Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 690 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - До какво води малката лъжа?
 

До какво води малката лъжа?

Орис

 

В човека се намират множество всевъзможни същности, които имат свое мнение. Например, ти казваш, че прощаваш от името на някоя своя най-осъзната същност, а останалите, които са в тебе, които са причастни към някаква обида и прочие – те не прощават, те не са способни да прощават, защото не знаят какво е това. Следователно – ти лъжеш, а в песента, която пеехме, ненапразно се казваше: „не лъжи себе си дори за нещо малко, защото ще се обърне в беда“.

И така твърдейки, че прощаваш, ти лъжеш, а щом лъжеш, значи пораждаш необходимост за този човек също да ти отговори някога с лъжа – Карма. Ти си го направил ужким за добро. Например някой те пита: „кажете, колко е часа?“ И вие казвате нещо приблизително – вие не сте го направили преднамерено и е невъзможно точно да кажете дори ако му кажете и секундите в този момент. Ето как, когато става дума за много точни неща, се получават такива последици. Да, това са някакви дребни, несериозни завързвания, но това вече е перспектива за Карма, макар и за някаква дреболия. Заради нея могат да ви излъжат, а тази ответна „дреболия“ може и да не засяга въпрос за времето. На въпроса колко е часа – е, отговорили сте с пет минути повече или по-малко и не придавате на това никакво значение. А когато, да речем, в отговор се получи в разговор някаква дреболийка в нюансите, цифричка или запетая в някакъв договор и хоп – тя ще се прихване към тази Карма, завързана именно в момента на вашата лъжа, когато казвате на някого – „към без петнадесет“, а всъщност вече е без двадесет и пет, или без десет.

Ами ако кажеш: „приблизително еди колко си“.

Можеш, но ти не казваш така. Не казвате: „приблизително толкова“, или „около …“.

Ами ако кажеш: „по моя часовник е …“.

Ще кажеш, но секундите не ги казваш. Разбирате ли, всичко е Карма. Всичко. Всяко действие по закона на физиката предизвиква противодействие. По същия начин всяко действие на финия план, всяко психическо действие предизвиква въздаяние с абсолютно същото. Даже такава малка лъжа – несъществена, за която никой не се замисля. Казвам ви това, защото зная със сигурност, а хората си мислят, че тези неща дри не съществуват. Казват си: „Е, казал си там нещо, голяма работа“.

Питате: „защо казваш, че Бог ще прости?“ Ами защото човека не прощава. Човека като такъв го няма. Има много такива хлъзгави места, които предразполагат към завързване на Карма и пр. Най-добре за себе си като за личност да позабравите или да не мислите. Нека това не ви обижда, защото действително Бог в човека ще прости. Богът във вас прощава. Това не означава, че някакво старче там на облака седи и прощава или не прощава – ако си добър, ти прощава, а ако си кривнал в нещо – не ти прощава.

Ако кажа „Бог ще прости“ това означава, че тази личност, която в дадения момент сега заема статуса на Бога в моето разбиране, ще прости.  А аз – аз, разбира се, прощавам, но зад това мое „аз“ стои такава огромна армия от всевъзможни личности, които също смятат себе си за „аз“. Казах: „аз прощавам“ – а те? Нима съм ги питал? Нима съм се посъветвал с тях? Затова, за да се обиждат, казвам: „Бог ще прости“. А те знаят: Бог за тях е нещо свято. Макар че те не разбират кой е това, защо, заради какво. Но за тях това вече е закон.

Тоест това е най-правилния отговор за такъв случай.

Да, но хората винаги разбират това превратно – в смисъл, че ти не искаш да простиш и си казват: „какво ме интересува Бог, за мен е важно ти да ми простиш, а не Бог, който е недосегаем“.

И така се получава, че вие правите сериозни нарушения на закона. А незнаенето на закона не освобождава от кармическа отговорност. Затова ви отговарям така – „Господ“ значи моят господар – Този, който дава указания и който определя всичко. А аз съм негов слуга – не аз определям, а Той.     

                                                                                                                                                               www.iskri.net/zefiraСъздадено: 22/04/2019 : 16:26
Обновено : 10/06/2020 : 02:06
Категория : Орис
Страницата е посетена 417 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^