Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 701 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Как се реализира висококачествена идея?
 

Как се реализира висококачествена идея?

(от гледна точка на Ииссиидиологията)

Орис

           Етерната Конфигурация на всяка еволюционна идея е директно (резонансно) свързана с диссипативната (разсеяната) (потенциална за вас “настоящите”!) Енергия, която вече едновременно са фокусирали (вложили) в нея милиони и милиарди хора от онези групи ПВК (Пространствено-Времеви Континуум) и КСР (Колективна Субективна Реалност), където тази Идея вече успешно се реализира или вече е могла да се осъществи във всички свойствени за нея „междинни“ интерпретации. С някой от тези варианти вие ще можете да максимално да срезонирате своите Представи и да започнете активно да се реализирате чрез заложената в него Същност ‒ именно чрез тази част от диссипативната (разсеяната) Енергия на вашето възможно преуспяващо "бъдеще" вашата "текуща" Фокусна Динамика ще преобразува в декохерентната Енергия (енергията позволяваща ликвидирането на тензорността, тоест пречките, противостоянието) на вземаните от вас решения.

           4.0582. Колкото по-висока и безусловна е вашата  убеденост в успешния резултат, в благополучния изход на реализираната от вас Идея и колкото по-малки по продължителност станат периодите на страх, отчаяние, неверие и всякакви съмнения относно задължителния успех на започнатото от вас дело, толкова по-голям запас от тясно специфична декохерентна Енергия (предназначена само за тези цели енергия!) ще притежавате, а това означава, че толкова по-интензивно и безпрепятствено ще може да се осъществява този процес (чрез вашата Фокусна Динамика) в ексгиберационната конкретика (конкретиката на проявлението) на окръжаващата ви реалност.

Трябва да имате предвид, че декохерентната Енергия може да да се изразява във вашата Фокусна Динамика не само чрез мощното иницииране на вашите психически и физически усилия, но и чрез реализация на различни финансово-икономически и социално-политически държавни ресурси (пари, богатство, земя, закони, социална заинтересованост, благоприятни промени в законодателството и др.), резонационно формирани и „въвличани“ от СФУУРММ-Формите на тази идея в процеса на нейното осъществяване (“материализация”).

          4.0583. За по-пълно и по-задълбочено (по-всеобхватно) възприемане на засилващото се значение на всяка ООДДМИИ –Същност («Идея») и за последователно въвеждане на СФУУРММ-формите (шаблоните, стереотипите), които я структурират в спецификата на обкръжаващата ви реалност, трябва от самото начало да се откажете от изкушението да получите някаква егоистична изгода, защото най-големият интерес за вас може да представлява само самата ви способност чрез процеса на интелектуално-алтруистичната реализация на тази Идея ефективно да се амициирате (префокусирате) със своето Самосъзнание в най-благоприятните за вас сценарии на развитие, където тази Идея вече се е осъществила в най-амплиативните (висококачествените) свои варианти. Задължителното изпълнение на принципа на „личната” НЕзаинтересованост от преобладаващото мнозинство от участниците в този процес е най-важният фактор за успешната реализация на всяка висококачествена идея.

„Основи на Ииссиидиологията“, том. 4

www.iskri.net/zefira 


Създадено: 06/04/2019 : 23:31
Обновено : 10/06/2020 : 02:05
Категория : Орис
Страницата е посетена 386 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^