Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 817 всичко

 17 посетители онлайн

Орис - Ключът към прехода
 

Ключът към Прехода

 

Орис

 

Всеки от нас винаги има правото да избере този сценарий за своето последващо развитие, който най-много съответства на неговите творчески потребности и духовни стремежи. Именно за да могат хората да узнаят това и да се научат как да го използват на практика, им беше дадено сакралното ииссиидиологическо Знание.

То се дава от плеядианските цивилизации на всички човешки поколения, достигнали определено ниво на развитие на Колективното Съзнание. Ииссиидиологията е ръководство за най-ефективното самоусъвършенстване в противовес на деструктивно-егоистичните тенденции, които започват да се появяват във всяка от младите цивилизации на този "юношески" етап, изпълнен с арогантност и високомерие, глупост и твърдоглавие, максимализъм и популизъм, спонтанност и безразсъдство, безотговорност и непредсказуемост.

В огромно множество сценарии страните и народите приемат тази Блага Вест с необходимото внимание, разбиране, почит и уважение и са я направили крайъгълен камък в своето развитие. Но в други нечовешките тенденции са се оказали много по-мощни и там всичко, което има признаци на човечност (Алтруизъм и Интелект), е в немилост и се забранява, пренебрегва, изопачава, дискредитира и унищожава.

Един от ключовите моменти в ефективното повишаване на нивото на Самосъзнанието е ииссиидиологическото Знание. То е своеобразен тест за качествената готовност на съответния човек за предстоящия квантов Преход в по-високовибрационни Светове. Без това знание е много трудно или просто невъзможно да се намерят действени мотивации за по-качествени решения и поведенчески реакции.

Без това знание би било непоносимо да живееш сред огромното, преобладаващо количество непълноценни в морално-нравствено отношение същества, скриващи своята външност под външността на хора. А какво ли – да се стараеш да ги разбереш и дори да ги заобичаш! Няма логически доводи за това! По-точно, не би имало, ако не беше Ииссиидиологията, която да обърне нещата, да внесе яснота, да постави всички неща на местата им и да ги подреди!

Ние осъзнаваме себе си именно в тези сценарии не защото сме докарани и затворени тук от някакъв „лош чичко”, а защото именно в тези адски условия на живот всеки един от нас има най-благоприятните условия да реализира своите духовни (насъщни) интереси. Повишавайки тяхното качество, ние постоянно изместваме своето съзнание към все по-хармонизирани сценарии. Този процес е напълно индивидуален и зависи само от нас: между нас-днешните и нашите бъдещи биоплазмени форми не стои НИКОЙ друг!

А световете наистина стават все по-добри и по-добри. Това е особено забележимо, ако сравним наблюдаваната от нас реалност с тези от паралелните сценарии, където нашите бивши Светове, които ние, без да осъзнаем това, „прескочихме”, вече се пържат в тигана на ядрените войни, планетарните катаклизми, нашествията на злобни извънземни раси и други ужаси, на които ние с вас не се натъкнахме само защото правим по-правилни, човешки избори.

Преход (квантов преход, инверсионно-лъчева префокусировка) = акт на планетарно Преображение; митоза на Пространствено-времевите континууми; духовно Възнесение (за тези, които са готови).
Префокусировка – смяна на сценария на самоосъзнаване.


                                                                                                                                                   www.iskri.net/zefiraСъздадено: 18/03/2019 : 11:03
Обновено : 10/06/2020 : 02:04
Категория : Орис
Страницата е посетена 423 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^