подобни Уроци, вместо благодарност, върху мен се излива поток от неизразходвана агресия. Трябва да разберете, че не желая злото на никой от вас и по-често да си спомняте, че правя това само защото ви Обичам.

Връщайки се към зададения въпрос - да, можете да си правите сами подобни афирмации-мотивации. Ако чувстваш, че не харесваш себе си, направи си тази афирмация-мотивация и понаблюдавай къде вътре в теб се надига съпротива. Това е нещо като медитация, но в по-опростена форма.

Що се отнася до внушения, подобни методи са строго забранени от ллууввумическите Учители. Това включва хипноза, манипулиране на ума, внушение ... Това е погрешен път. Вече сме преминали през нещо подобно, вече го има в нашата памет на нивото на Подсъзнанието. Атлантида, която съсипахме с подобни неща, с хипноза и подобни грешки, беше достатъчно голям Урок за нас и сега в никакъв случай не бива да се връщаме към това.
                                                                                                               www.iskri.net/zefiraСъздадено: 15/09/2019 : 22:19
Обновено : 10/06/2020 : 02:09
Категория : Орис
Страницата е посетена 271 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^