Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 690 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - За да останете в своя свят
 

 За да останете в своя свят 

Орис

 

За да останете в своя [предполагаемо по-висококачествен свят с по-благоприятен от другите сценарий, а не в „чужд“ - по-нискокачествен, чийто сценарий завършва за вас със „смъртен“ изход Бел.пр.] свят, вашите принципи трябва да се потвърждават с дела. Ако става нещо и вие започвате да осъждате без да знаете, без да имате информация по какъв начин можете да оправдаете това, пък макар и просто като се позовете на християнското: „Ами Божият промисъл е такъв”, „Божията воля е такава за това, което стана сега”.

В същност всичко това е обяснимо и Ииссиидиологията напълно и дълбоко обяснява това. Във всеки случай вие трябва да намерите в себе си възможности и мотивация за запазване на равновесието си [а не да слизате вибрационно на нивото на по-нискокачествения сценарий, в който сте попаднали бел.пр.].

Същото се отнася и до катаклизмите – когато около вас всичко се руши, когато наоколо нещо гори, когато става това, което вие не сте искали в своя свят. И тогава тази ваша позитивна позиция няма да даде възможност да се префокусирате в крайните форми на изражение на всички тези нежелани от вас събития [тоест в сценарий с още по-ниско качество Бел.пр.].    

Ако смяташ, че си прав, ти оставаш в своя свят независимо дали този твой свят е по-добър или по-лош от света на този, който ти прави забележка – ти оставаш в своя свят. И това е този свят, който ти следваш, в който се движиш. Ако целта ти е да живееш в собствения си свят, значи ти смяташ това състояние за нормално и приемливо, за да може то да осъществява движение напред, за да еволюираш в своя свят. А забележката на другия човек може би е направена, за да изпита доколко ти си в своя свят – за да се види дали се ядосваш на забележката – това са просто катализатори на стабилността на твоя фокус. Може да има куп други съвсем неочаквани моменти, затова не е нужно никому да доказвате, че се намирате в своя свят. Никому. Просто правете това, което смятате за нужно. Не е нужно на никого да заявявате това.

Ако видя някоя несправедливост, аз отивам и казвам, че това не трябва да е така, че ето в това ти не си права, че тук това трябваше да бъде така, че ето – това е безотговорно. Можело е да си премълча и тук и тук и тук, но тогава това щеше да бъде не моят свят. Най-важното е не е това, което ще кажеш,  а това какво ЧУВСТВАШ, когато го казваш. А да кажеш можеш каквото искаш. Това също ще бъде свят, но вече друг – лъжлив, двуличен, егоистичен и ти ще се опитваш да въвличаш в него други участници, обкръжаващите хора.

Всичко се определя от вашето – само от вашето вътрешно състояние. И ако сте направили някому някаква забележка, или сте сгрешили, или човекът не е възприел това – не е в това работата. Важно е какво чувствате при това лично вие, когато сте правили тази забележка на другия. Било ли е това размахване на пръст – порицание с цел осъждане или нещо подобно, или това е било опит да направите света на другия човек по-добър.

Ако аз съм сгрешил, казвайки на другия човек „ти не си в това състояние“, значи съм сгрешил, но моят вътрешен порив е бил по-естествен за моя свят, както е естествено това, че аз съм се хвърлил да спася детето, към което лети кола. Топката на детето не е стигнала още до пътя, но аз се хвърлям и хващам детето, за да не би, не дай Боже, да се случи така, че то да попадне под колелата на колата. А самата топка още на три метра до пътя сама е спряла и моят порив привидно е бил привидно напразен, но не – не е напразен. Защото това съм бил аз – аз, истинския. Защото не съм се оглеждал преди да побягна, за да разбера дали някой ме гледа и не съм си казал: „а, няма никого, значи – няма да тичам да спасявам детето“.

Точно така често постъпвате вие: виждате, че човека напълно се е отпуснал  в някакви свои реакции, в някакви свои действия, но нищо не правите по въпроса – това е същото. Значи това не е вашият порив. Значи не съзрели, за да го направите и в резултат сте станали неволен участник в масовката на този човек, в сценария на този главен герой. Толкова. Заслужили сте по заслуги. Станали сте само реагент. 

– Нашите позитивни състояние струват малко, ако не ги реализираме в дела, но понякога съм чувала, че не винаги можеш да оцениш правилно в какво състояние е човека. Виждаш нещо и ти се струва, че човека прави по-малко качествени избори, а той постъпва с друга мотивация и този избор всъщност се е превърнал в по-качествен. Ако не знаеш мотивацията на човека случва ли се така, че благите състояния да не могат винаги да се видят в делата? 

Да и на двата въпроса. 

– Можете ли да дадете пример? 

Ами всеки мой урок. Всеки урок аз правя с благи намерения и формата, в която поднасям урока, е само това необходимо средство – този дразнител, който съм избрал като най-ефективен за дадения случай, за получаване на даден конкретен резултат от въздействието.

Всичко се възприема от вас по принцип наобратно. Всичко, което аз давам, не се възприема като нещо, на което трябва, използвайки знания, информация, да се отреагира спокойно, свободно, позитивно, а се моделира ситуация с обратен вектор, с обратен знак и именно това дава повод да възприемате моите действия като някакви неположителни.

Същото става, ако някой от вас каже нещо правилно и добро, но понякога се получава – понякога, това да се прави, за да покажете собственото си превъзходство в нещо.  Даже чрез някакво благо дело, за да можете да подхраните своето честолюбие, за да кажете на някого, за да му покажете – „виждаш ли, а аз мога ето така, способен съм ето на това. Аз съм вече добър, вече не съм като теб, като този, за когото ме мислеше вчера“.  Да, може да имаш желание да се поправиш, но чувственото ниво на това действие е силно свързано с някакви честолюбиви замисли и желания. 

А може ли по забележките на човека да се опиташ да разбереш доколко е качествен твоя свят. Ако от някого неведнъж чуваш едно и също, при което няма агресивна сцена, а просто опит приятелски да се даде съвет и ти разбираш, че щом няколко души ми го казват, навярно това е обективно и е наистина така. Ти ставаш масовка в световете им, но нали си обърнат към по-качествени изменения на себе си? 

Ако си ориентиран към по-високи, но се поддаваш на други представи, то следователно ти вече не си в своя свят. А ако тези представи са по-високи от твоите собствени, значи в техните светове за теб има по-изгодни условия за съществуване. Ако в тях изискванията към теб се правят на по-качествено, на по-високо информационно-чувствено, мисловно ниво.

Например, аз на много от вас правя забележки. Защо? За да ви ориентирам и да ви покажа, че правите така, но можете да постъпите и по друг начин.

И като съм казал: „постъпи по друг начин“, вие приемате това, а като го приемате, ставате участник в моя свят, а моят свят е по-качествен от вашите светове.

Разглеждайки другите светове, разглеждайки по-малко качествените събития, които са ставали на Айфаар, човекът взел решение и започнал да постъпва иначе и аз започвам да следя – а какво се е случило в тези случаи, в които не е започнал да постъпва иначе – хоп, хоп, хоп – тръгват смърти; друг човек започва де се отдалечава от някакви алтруистични позиции – и хоп, хоп, хоп – тръгва поредица от смърти и т.н.

Слава Богу, това, което виждате сега около себе си, дава възможност все пак някога да стигнете до тези състояния, когато изобщо няма да има нужда да се страхувате от такъв смъртен изход.

Макар че от този изход изобщо не бива да се боите, защото вече ви казах, че ако пребивавате в благоприятно състояние, в благостно състояние, даже да сте в чужд свят – да, там ще умрете, но това ваше вътрешно състояние, вашият вътрешен психо-емоционален заряд, конфигурацията, която образува главната основа на конфигурациите на вашия стерео-тип, ще ви позволи лесно да се изместите там, където сте живи. Тоест тогава префокусирането става в най-близките светове съответстващи на този и всичко се повтаря на нивото на безсмъртието.

Затова ви казвам – в чуждите светове съхранявайте себе си [запазвайте вибрациите си, честотното ниво на своя Фокус на Съсредоточено Внимание Бел.пр.] и това веднага определя префокусировката в сценарий с благоприятно за вас стечение на обстоятелствата и затова веднага стигаме до там, че даже намирайки се в чужди сценарии, вие можете да запазвате принципа на безсмъртието само чрез позитивизъм и високо емоционално-чувствено състояние. 

 

                                                                                                                                                           www.iskri.net/zefira


Създадено: 29/04/2019 : 06:11
Обновено : 10/06/2020 : 02:07
Категория : Орис
Страницата е посетена 1055 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^