Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 182 всичко

 4 посетители онлайн

Дмитрий Троцкий - Рак – лечение чрез жената

Рак – лечение чрез жената
 

Дмитрий Троцкий е хиромант, който вече не предсказва съдбата, защото от собствения си практически опит се е убедил, че тя може да се променя. „За последните 20 години съм видял над 30 000 длани, през цялото време изучавайки връзката между тях и това, което чувстваме, мислим, говорим, правим и събитията в нашия живот. Сега мога да кажа с увереност: всичко, което се случва с нас – сме го заслужили с изпълнението или неизпълнението на нашата роля. Аз говоря за това как да определим ролята си във всяка конкретна ситуация. На какво трябва да разчитате, когато избирате професия, на половинката си, как да разгърнете творческия си потенциал и да намерите вашата цел, как да се излекувате от дадена болест и как да постигнете благополучие. Тук няма абстрактни разсъждения – само ръководство за действие и отговор на главния въпрос: какво да правя – точно сега и в живота като цяло“.

Значи, вие сте баща  и син. Баща ти е бил болен от рак, лекували са го успешно, а след известно време болестта му отново се е върнала. Вижте, аз не вярвам в онкологията – вярвам в онкологичното мислене.

Ако когато на баща ти му се е появил рак ти си бил егоист и рядко си му казвал, че го обичаш – след заболяването му си започнал да му го казваш по-често – станал си по-малко егоист. Същото е станало и с останалите от семейството ви. Когато сте започнали по-често да му казвате,че го обичате, вие сте станали по-малко егоисти. Значи, болестта му ви е помогнала. Ами именно ето това спасява – щом човекът престане да бъде егоист, в живота си ще види хиляди чудеса.

Именно това, че сте станали по-малко егоисти, му е спасило живота – получил е частичка от теб, частичка от брат ти и т.н. Преди това той сам е правил всичко, а освен това е упреквал: „аз, на твоите години..“ Но вие сте станали по-малко егоисти и той се е излекувал. Сега болестта му се е върнала.

Какво означава, когато болестта се връща? – че човекът не се е променил. Трябва да осъзнаеш какво отпреди болестта отново се е върнало в твоя живот. Освен тази болест, имаш диабет и си на инсулин – захарта ти е повишена. Защо започва да се увеличава захарта в кръвта? В гората си – срещаш мечка – от стреса веднага захарта ти се вдига – защо? За да можеш да избягаш или да удариш мечката. Е, а коя е твоята мечка? От какво се боиш? Как те хвали твоята жена?

– Никак.

От какво може да се страхува мъжът на жена, която не го хвали? –  Страхува се, че докато е жив тя така и няма да го похвали. Той от нищо не се бои, а иска да ѝ докаже, че е и спортист – той всеки ден тича, и плува, и всичко прави сам, а тя пак не го хвали. Е, коя е твоята мечка?

– Нямам такава – и тичам, и с парашут съм скачал ..

– А тя пак не те хвали.

– Ами тя е жена.

– Тоест на теб ти е все едно, така ли?

– Как ще ми е все едно – ако я сваря със съседа, ще го застрелям J

– Значиq не ти е все едно дали твоята любима жена те хвали или не?

– Ами всеки мъж иска да го хвалят.

– Така че какво на своята мечка доказваш ти? Какво искаш да й кажеш? Това може да са лични неща, но аз те питам, защото разбираш ли, ти си важен за мен. Ти си важен за мен, защото аз и ти сме едно – и в мен, и в теб вътре, е Един и същи.

– Какво е това, което си ѝ казвал в началото, когато е започнало всичко между вас?.

– Но това беше отдавна.

– А-а, казваш ми: „ако нещо се беше променило, щях да й кажа. Затова не й казвам нищо – защото нищо не се е променило при мен“.

– Ех, ако можеха да се върнат тези времена – тези 50 години.

– Е, какво искаш от 50 години вече да кажеш на своята мечка?

– Ами да има още 50 години.

– Браво! Какво още?

– Ами достатъчно е, няма нужда от повече.

– Да бе, съгласен съм – не трябва да ги глезим. J Та какво още искаш да й кажеш?

– Ами всичко да остане както досега – няма да навлизам в подробности.

– Ами да, бе – тя нали не е глупава – сама ще се сети J Та ти за глупава не би се оженил J Виж сега – имаш проблем в щитовидната жлеза: значи тук (в сърцето) има нещо – а тук (при щитовидната) – няма. Значи чувстваш нещо, а не го изричаш. Къде е пречката по този път – намери я и я премахни.

– Кажи какво искаш да кажеш на своята мечка – та тя 50 години те търпи теб мълчаливеца. J Как й казваш, че е красива?

– Не й казвам.

– А мислиш ли, че трябва, че за нея е важно да чува такива нещо?

– Да.

– Ако той не го казва, значи никой не го е научил на това. Кой може да му покаже и да му даде пример как да го прави? – Синът му. Кога? – Та баща му само потупва жена си по рамото и толкова. Но това не е достатъчно – защото тази болест не разбира от шеги и от хумор, тя разбира само от действия.

– Според мен най-важното е намесата на медицината

– Добре, но на нея й е нужна поддръжка. Ако няма поддръжка – медицината сама не би се справила. Затова аз сега искам да ти осигуря именно тази поддръжка.

– Колко се струва? J

– Нищо не струва. Нищо не струва синът да застане на колене пред баща си и да каже: „Татко, обичам те“. На баща ти му е нужен имунитет. Какво е имунитет? Това е там, където го боли. – той показваше сърцето – именно там живее имунитета. Там има жлези, които отговарят за взаимовръзката на всички органи помежду им. Те не сравняват органите помежду им, а ги уравновесяват. Ами стани образец за подражание за своя баща. Стани имунитет! Покажи кой кой е! Бъди негов син! Започни да казваш на баща си „аз те обичам“ – не защото е болен, а защото го обичаш! Ти не му го казваш. Той не го казва на жена си. Ти с действия доказваш своята любов – това е чудесно, но жените са глупави същества – трябва всичко да им изричаш. Те не можат да се досетят по това, че „Ами щом 50 години не съм ти извил врата – значи те обичам.“ J

Но ти не разбираш какъв генератор на всякакви състояния е всяка жена. За жената е много лесно просто ей така да те хване и да те размаже

– Е, не съм съгласен

– Повярвай – веднъж да се разсмее в спалнята – и край  J  И нито един лекар няма да ти помогне пак да се събереш, нито пък някакви лекарства! Но всяка жена може да ти даде такова състояние, че просто да се почувстваш бог! Тя дава състояния – можете улавят тези състояния. Ако двамата не са добре сънастроени, аз мога да помоля сина да ги сонастрои, мога да помоля мъжа, а мога да настроя жената: че скоро този глупак вече няма да го има и няма са има с кого да се сънастройва, нито даже да поговори!. И тя може – както изцелителя: с една дума, да направи много. 

Има такава поговорка „Търсете жената във всеки проблем“, тоест – всеки проблем може да се реши чрез жената – всичките ти здравословни проблеми също. Започни на тази жена просто да ѝ благодариш – не само на 8-ми март да ѝ тръснеш букет и да кажеш: „на, това е за теб“. Къде са гласовите връзки – при щитовидната жлеза – започни да ги използваш и ще видиш как щитовидната жлеза ще ти се оправи.

Помощта предполага хората, които ни окръжават – те могат много да ни вдъхновят, а могат и много силно да ни обидят. Като негов син, ако искаш да повдигнеш баща си, трябва самият ти мъничко да се снизиш – както пред майка си, така и пред баща си. Трудно е да решиш бедата сам – без поддръжка. А с поддръжка – тя вече не е беда.

Разглеждайте всяка група – семейството, мъж-жена, приятели, партньори, страна, човечество – разглеждайте всяка група единомишленици като едно тяло. Вие в това тяло сте някакъв орган – ако органът започне всичко на себе си да притегля, той започва да краде енергия от цялото тяло. Рано или късно с този орган започва да става нещо и след това започват проблеми с цялото тяло.

Но ако започнете да отделяте внимание на всички отделни органи – на другите участници в тялото, ще видите как малко по малко всичко започва да се изменя. Вие недооценявате силата на колектива. Казвате, че всичко ърши само един – кой е този един – „Аз“; щом някой започне да говори „аз“ – значи е сам и е отслабнал. Затова помнете, че това „аз“, е път към никъде.

                                                                                                                      Дмитрий Троцкий

                                                                                                                             www.iskri.net/zefira
Създадено: 13/08/2019 : 22:09
Обновено : 10/06/2020 : 02:08
Категория : Дмитрий Троцкий
Страницата е посетена 363 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^