Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 187 всичко

 8 посетители онлайн

Орис - Материя няма
 

Материя няма – има Енерго-Плазма

Орис

 

Има по-близко до истината название: „Енерго-Плазма“. Защото материя като такава няма. Има плазмени състояния на мислите, плазмени състояния на чувствата, плазмени състояния на кармата, т.нар. причинно-следствени връзки – това е всичко онова, което може да се нарече по-близко до плазмата. И тази дума в по-голяма степен характеризира взаимодействието, взаимозаменяемостта.

Понятието „материя“ визира нещо твърде сформирано – например може да се каже и Формо-Плазма – Енерго-Материя =  Формо-Плазма. А останалото ние също наричаме Енерго-Материя – то не съответства на това понятие. Особено ако не се знаят принципите на образуване на Астро-Плазмата, Менто-Плазмата, Кармо-Плазмата, ако не се знаят принципите на взаимодействие на тези информационни потоци. Та нали плазмата – онова, което ние наричаме „плазма“, в действителност е поток информация, който се характеризира със своята плътност, качество, интензивност, напрежение, насоченост, с някаква векторност.

Всички тези неща трябва да се знаят. Ние сме свикнали да смятаме, че астралния план е нещо, което по качество е по-ниско от менталния план. Но такава вертикална качествена нюансировка няма. Всъщност каузалният план е още по-високо от астралния и менталния, но такива градации и подразделения не съществуват, защото всичко се намира в Синтез, в най-дълбоко съответствие.

Каузалният план е като въженце, сплетено от множество различни нишки – именно тези нишки са астралните и ментални планове. Нещо повече – от тях се е образувала форма (тя е онова, което ние наричаме „въженце“), но тази форма и изобщо всичко, което наблюдаваме и виждаме – ние виждайки формата, виждаме отделно множество (множество нишки, които пронизват тази форма), както и самата форма, която ние наричаме „въженце“. Когато я разбием на множество нишки и ги разпределим, по принцип въженцето привидно ще престане да съществува, а ще има отделно форма (огромно множество от тези нишки).

Точно така е и със самия каузален план – Кармо-Плазмата образува за собствените си реализации тези ментални и чувствени потоци, които ние наричаме ментални чувства, а всъщност това е карма. Всичко това е карма: всяка мисъл е карма, всяко чувство – това е карма. Кармата има вертикална проекционност. Всяка мисъл на моята личностна проекция Шата Руставели мигновено се проецира на моето съществуване и в зависимост от това доколко аз ще отреагирам със своя ментално-чувствен апарат на тази мисъл, такава ще бъде и реакцията. Реакцията е именно това, което ние наричаме каузален план. А опитай се да отличиш реакцията от мисълта.

Реакцията също е мисъл, реакцията също е чувство, но като че ли е друго – това е отговор на нещо. Има импулс – има и реакция. Импулсът се състои от същата тази плазма (ментална или чувствена), както и от реакцията. Реакцията също се реализира ментално-чувствено, или като движение. Всичко това е едно и също, но ние възприемаме обещанието като мисъл или чувство, а вече реакцията – като нещо друго. Всичко това е карма. Мисълта – тези мънички нишчици, съставящи въженцето, чувствата, съставляващи това въженце, – всичко това е същността на кармата. Просто ние разглеждаме всичко в съвкупност и казваме: ако е така – е това, а ако е така – е карма. Казваме:“ не, това е мисъл, това е чувство – това не е карма“. Как да не е карма, когато моментално се отразява или на моите бъдещи въплъщения, или на предишните избори на същия този Щата Руставели. Всичко това е карма, всичко това са потоци карма. Всички ние живеем в карма. И всичко онова, което наричаме мисли, чувства, желания, действия, думи и т.н., всичко, което съставлява най-малките детайли на нашето съществуване във форма – всичко това е карма. Всичко това са плазмени потоци, с които се реализиран някакви първопричинни връзки – нашите първопричинни връзки на всички нас като единно цяло.

Аз не съм обяснявал тези неща в първите книги, но ако на основата на това прочетете третата Ииссииди, да разберете вселенското и надвселенското съществуване и творчество, ще е добре. Аз се опитах, но където и да опитам – вървя сега по пространството, първата линия на тази Ииссииди касае пространството, а след това – времето – пространство-времето са съединени. Там трябва толкова неща да се поясняват и обясняват – и по структура, и по принципи и прочие, че хората, които са прочели първия том Ииссииди, където това е казано в популярна форма, може просто да не разберат тези неща, ако аз сега не наложа на всичко това информацията от СВААГАЛИ-ииссииди (11-та чакра).     

                                                                                                               www.iskri.net/zefira
Създадено: 20/04/2019 : 14:02
Обновено : 10/06/2020 : 02:06
Категория : Орис
Страницата е посетена 351 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^