Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 720 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - За адронния колайдер
 

 

За адронния колайдер

Орис

 

Може ли причината за проявяването на ефекта на Мандела и различни изменения в света да е работатата на адронния колайдер?

Да, в някаква степен влияейки на динамиката на елементарните частици в Планетарните Времеви Континууми, Големият адронен колайдер косвено може да има определено отношение към енергоинформационните процеси, ставащи в паралелните с нас реалности, включително и ефекта на Мандела.

Това е ускорител на заредени частици, тоест синхрофазотрон, предназначен за ускоряване и сблъсък на адроните, които структурират протоните в търсенето на частиците, които трябва да отговарят за появата на маса в материята (учените искат да разберат защо протоните, неутроните и електроните имат маса). Нарекли са тези частици Хигс бозони (включително и особения им тип – синглетните бозони). Енергиите, които възникват при експериментите, са най-високите в света, а сблъсъци на частици стават на всеки 28 наносекунди. 

При това генерираните от колайдера частици от определен тип (Хигс синглети) са способни да се преместват във времето – засега тази способност е проявена само в едно направление – в миналото. Колайдерът може да се сравни с някакъв „портал“ в други – неизвестни – измерности, където може нещо да се изпрати или обратно, откъдето (от другите измерности) нещо може да се премести в нашата реалност. Но нито човек, нито друго живо същество да се отправи в такова пътешествие няма да може, защото атомите и молекулите, обезпечаващи работата на неговия организъм, са резонационно синхронизирани с параметрите именно на дадената група Пространствено Времеви Континууми и при опит за преход ще останат в дадената реалност като нежива биомаса.

Работата е там, че на нивата на съществуването на синглетните Хигс бозони има енергоинформационна база частици в равна степен структуриращи резопазоните на измерностите и типовете физически измерения, в резултат на което тези частици могат едновременно да се проявяват и в минали (по отношение на нашия Времеви Поток) типове измерности, и в бъдещи Нива на физическите реалности (при това паралелно в Пространствено Времевите Континууми на различните Версии на Земята).

Съществува мнение, че в резултат от сблъсъка на частиците в колайдера могат да се образуват черни дупки, които да погълнат в себе си самата Земя. Това не е така!

Черната дупка има толкова голяма сила на привличане, че даже светлината не може да се откъсне от нея, защото черната дупка има втора космическа скорост (скоростта, която трябва да развие един обект, за да преодолее привличането на друг) превишаваща скоростта на светлината. Колкото е по-голяма масата и по-малки размерите на тялото, толкова по-висока е скоростта. Земята би могла да достигне тази скорост само при условие, че могат да я свият до размерите на футболна топка запазвайки масата, която тя има сега.

Но все пак за същественото влияние на Големия колайдер на свойствата на окръжаващия Пространствено Времеви континуум говори факта, че физиците, които работят на колайдера са забелязали, че когато го включват или изпитват нещо ново – в небето, а понякога направо над CERN, облаците изведнъж започват да приемат странна конфигурация. А освен това в тези дни на различни места на планетата се зараждат нови силни бури, циклони, торнадо или стават силни земетресения.

                                                                                              www.iskri.net/zefira


Създадено: 11/09/2019 : 09:52
Обновено : 10/06/2020 : 02:09
Категория : Орис
Страницата е посетена 263 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^