Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 257 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Реагирайте винаги позитивно
 

Реагирайте винаги позитивно

Орис

 

Не трябва да реагирате с негативизми. В такива моменти трябва да положите усилие и да реагирате позитивно, за да си дадете възможност поне за малко да се изтласкате нагоре и да поемете глътка чист въздух и чиста светлина – да опознаете себе си на друго – алтруистично, ниво. Защото във всеки случай, поемайки тази глътка, вие пак ще се спуснете надолу – няма да се задържите. Няма да се задържите – то просто те тегли и ти нищо не можеш да направиш. То просто те тегли и толкова. След като си се спуснал надолу, ти пак полагаш усилие – срамуваш се от себе си, започваш нещо да правиш със себе си и хоп – отново се издигаш.

Но вие трябва да знаете, че тези подеми са кратковременни. Да се задържите в тях за продължителен период вие не сте в състояние, защото иначе ще спрете да изпълнявате своята функция.

А когато се издигнете на такова ниво, че вие самите вече да не влизате в негативизми, тогава ще станете позитивната част от негативизмите на други, в които това все още е останало. И вие няма да можете да се освободите до край от собствените си негативни реакции дотогава, докато другите форми на вас не го направят – а аз сега виждам пред себе си само един човек, една форма на Съзнание, една Душа. Една. Каква е разликата кой от вас кой е – всичко това са условности.

Трябва да осъзнаете, че сте едно и трябва да работите, докато цялото ниво на вашия поток не дойде в някакво динамично равновесие и докато не започнете да възприемате действията на другите като нормални неща.

Например този, който ви дразни или ви изкарва извън себе си – именно благодарение на неговото или нейното съществуване и дейност вие имате възможност да се намирате в по-хармонично състояние, защото друга форма на вас изравнява, дава ви възможност да бъдете друг или друга.

Има общ поток – и в този поток  – пълна хармония. А хармонията засяга всички качества – както тези, които ние наричаме „низши“, така и тези, които ние наричаме „висши“. Ако някой по отношение на друг проявява някакви негативни тенденции, трябва да знаете, че може би именно поради това, че този човек  проявява така себе си, вие имате възможност да се намирате в спокойствие. Някаква част се динамизира в потока именно така.

Разбира те ли? Като люлка клатушка – едната част се спуска надолу, благодарение на което втората част може да се намира на повърхността.  Трябва да благодарите на тези, които се намират долу и ви дават възможност да видите себе си и да разширите своя кръгозор значително повече, отколкото са го направили самите те. Те именно затова се намират долу – защото се жертват заради вас!

                                                                                                     www.iskri.net/zefira
Създадено: 19/04/2019 : 13:06
Обновено : 10/06/2020 : 02:05
Категория : Орис
Страницата е посетена 378 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^