Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 187 всичко

 8 посетители онлайн

Дмитрий Троцкий - Преживяване на чувствата
 

Преживяване на чувствата

Дмитрий Троцкий

 

Всяко събитие може да се преживява на ниво действия, думи, мисли. Аз обичам да давам прости примери и от практиката си съм се убедил, че кой знае защо негативните примери се запомнят повече и стават по-понятни от другите примери.

Какво би направила, ако дойда и те ударя? Ще се ядосаш. А ако отново те ударя? – Би ме отблъснала и така своята злост би преживяла чрез действия. Но да речем, пред теб стои глупак, който си е помислил, че ти си извършила това действие защото си в лошо настроение, или защото си се скарала с приятелката си, или с работодателя си. Мога да реша, че аз съм те ударил поради някаква причина, а ти си ми отвърнала без причина. Така може да съм си помислил. Удряйки ме в отговор, ти си преживяла своите чувства на злост чрез действия, но ако човекът пред теб не разбира това, конфликтната ситуация се обостря: аз смятам, че съм те ударил по основателна причина, ти също смяташ, че си ме ударила по основателна причина – в резултат ние взаимно не сме се разбрали, утайка и отрицания се натрупват и в теб и в мен.

Но представи си, че след като сваля микрофона си, идвам и ти казвам: „Миличка, ето там, от кабинката, стърчи снайпер – докато бях в гримьорната, той ми каза: "или ще отидеш и ще удариш оная там, с оранжевото сако, или аз ще я убия и ще отвлека няколко човека от тук. Аз съм психар, обичам театъра и това е моето представление“. И аз ти казвам: „Разбираш ли, като те ударих, аз спасих и себе си, и теб, и още няколко човека“. Какво чувство би се породило в теб при това положение?

– Благодарност.

– Забележи – на същото събитие преди три минути си изпитвала злост, а сега изпитваш благодарност. На същата майка, на същия мъж, жена, тъща, роднина, началник, изпитваме едно чувство, а след като узнаем още нещо – чувството ни се променя.

Да се върнем на примера. Освен да ме отблъснеш, как би ми дала да разбера, че не си във възторг от моята постъпка? Можеш да го направиш и с думи – като ми кажеш: „виж какво, крайно неприятно ми е това, което правиш“.

За многогодишния си опит стигнах до много прост извод, че до нивото на действията ние дорастваме – върви детето, удря се в дивана и започва да го рита в отговор, за да му отмъсти.  То не си прави никакви други изводи – просто реагира на ниво действия. Повечето от нас остават в тази възраст през целия си съзнателен живот.

Като минимум, трябва да извеждаме това, което е в нас, на езика – да го изговаряме. Чувствата може да се преживеят и само чрез действия, но в резултат и в двамата остава утайка. Чувствата може да се изговорят и чрез думи и забележете – благодарение на думите ние бихме се разбрали един друг. Ако има такова обяснение с думи, утайка не би имало.

Но има и по-висше ниво на преживяване на чувствата – на нивото на мислите. Владеят го единици. На нивото на мислите – не чрез действия, не чрез думи, а чрез мисли да преживяваме това, което е вътре в нас.

            На нивото на мислите освен благодарност не се появява нищо. Христос за това ниво е казвал – ако те ударят по едната страна, обърни другата – във всичко има причина и следствие. На това ниво, когато ви се случват неприятни неща, вие се смеете, защото виждате логически, с математическа точност доказана, ръката на Бога.

                                                                                                              www.iskri.net/zefira


Създадено: 23/08/2019 : 15:39
Обновено : 10/06/2020 : 02:08
Категория : Дмитрий Троцкий
Страницата е посетена 369 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^