Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 530 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - За генетичния експеримент
 


За генетичния експеримент

Орис

 

Когато преди 28-30 милиона години генетичните строители решили да модифицират някои от плеядианските раси и избрали за това определени, обитаващи на Земята, същества, те се натъкнали на отпор от страна на стопаните на тези животни.

Работата е в това, че взетите за опит образци били генетично създадени за хранителни и технически нужди от две други, достатъчно развити, биоплазмени цивилизации. Но, подчинявайки се на „Кодекса на Законите за Съвместно съществуване на расите в галактика  Млечен Път“, те били принудени да се съгласят с модифицирането (с условието, че ще могат да използват за други нужди неуспешната и никому ненужна част от експеримента).

Затова още тогава, преди 30 милиона години, хората най-удачно и бързо развиващитe се от човекоподобните същества, започнали да попълват и генетично да разреждат плеядианските раси.

А целият брак, колективно формирал със своите примитивни интереси безкрайно множество «времеви примки» (отклонение от оптималния вектор на Човешкото развитие), започнал да се използва по различни начини от стопаните на подопитните същества. Голяма част от тези подопитни полу-хора-полу-животни (в неблагоприятните сценарии) измряла, а далечните потомци на някои от тях се превърнали в шимпанзета, орангутани, гибони, горили и други.

Предците на древните плеядианци (и външно, и по способности) съществено се отличавали от днешните раси, които генетично модифицират своите Форми на Самосъзнание в по-съвършени и удобни под влиянието на потока сливащи се с тях земляни от най-благоприятните сценарии на развитие.

Когато преди 2 милиона години „Висшият съвет на плеядианските раси“  взел решение за допълнителна модификация на някои от израждащите се биоплазмени човешки цивилизации, за генетична основа били взети именно предците на онези същества, които послужили като родоначалници на ранните плеядиански раси.

След генетичните манипулации с ДНК на шимпанзето, орангутана и горилата, най-успешно развиващите се от земляните особи станали база за генетично обновление на плеядианците, а останалата (бракувана по интелектуално-чувствени параметри част), съгласно новото съглашение, също продължава да се използва за различни реализационни цели (от първоначално създалите ги биоплазмени цивилизации). Тези биоплазмени цивилизации си имат свои «закони», затова продават в робство милиони хора за използване като груба работна сила в различни добиващи производства на астероидите.

В съглашението на плеядианците с тях са посочени параметрите на достатъчно широкия диапазон на активност на първата двойка ИИССИИДИ-Центрове (1-2-ра чакри): тоест хората, при които активността на 4 до 7 Нива на Самосъзнание превишава активността на ниските 1-3 Нива, не трябва да се подлагат на селлссумация (заселване), нито на насилствено актумиране (поробване). На това изискване трябва да се подчиняват всички цивилизации, включително драконианците.

Тоест нашите създатели изначално отчитат възможността за попълване на своите цивилизации с достатъчно развити хора от дълбоките „времеви примки“ (отклонение от оптималния вектор на Човешкото развитие) чрез периодически осъществяваната от тях инициация на слънчевата активност, която обезпечава Инверсионно-Лъчевите Префокусировки на хората, чието Самосъзнание даже в най-неблагоприятните за развитие условия на съществуването е могло да достигне изискваните от тях параметри (тоест онези, които дори в най-стресовите ситуации не спускат своя Фокус на Съсредоточено Внимание до 1-3 Нива на първите две чакри).

 

                                                                                                                                                     www.iskri.net/zefira

Създадено: 28/04/2019 : 11:46
Обновено : 10/06/2020 : 02:06
Категория : Орис
Страницата е посетена 366 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^