Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 962 всичко

 7 посетители онлайн

Орис - Феноменът спиране на времето
 

Феноменът спиране на времето

Орис

 

– Веднъж една кола летеше към моята и имаше някакви секунди до сблъсъка – помислих си, че това е краят и изведнъж стана „спиране“ на времето – пешеходците застинаха така, както си вървяха, мозъкът ми работеше като компютър, започна да изчислява траекторията за най-добрия вариант, аз го направих и фаталният удар беше избегнат. Въпросът ми е: с оглед на нашите префокусировки, дали в оня момент съм разглеждал ситуацията от позицията на моите по-качествени състояния?

Да, това е станало от позицията по-качествените състояния, които са позволили катастрофата да се избегне.

За сметка на напълването с информация, количеството ротационни измествания и количеството на Стерео-типите [личностите на човека Бел.пр.], (които за по-качествените състояния формират нашата Фокусна Динамика), се намалява, но информационното напълване се увеличава – за сметка на коварллертността [сходството, съвместимостта Бл.пр.] на тези  взаимовръзки. И тогава за 1 секунда ние можем да извършим значително по-голямо количесто изменения в пространството. Тогава за 1 миг стават не обичайните 328 [за 1 секунда всеки от нас сменя 328 биологични форми на своето проявление; ние не можем да регистрираме тази скорост, за нас тя е статика – за сравнение, кинолентата е набор от дискретни един спрямо друг кадри (скорост 24 кадъра в секБел.пр.], а, да речем, 250 смени. Но тези 250 смени могат да заемат по-голямо количество време, тоест те са по-малко инерционни. Това дава възможност да се избегнат някакви моменти, дава възможност да се направи това, което иначе е невъзможно, тоест тези действия могат да бъдат извършени толкова бързо, колкото в обичайно състояние не би било възможно де се извършат. Това също е изменено състояние – когато в такива стресови ситуации вие влизате в състоянието ПЕС (Променлива Етерна Съставляваща), докато вашето тяло продължава да се намира във ВЕН (Временната Етерна Напълваща) и префокусировките се извършват по обикновен начин.

Аз използвам тези състояния, когато искам да получа информация  за окръжаващия свят, която е невъзможно да се получи по друг начин. Тоест аз мога да направя така, че (продължавайки за нещо да си говоря с вас), в някакво субективно пространство при мен да върви помигова ротация колкото искам бавно – като филм, в процеса на който мога да видя всички подробности. Мога да я спра безкрайно дълго – колкото аз искам, мога да разглеждам замяната на една конфигурация с друга, да разтегна подробностите – като в компютър. Ако ми трябва по-голямо пространство, за да разгледам детайлно, аз s разтеглям и виждам моята предишна конфигурация, моята следваща конфигурация, започвам да разтягам тази конфигурация, виждам нейната слоогрентност, виждам, че от нея започват да се проявяват множество неща – окръжаващия свят, дървета и т.н. И всичко това съм аз, всичко това се намира в моята конфигурация. Разтягам я още – и ето го вече този един миг, когато това едно квантово изместване, се превръща в окръжаващия ме свят. Аз гледам – всичко се изменя, а паралелно – тоест докато разговарям с вас, паралелно върви тази неподвижна картинка, която аз разглеждам подробно, детайлно. Там без моето участие нищо не се изменя. Тоест аз мога да обърна внимание, мога отново да изместя, да променя, или да наложа следващия миг – мога това да оставя тук, на този работен плот, а да разопаковам новия миг и да започна да сравнявам и да видя, че тук е така, а там – така, да проследя какво се е изменило, да разбера как изобщо става цялата тази фрагментация и дефрагментация на окръжаващия свят.

Докато продължаваме да разговаряме, вървят обикновени разопаковки  – ВЕН. А тази ПЕС – аз, като наблюдател, мога да разглеждам подробно кой съм аз: да разглеждам този аз – по-качествения, аз – този, който в някакви бъдещи континууми вече елементарно притежава тези способности и може да моделира пространството , тоест – да се занимава с фотонно жгутиране (концентрация) в бъдещето тази фотонна концентрация се нарича така. Тоест да спирам мига за мен е нещо нормално, но във вашите конфигурации , във вашите състояния, засега, все още, това е възможно само в такива стресови ситуации.

Стресът позволява на вашата Фокусна Динамика един вид да се раздвои и да стане и наблюдателя на ситуацията и изпълнителя – този, който ще започне бързо да върти волана и непонятно как, но благодарение на командата, което е видял като наблюдател, ще направи невъзможното.

– Когато направих всичко, все пак се ударихме леко, но бяха спасени всички участници в ситуацията  и се оказа, че съм направил идеалния завой.

Да, но вие забравяте за това, че на всички ситуации е свойствена дувуийллертност [постепенност, плавна преходност Бел.пр.]. Там вие просто сте се префокусирали през поредица смъртни префокусировки. Тоест – част от вас все пак е попаднала в тези ситуации и е загинала там (където дадената възможност да се измени ситуацията не я е имало); а там (където вие от ПЕС сте я регулирали), вие фактически сте избрали тази ситуация, в която мултиполяризацията на вашата Фокусна Динамика води до отсъствието на смъртен резултат – води към отсъствие на смърти, защото там загиват, загиват, загиват, а тук не загиват, но осакатяват, получават някакви травми и т.н., но ако на вас нищо от това [което е в тези сценарии с умиранията или с осакатяванията; Бел.пр.] не ви е интересно – вие пропускате всичко това през собствената си Динамика – вашият мощен интерес е бил там[в сценариите], където живеете, където продължавате да живеете и където всичко е нормално. Затова всичко това [което е в сценариите с умиранията или с осакатяванията; Бел.пр.], отива в сферата на тези ваши личностни интерпретации, които на това трябва нещо да реализират, да получат някакъв опит, докато вие вече сте получил този опит по чисто интуитивен начин и чрез ПЕС наблюдателя сте излезли именно на това, което на вас, в оня момент, ви е било интересно, тоест там, където всички са живи, там, където са се разминали с удари или леки травми – останалото е останало извън сферата на вашето внимание и не сте го забелязали, защото е било извън сферата на вашия интерес като наблюдател.

Но така става през цялото време, постоянно. Сега аз го правя по-рядко, но преди често наблюдавах авариите, когато отивахме някъде – имаше 4 случая, в които по различни причини ние не стигнахме до там, закъдето бяхме тръгнали. Възникват просто необясними ситуации – защо изведнъж тук е възникнала такава ситуация, която по идея не е трябвало да възникне, е непонятно, но възникваше – ние си продължихме, а там [в другата реалност], останаха два трупа от нас петимата (трима бяха по-слабо засегнати), а ние си продължавахме по-нататък.

През цялото време стават такива неща, само че всичко това [какво да забележите и къде да попаднете Бел.пр.], го регулират вашият интерес и вашата цел. Тоест каква цел си поставяте пред себе си, това регулира това дали ще се окажете осакатен, или ранен, или по някакъв друг начин увреден. За смъртните изходи не говоря – вие не ги узнавате. Тоест там, където става смъртна префокусировка, там вие никога не осъзнавате смъртта си.

Аз описвах с помощта на какви химически процеси става това, което се нарича клинична смърт. Клиничната смърт става още в биологичното тяло – докато има биологично тяло. Това са резултати от механизма на мозъка – на био-творците. А самата личност никога не осъзнава смъртта. Но всичко това са сложни въпроси, които е трудно да ви бъдат обяснени, поради това, че вие сте концентрирани на самите себе си, на конкретни личности, на конкретни свои способности и свойства.

– А можем ли да влизме в това състояние осъзнато, или това е възможно само в нашите по-съвършени варианти?

Можете да се научите – чрез медитации и тогава такива възможности постепенно ще укрепват във вас . Високочестотните медитации ще способстват за това, но до високочестотните медитации трябва да стигнете – трябва да преодолеете в себе си (да синтезирате)   нискочестотните проявления не само на първата [гневните, злобни, завистливи и т.н. личности Бел.пр.], но и на втората чакра [сексуалните личности Бел.пр.] – това е много  важно, защото едното от другото не може да се отдели. 

                                                                                                                                                                www.iskri.net/zefiraСъздадено: 25/04/2019 : 12:09
Обновено : 10/06/2020 : 02:06
Категория : Орис
Страницата е посетена 397 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^