Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 512 всичко

 9 посетители онлайн

Орис - НУУ-ВВУ*
 

НУУ-ВВУ* като локално отражение

на нелокални вълнови взаимодействия

Орис

 

 *НУУ-ВВУ  «Физическото» тяло на човека, живия човек – външен механизъм за реализация, компютър, задействан от програмите на ЛУУ-ВВУ
ЛУУ-ВВУ – Колективния разум на човечеството

10.10160.        НУУ-ВВУ-Формата е локално отражение на някакви нелокални вълнови взаимодействия. Всички фокусирани-от-Нас Форми са „Полета-Съзнания“, само че във всяка от „резонационните зони“ на Пространство-Времето в тях се появяват някакви „материални” форми с някакви „материални” характеристики, които ние назоваваме бъбреци, сърце, хормони, ферменти, неврони и т. н. 

10.10161.        Да вземем за пример радиовълните: те винаги съществуват, но ние просто не ги чуваме и не ги чувстваме дотогава, докато не включим радиоприемник. Когато той е включен, можем да кажем, че по някакъв специфичен начин – чрез тиристори, резистори, репродуктори и прочее, се осъществява частична „материализация” на тази вълна под формата на, да речем, на звуците на песен. 

10.10162.        Оказва се, че около нас едновременно звучат огромен брой песни и всичко наоколо е изпълнено с различни звуци, но ние не ги чуваме, докато радиоприемникът не заработи и не започне поредно да преобразува цялото многообразие на тези вълни в колебания, които можем да усетим. 

10.10163.        Именно НУУ-ВВУ-Формата е момента на визуално, психическо и ментално-чувствено проявяване в нашето Самосъзнание на онзи вълнови диапазон, който се е проявил в резултат на някои специфични качествени преобразувания на заобикалящото ни Пространство, а главният механизъм на преобразуването на тези вълни във „видим-и-чуваем“ от нас диапазон е мощната инерционна динамика на „ротационните измествания“. 

10.10164.        С други думи, НУУ-ВВУ е „приемник“ със сложна конфигурация, който последователно „събира“  заедно всички взаимодействащи помежду си вълни на Енергията и Информацията (тоест Стерео-Типи) – точно така, както те са записани в „сценариите на развитие“ на Световете, към които тези Стерео-Типи принадлежат. 

10.10165.        За да ви стане по-ясно: приемникът ще бъде в състояние точно, и без да променя нищо, да възпроизведе  цялата последователност от думи и ноти на песните, а също и точната последователност на самите песни, както когато те са записани на възпроизводимия диск. 

10.10166.        Същото става и с нас: всички възможни изначални „сценарии на развитие“ вече съществуват, а „ротационните Цикли“, отразяващи динамиката на нашето „изместване“ от един „сценарий“ в друг, ние избираме с помощта на целенасоченото „въртене на копчето за настройка“ (префокусировки). 

10.10167.        Всичко е просто: ако събитията от избрания „сценарий“ с нещо не ни допадат, то трябва само леко да „завъртим копчето“ и тогава ще се настроим на друга честота. Какво става в този момент в самия „приемник“ аз не знам, но „вече „слушам“ друга „музика“. Аз не знам, какво е станало в Конфигурацията на Самосъзнанието на фокусираната от мен Форма, но знам как точно съм я сменил с друга – между другото, това не е и толкова важно за мен. 

10.10168.        Разберете, анализирайте, направете аналогия между НУУ-ВВУ-Формите и механизъма на радиоприемника, който възпроизвежда всякакви вълни в заобикалящия ни ефир в удобен за вас вариант за възприемане и променя всичко така, както ви е нужно на вас. Възпроизвежданите в нашето Самосъзнание вълни са Стерео-Типите, които буквално преизпълват със себе си цялото Пространство около нас, макар че ние не ги виждаме. 

10.10169.        Всички до един и всеки от нашите Стерео-Типи са сега ТУК, в Пространството на нашето Самосъзнание – всички до един, и заедно с тях тук и сега съществуват абсолютно всички варианти на нашите възможни „сценарии на развитие“ , каквито могат да съществуват! 

10.10170.        Всичко е пределно просто: за да уловя някоя друга вълна, която моят съществуващ приемник по някакви причини не може нормално да възпроизвежда, аз трябва само да го сменя с друг, по-качествен. 

10.10171.        Та нали ако искам да уловя от заобикалящия ефир някоя песен (вълна), която едва може да бъде чута, то трябва да я усиля многократно. Следователно, за да се изпълни моето желание, ми е нужен просто по-мощен приемник. Ако искам да чуя вълна от друг диапазон, ми е необходим приемник, възпроизвеждащ вълни именно от този диапазон. С други думи, за да се настрои на нужната ми вълна, трябва да се промени нещо в конфигурацията на приемника. 

10.10172.        Например, по някаква причина вие сте се ядосали и веднага си помисляте: „Ама защо се ядосвам, защо ми е нужно това? Не, не искам да се ядосвам повече!“ Всичко протича така, както и с песните: ако с нещо тази радиостанция не ви е харесала, изберете за себе си мотивация, завъртете копчето за настройка – и ето че вече слушате друга радиостанция, която предава в ефира друга песен, която ви е по-интересна от предишната. 

10.10173.        Вие мислите твърде примитивно и „материално” за „телата“, които ползвате временно, за  НУУ-ВВУ-Формите, но те в действителност не съществуват, тъй като всяка от тях само за едни кратък миг, буквално за една секунда,  се проявява в тази реалност като група от вълнови Конфигурации на 328 Стерео-Типа и веднага изчезва, като бива заменена с поредната група дувуйллерртни Стерео-Типи, така че вие дори не успявате да забележите нито нейното появяване, нито процеса на нейната замяна с друга. 

10.10174.        На вас субективно ви се струва, че „човека“ когото виждате пред себе си, е една и съща „монолитна или постоянна личност“, макар че това изобщо не е така. „Личността“ е една (тоест НУУ-ВВУ), но тя се образува динамично всяка секунда от нови и нови вълнови Конфигурации на сменящи се една друга НУУ-ВВУ Форми (328 Стерео-Типа), които се проявяват (непрекъснато „материализират“) в заобикалящото ни Пространство и които са много подобни една на друга. 

10.10175.        Трябва да се помни също така, че няма принципна разлика между начините на проявление на Формите, например, на една чашка, или хладилник, или НУУ-ВВУ – всички те представляват, както се изразяват физиците, стояща вълна, тоест устойчиво качествено вълново взаимодействие, което, проявявайки се специфично в Пространството, обуславя постоянното изменение на неговата вълнова „геометрия“ (на честотната фракталност, самоподобието) в строго определен ракурс. 

                                                              Ииссиидиология, том 10: „Безсмъртието е достъпно всекиму“ 

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 30/05/2019 : 10:49
Обновено : 10/06/2020 : 02:07
Категория : Орис
Страницата е посетена 385 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^