Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 734 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Отговорността за вашите мисли
 

 

За отговорността за вашите мисли

Орис

Мисленето ни не е наша собственост, не е собственост на нашия живот (на това, което ние наричаме „нашия живот“) или на нашата съдба. Нашият живот тече едновременно в много сценарии. И всичко, което мислите тук (в този свят), има тенденция да се реализира на още няколко нива, които са най-близки по качеството на физическата материя до нашата реалност. Затова, завързвайки Карма тук, чакрамните личности и вие – като отражение на тези чакрамни личности в дадения аспект на Материята, носите отговорност за Съдбата на Светове, за които все още не знаете.

Ето защо е много важно да се разбере Същността на Времевата Същност. Много важно е да разберете, че тази Времева Същност дава възможност за реализацията на стотици, хиляди ваши чакрамни личности в различни пространствени „клетки”. Това, което мислите и приемате сега, качеството, с което моделирате материята на мисълта и материята на чувството, не е само това, което сте сътворили тук – то се разпространява в безкрайния Свят.

Разбира се, основното формиране на вашите текущи Мисъл-Форми се извършва на тази планета. Но всички тези Мисъл-Форми се дублират във всяка точка на Пространството по желание на Твореца на съответстващото Ниво на Колективното Съзнание, което – за някаква Колективна реализация, за някаква еволюционна Цел – е получило импулс за самореализация в идентични условия някъде в други Вселени.

Не напразно съществуват такива междувселенски Същности като Същността, която, когато осъществявайки контакта с мен (който описах в книгата „Контакти в навечерието на 2000 г.“), нарече себе си „Странстващият“. Такива Същности попиват в себе си абсолютно цялата информация, която е записана във всички диапазони на Материята на Чувствата и Материята на Мисълта, както и цялата информация, която е записана в синтезираните нива на Формо-Материята, а след това всичко, което е снела от всяка планета, от всяка Звездна система, тя отнася в други Вселени, в други Галактики, така че всяка колективна Звездна Същност или Творец от всяко подобно Ниво да може да използва това, като премества или дублира Земята някъде в онази друга Същност на Времето и Пространството, в която този Творец се развива и която той самият използва като обект на собствената си самореализация.

Ето защо ви призовавам да започнете да се отнасяте по-отговорно към своите Мисли и Чувства.

Нашите Мисли и отразяват, и моделират обстоятелствата в нашия живот, но на по-високи Нива, когато надхвърляте разбирането на себе си като личности, във вас определено трябва да расте и да се разширява и чувството за отговорност за другите Светове, които все още не познавате, но които съществуват и които също изискват усъвършенстване на вашето мислечувстване.

Всичко това е много взаимозависимо. Струва ни се, че си седим тук, край огъня размишлявайки над някои неща и някой е кипнал и си е тръгнал и това като че ли не се е предало никъде, че не се е отразило никъде и че засяга само него. Не, всъщност това „кипване“ е понижило качествеността на няколко ментално-чувствени системи наведнъж.

                                                                                                      www.iskri.net/zefiraСъздадено: 14/09/2019 : 14:24
Обновено : 10/06/2020 : 02:09
Категория : Орис
Страницата е посетена 269 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^