Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 819 всичко

 17 посетители онлайн

Сириус - въпроси и отговори - Други въпроси


Въпросите по-долу съм задавала лично на Сириус - извънземна цивилизация, посредством контактьор; част оттях бяха взети от великолепната книга на Богомил Герасимов „Тайнствената сила на пирамидите”, поради което на места в текста са дадени, с по-ситен шрифт, цитатите от книгата, провокирали задаването на някои от въпросите. За съжаление липсата на достатъчно време не ми позволи да вмъкна всички използвани цитати.
Е. Манолова
 
В книгата "Откровението на Рамала" се твърди, че на Луната има живот, а ние не знаем свойствата й?
Човечеството е много заблудено относно Луната - там има живот и ври и кипи, но е под нивото на повърхността. Стига се през специални тунели, които на повърхността изглеждат като кратери - едни са по-големи, други - по-малки, в зависимост от това за какво служат и какви съоръжения са отдолу. От време на време оттам излизат космически кораби.
 
Кристалният череп - как е бил изработен?
Не е важно как, а защо е бил създаден.
 
Защо?
Този череп е използван за овладяване на силите и духовете, които са в природата. Начин чрез него да се разговаря с по-висши нива на развитие. Той е, както биха се изразили окултистите, магичен и е създаден за това - може да се контактува с отвъдното, за да се призовават духовете-пазители. Това са някои от свойствата му. Общо казано, да се обуздават различните аспекти на енергиите. Духове, демони, ангели-пазители и такива по-висши същества - затова беше създаден и даден на вас още тогава. Той е направен преди 6 хиляди земни години и три цивилизации са се занимавали чрез него със своите така наречени Богове. Обърнат на изток служи за връзка с отвъдното /когато очите му са на изток/.
 
Всеки ли може да осъществи такъв контакт чрез него? Кой може?
Не всеки. Хора, които са вярващи и вярват в съществуването на други светове. Защото когато е насочен в съответната посока очите му и лицето зад него се виждат картини за бъдещето, за миналото, в зависимост от това кой какво търси.
 
При разкопки в нея подозираният в различни фалшификации археолог полковник Вайс намерил
четириъгълен базалтов саркофаг заедно с човешки кости и дървен ковчег, носещ името на Микерин.
Откривателят решил да даде английско гражданство на намиращата се (евентуално) в саркофага мумия, натоварил
го на кораб и го изпратил за Англия. Никой не очаквал, че корабът ще потъне край бреговете на Испания и ще
отвлече на дъното тайната на запечатания саркофаг. Аз лично съм почти сигурен, че за полковник Вайс саркофагът
бил зареден по традиция с изненада: в него нямало да се намери нищо, дори и следа от мумия. Но това е само
моя догадка. Догадка е и твърдението, че съдбата на злополучния кораб се дължи на прословутото проклятие, преследващо осквернителите на фараонски гробници. В случая полковник Вайс си останал здрав и читав - загинали невинни хора.                      Б. Герасимов
 
 
Какво е имало в четириъгълния базалтов саркофаг потънал край бреговете на Испания, намерен от полковник Вайс?
Вие бихте го нарекли магически. Неща, които имат много ценни свойства и указания за използването им. Например единият от предметите е листо от скъпоценен камък - образ на листо, което цери всякакви болести. Вътре имаше и още 4 предмета, които с указанията, които са вътре са много опасни - не е за всеки. Защото например пръстенът, който е вътре влияе на мисълта - точно можеш да внушиш каквото си поискаш на групи от хора и на отделни хора, животни. Затова не стигна дотам, докъдето трябваше според плановете им. Той един ден ще бъде намерен.
Другият предмет е нещо, което вие ще наречете огърлица и служи за преместване от едно място на друго /телепортация/.
 
 
 
Пирамидите в Япония и Бермудския триъгълник
Пирамидите в Япония - подводните и тези в Бермудския триъгълник са врати към другисветове, които обаче могат да се преминат единствено с неземни летателни средства.
 
1. Египет, Америка и част от Европа оформят космическа площадка, защото и в Европа е имало посещения на Извънземно съзнание. Тези пирамидални конструкции са свързани помежду си и оформят едно цяло.
 
Може ли да се каже, че пирамидите по света са с извънземен произход?
Да, може да се каже, защото извънземен разум и технология донесе начина за построяването им, а също така и машини и предмети с които това да стане възможно, а хората под ръководството на
Жреците бяха изпълнителите на нещата - просто изпълнители, но знанието не е от земни хора, а само е изпълнено от тях, защото хората ни мислеха за Богове и не можеха да си обяснят начините и способите, които използвахме.
 
Спускана ли е информация на Леонардо да Винчи?
Да, той я получаваше под формата на видения в сънищата си, които ги онагледяваше чрез творчеството си.
Прочутата Джоконда е всъщност една от най-прецизните звездни карти като изключим тези на Маите. Определени точки от картината свързани с линии дават ясна представа за разположението на планетите, които все още не са открити на Земята.
 
Контактували ли сте и с някои писатели?
Да, с много от писателите, математиците, художниците сме контактували - разбира се под подходящата форма, за да си го обяснят по-добре за себе си. На едни под формата на сън, при други като моментно вдъхновение, при други чрез съзерцаване на определени местности - начини има много, стига да ги владееш и да видиш кое е най-подходящо за съответния човек.
 
Спускана ли е информация на Жул Верн?
Жул Верн ни виждаше - та кой му каза текстовете за неговите романи. Ние присъстваме отдавна на Земята - зависи кой колко съзнание има отворено за нас.
 
Джонатан Суифт бил ли е контактьор?
Да, въпросният автор беше контактьор от висок ранг - при него контактът се осъществяваше под формата на Астрални разходки - физическото тяло си е на мястото, но духовното е далече в Космоса, но при него споменът от тях беше много детайлен и после описваше видяното под съответната литературна форма.
 
Има ли извънземни интелекти под водата в района на Бермудския триъгълник?
Да, има, разбира се, защото когато сме на Земята /пребиваваме/, тогава сме или дълбоко под Земята, или дълбоко под водата - Бермудският триъгълник е огромен наш комплекс и дори и под Земята се усеща от наземни уреди, които се разцентроват, защото полето е много силно. Там извършваме /използваме/ водорода, защото той е най-евтиният продукт, при обработването на който се генерира енергия.
 
Какво е ставало с хората /екипажите/ изчезвали в района на Бермудския триъгълник?
Тези хора преминават в паралелния свят и там са живи и здрави чисто физически. Явлението, което вие познавате като телепортация - те продължават да съществуват, но в друг свят - сходен, но различен с вашия.
 
Това отнася ли се и за изчезналите пак там американски пилоти?
Да, същото е - преминаване от единия свят /вашия/ в другия /този, който ние обитаваме/.
 
Защо не може да бъде видян градът, в който Р.Браун е намерил сферата?
Защото неговата сфера ще му покаже как да намери този град, когато дойде потопът. Той е убеден за него, че съществува и един ден ще даде точни координати как да бъде намерен.
 
Имало ли е много пирамиди в Атлантида?
Като големина в сравнение с вашия свят само една, която е три пъти по-голяма от Хеопсовата, а като светилища - много, защото пирамидите в Атлантида бяха храмовете на тяхното духовенство.
 
„Американският природолечител д-р Рей Браун от Меса, щата Аризона, е собственик на уникална и
безценна кристална топка. Намерил я е в онзи район на Атлантическия океан, известен като Бермудски триъгълник.
Там изчезват самолети, кораби, хора. А всеки който е запознат с преживяването на д-р Рей Браун, спокойно би
казал, че там потъват и континенти.
За Бермудския триъгълник са написани толкова много книги и се приказва толкова често, че нямаше да се занимавам с него, нито със случая на д-р Рей Браун, ако не беше свързан с легендата за изчезналия континент Атлантида и с една подводна пирамида, изникнала изневиделица от морското дъно.
Събитията се развиват в онази част на Бермудския триъгълник, известна като Език на океана. Там водата е плитка - 10-15 м, после дъното изведнъж пропада в бездна, дълбока близо 4000 м. За ловците на потънали испански галеони, натоварени със злато, сребро и други скъпоценности, тук потъва и надеждата. "Езикът" сякаш им се изплезва и приканва водолазите да се спуснат покрай стената, за да видят какво ги очаква. След 15-ия метър водолазът се чувства като в космическа камера - в безтегловност. Дори рибите губят ориентация и по думите на д-р Браун "мислят стената за дъно".
Естествено, се взират в огромните територии, плитки, но с дебели пластове подводен пясък. Вълните, особено при силна буря, са в състояние за кратко време да заличат всякакви следи, да покрият изкопаните с много усилия дупки.
"Дупки" в пясъка на дъното? Така е, няма друга възможност. Който иска злато от галеони, копае. Водолазите разполагат с добри инструменти, между които сонари и магнитомери. С тях се изпращат сигнали към дъното. Ако там има метални предмети, те деформират обратния сигнал, апаратът го улавя и късметлиите се споглеждат многозначително.
През 1968 г. водолазите на малкия кораб, сред които бил и д-р Рей Браун, претърсвали района между Големия Бахамски остров, Холандските Антили, Антигуа и Мартиника. Те изкопали стотици дупки по пясъка на дъното, но напразно. В края на лятото, след като били погребани милион и половина долара в тези дупки, групата се разпръснала. Но не за дълго. Две години по-късно се сформирала нова група, за да рови из същия район.
Д-р Рей Браун не е първият, който съобщава за подводна пирамида в района на Бахамските острови. Пилоти на самолети, прелитащи над океана в тази част на Бермудския триъгълник, разказвали, че отвисоко се виждат контурите на бяла пирамида и някакви други постройки под водата. На такива приказки обикновено не се обръща внимание, защото при проверка други пилоти не откриват нищо.
През 1970 г. д-р Рей Браун заедно с още четирима водолази се завърнал в района на островите Бари, които са част от Бахамския архипелаг. Застигнала ги силна буря и те спрели корабчето си в един залив. Там изчакали бурята да утихне и отново се върнали в открито море. Водата изглеждала мрачна, някак тъмна, но чиста и прозрачна. И внезапно пред погледите им се открила фантастична картина: очертанията на някакви постройки. Веднага хвърлили котва и всички наскачали във водата. Д-р Рей Браун се озовал пред голяма бяла пирамида. От пясъка се подавали само трийсетина метра от връхната й част. Направена била от добре полирани и идеално пасвани каменни блокове. Той три пъти обиколил пирамидата и внимателно изследвал всяка една от четирите й страни. На третия път внезапно се изправил пред отвор. Намерил смелост да заплува през открилия се тесен коридор и стигнал до доста голяма зала, която също имала формата на пирамида. От върха й се спускал метален лост с диаметър приблизително 7,6 см. Точно под лоста, завършващ с шлифован островърх червен камък, имало нещо като постамент, покрит с метална плоча, завита нагоре в краищата. Върху нея били изваяни от същия подобен на злато метал две човешки ръце, които държали в шепите си кристална топка. Водолазът забелязал, че около тази конструкция били наредени в полукръг седем каменни стола.
Д-р Браун се опитал да остърже малко метал от непоклатимия лост като доказателство за находката си, но успял само да повреди острието на ножа, направен от специална стомана. След това насочил вниманието си към металните ръце с кристалната топка. Направило му впечатление, че отвън ръцете били бронзови на цвят, а дланите им - златни подобно на лоста и дори леко почернели, сякаш са били горени. Тогава докторът докоснал кристала и топката помръднала. Взел я боязливо в ръце, но нищо не се случило. Всъщност нещо се случило, нещо необяснимо и много странно: чул глас, който му нареждал: "Вие дойдохте и получихте това, за което дойдохте. Сега си вървете и никога не се връщайте."
Подобно предупреждение получили и другите четирима водолази. Когато излезли от водата, се оказало, че всеки си бил взел някакъв предмет от подводните сгради и чул глас със същото предупреждение.
Д-р Рей Браун е единственият водолаз от тази група, останал жив. Другите намерили смъртта си някъде във водите на Бермудския триъгълник при мистериозни и неизяснени обстоятелства.
Убеден съм, че всеки, който се запознае с преживяното приключение на д-р Рей Браун, ще гори от желание да зададе стотици въпроси. И аз се питах дали докторът е сигурен, че отначало не е имало отвор в пирамидата и че после се е появил, сякаш някой му е отворил врата след почукване. Той твърди, че в пирамидата било изключително чисто, нямало следи от пясък, че не забелязал лампи, но вътре било светло.
Д-р Рей Браун намира - мисля, че е по-правилно да се каже получава като подарък - кристалната топка в Бермудския триъгълник през 1970 г., но започва да я показва открито пет години по-късно. Той обяснява мълчанието си със страх, че топката може да бъде конфискувана от властите в САЩ. За първи път я демонстрира през 1975 г. на семинар в град Феникс.
Кристалът е от кварц и представлява сфера, която е удивителна и без да прави нещо. Но тя, колкото и странно да звучи, прави и някои необясними неща. Няма съмнение, че това не е естествена кристална форма, че "топката" на д-р Браун е обработвана по някакъв начин и за някаква цел. Кварцът никога не образува кристали с кръгла форма. Модерната техника от началото на ХХ в. позволява да се извайват кристални топки, но нито една лаборатория в света не е успяла да създаде изкуствени форми или образи вътре в самия кристал. В кристалната топка на д-р Браун обаче ясно се различават формите на три пирамиди, наредени една зад друга. Според американския автор Джефри Кийт "някои хора, когато изпаднат в дълбоко медитативно състояние на съзнанието, виждат и четвърта пирамида на фона на другите три".
Когато научават за кристала от Бермудския триъгълник, медиуми от всички краища на САЩ се опитват да разберат нещо повече за странната находка. Всичките им "прочити" си приличат в едно: кристалът е феномен за планетата, той увеличава или намалява излъчваната енергия и може да бъде добър или лош. Най-често се цитират думите на Елизабет Бейкън, прочут медиум от Ню Йорк, която казала, че някога този кристал е принадлежал на египетското божество Тот. Имало предание, според което Тот бил скътал важни тайни в неизвестна подземна пирамида някъде в Гиза. Джофри Кийт допуска, че четвъртата пирамида, която се забелязва в кристалната топка, е онази предполагаема, но неоткрита пирамида в Гиза, в която били съхранени тайните на древните богове.
Освен четвърта пирамида в кристалната сфера могат да се видят и множество миниатюрни пирамидки, една в друга, образуващи нещо като решетка, вероятно с някаква енергийна функция. От определен ъгъл при специални условия някои хора виждат вътре в кристалната топка човешко око, което гледа ведро, като живо. Не вярвам на твърденията, че това око дори било снимано, защото, ако беше истина, досега щяхме да видим хиляди негови фотографии.
Забележително е, че кристалът не стои смирен и понякога се държи, като че ли има собствен живот. Застанал до него, човек има чувството, че кристалът го обстрелва с йонен вятър - нещо като усещането в близост до водопад. Стрелка на компас, поставен до кристала, започва да се върти обратно на часовниковата си колежка. Ако компасът се помръдне само на сантиметър, стрелката му се завърта в обратна посока. Някои хора виждали кристала да излъчва светлина, други чували човешки гласове или изпитвали необясним сърбеж. Метални предмети до кристала временно се намагнитизират. Според собственика на трофея от подводната пирамида, когато постави ръцете си върху него, ясно усеща студени и горещи пластове. "Излагал съм го на показ - казва д-р Рей Браун - и от време на време някой ще го докосне. Веднъж една дама се приближи до него, превивайки се от болки в панкреаса. Тя докосна кристала и болката изчезна. Няколко минути по-късно жената, която докосна камъка след нея, получи болки в панкреаса... Моят кристал има странна енергия - много мощна форма на енергия наоколо, и зарежда и други материали, разположени наблизо. Зареждащата енергия, изглежда, се засилва с времето и не намалява. Нямам обяснение за това."
Докторът разказва как бил направен опит за кражба на кристалната топка. Историята е много любопитна: "Занесох я на събиране при моя приятел Ю. С. Андърсън в Калифорния. Един от гостите, които имаше магазин за окултни предмети, помоли да я разгледа. След няколко минути той и кристалната топка бяха изчезнали. Изглежда странно, но на следващата сутрин кристалът се завърна, чакаше в хола. Но за човека, който го бе взел, вече не се чу нищо. Не се появи нито в дома си, нито в магазина. Просто изчезна."
Какво точно представлява кристалната топка на д-р Рей Браун, каква е била ролята й в пирамидата на потъналата цивилизация - това са въпроси, на които все още е невъзможно да се даде отговор. Загадката обгръща и една друга кристална находка в джунглите на Белис...”
                                                                                                                      Б. Герасимов
 
Защо Р. Браун е оживял, прекарвайки толкова време под водата?
Защото иначе никога нямаше да може да я открие - необходимо е да се мине през такова състояние преди да влезеш в друг един свят. Да, той беше определен да влезе и да вземе нещо за доказателство от "другия свят". Залата представлява съвещателен орган на представителите на цивилизации извън Земята, а металите са смес от няколко компонента. Животът под водата е също толкова възможен, колкото и на Земята.
 
Тези ръце служеха да държат тази сфера точно там, защото поставена там тя се напълва с енергия - тя е просто натъпкана, защото всяко нещо, поставено точно под пирамида се зарежда с изключителна енергия, която впоследствие може да бъде използвана за всичко. Сферата е необходима, защото в нея е концентрирана енергия в много чист вибрационен вид за вас - това е нещо като Божествено, защото може да прави чудеса, както ги наричате Вие - зависи кой какво цели и какви желания има спрямо нея - тя може всичко да лекува, да разкрива тайни, тя е много съвършен компютър, който се задейства от силата на мисълта - от мисълта, с която подхождаш към нея.
 
Каква е истината за смъртта на Гагарин?
Гагарин е един от малкото земни гении, които имат да развиват още много в себе си и не биваше да бъде ограничаван за развитието си – ограничаване от гледна точка на възможностите си на земното тяло. Той не е мъртъв, а си е жив и здрав, както се изразявате вие – вече доста напредна в развитието си. Понастоящем се намира в съзвездието Сириус на планетата Дегея, която не е открита от вас все още. Намира се в края на Слънчевата система. Там работи за спасяването на Земята чрез наши висши технологии. След 2 години ще се появят неща под формата на хипотези, които всъщност ще бъдат спуснати чрез нас – просто ще се заговори пак за него. Имаме предвид, че той ще посети Земята и ще помогне много на родината, в която се е родил, т.е. Русия. От Руската агенция ще започнат да получават сигнали, които като му дойде времето ще бъдат дешифрирани. И тогава много хора ще бъдат изумени и много неща ще се променят от гледна точка на съзнанието на хората, но за да бъде по-лесно, ще дойде на Земята в образа, в който го познават хората.
 
Наистина ли е летял в Космоса?
Да, разбира се, че летя и ние го прибрахме на път. Той знаеше за нас, усещаше ни, но за собствено спокойствие нямаше право да казва, за да не си навреди пред тогавашните военни и началници – това не се допускаше.
 
С какво се обяснява спонтанното самозапалване на хора?
Това са хора, които не трябва да са на Земята и това е особен начин това да се направи.
 
Кълбовидната мълния природно явление ли е?
Природно от гледната точка на природната мисъл – да, но иначе – не. Това е физическо изразяване /визуално/ на нещата, иначе е предизвикано от машина и насочено в съответната посока, място, време, т.е. точно проектирано. Подобно такова явление ще унищожи частично част от сфинкса, но то няма да бъде за лошо, а за да се открият неща, които земни технологии не могат да разрушат. След време ще го гледате по телевизията. Ние можем чрез такива “природни” явления да правим неща, които точно да изпълнят предназначението си. Това ще бъде начин да се убедите – като го знаете предварително, но не мислете, че искаме да разрушаваме умишлено, а ще го направим, за да се достигне до определено знание, защото е време да се ползват технологиите, които са подробно описани в тези книги, които се намират на няколко етажа под пясъка в специално помещение. Затова не се заблуждавайте, че ще бъдат за лошо.
На пирамидите предназначението им е съвсем друго. Те са специален вид предавател между планетите. Хеопс знаеше и ни виждаше. Много му помогнахме за развитието на държавата, която ръководеше.
 
Иисус бил ли е човешко същество или е дошъл от друга планета?
Без да разклащаме основите на вярата ви и вероизповеданието, което имате, ще ви кажем нашата гледна точка за нещата, която по никакъв начин не бихме искали да промени основите на вярата ви – приемете го както искате.
Иисус Христос не е от земен произход. Той е избран от Създателя на Всичко да дойде на земята и чрез него земляните да повярват в една по-висша сила. В този смисъл той е от извънземен произход в земно тяло, за да бъде приемлив за земляните, по-добре разбран, видян и да повярват в по-висш разум нещо, което е създало всичко.
От технологична гледна точка – да, извънземен вестител, който е предавал идеи за добруване на хората. За тази цел е избран внимателно подходът и начина за идването му на земята.
Друг път бихме могли да ви разкажем за липсващите години, за които не е описано в Библията.
Да, извънземен вестител за доброто на хората. Преди него също е имало вестители и пророци. Всяка епоха има нужда от такива извънземни откровения. Да, вашият Бог е с извънземен произход.
 
Ние ли избираме родителите си? Или Вие?
            Не ги избирате вие, а се определя при кой да се роди и как и при какви условия да израсне – това зависи от настоящите цели за душата, нейното развитие в съответната човешка обвивка.
 
Кога душата влиза в тялото?
            Когато е необходимо.
 
По време на бременността или след нея – в кой месец?
            Има хора, които малко след бременността, а в повечето случаи – преди бременността.
            А тези, които се вливат в съответното тяло в първия месец, са надарени хора и хора, които са талантливи с по-особена мисия в живота.
 
Абортът счита ли се за убийство?
            Тези деца предварително са планирани да повлияят тези, които няма да се родят. За родителите това е начин за напътствие, осъзнаване на собствената им душа. Това е начин за напътствие на съответните родители. Не, не е убийство, а начин на влияние за осъзнаване по вашите стандарти. Сигурно е малко груб, но необходим.
 
Какво е самоубийството – грешка, слабост, грях, провал, или предварителен избор?
            Това е най-грубият начин за прекъсване на пътя на душата в настоящия й живот-превъплъщение и е непростим.
 
Какво представляват психичните разстройства? Последица от начин на живот, наказание, резултат от телесни травми или предварителен избор?
            При всеки е различно – някои хора се наказват умишлено да бъдат такива с психични разстройства, а при други се наказват родителите им заради начина на живот.
 
В книгата “Колелото на съдбата” на Ели Логинова се казва, че са спестени някои сензационни съобщения, които е получила при контакта си?
Какви са те?
            Например, че на Земята си имаме бази и там правим неща, които на вас биха ви били необходими за напредъка на вашата наука и медицина. Там обработваме информацията и наблюденията, които правим и избираме хора, чрез които да я спуснем, независимо от начина, по който ще бъде приета – писатели, учени, творци и т.н. И в България има такава база в Царичина, но военните ви си мълчат по този въпрос, а им дадохме да се разбере, че има и дори ни заснеха и видяха. Там е важен енергиен център, който предразполага да работим добре.
           
Като цивилизация Вие вероятно сте били създадени много преди нас?
            Да, много преди вас.
 
Ако обаче сравним един и същи период на развитие между вашата цивилизация и нашата, ние вероятно изоставаме в развитието си спрямо Вас?
            Да, много изоставате, а ви се даде достатъчно, за да се развивате, но отрицателната нагласа и негативизмът ви пречат.
 
Вярно ли е твърдението на Ели Логинова, че има достъп до Акашевите записи?
            Достъп не, но знае как да иска информация от тях.
 
Вярно ли е, че животът на Земята е с космически произход?
            В Библията пише неща лесно смилаеми за хората и за да бъдат държани в подчинение, защото е необходимо човечеството да знае какво е добро и зло. Ако сте обърнали внимание, там нищо конкретно не пише и всичко е завоалирано и не всеки може да го разгадае. Само много умни единици от хора знаят за какво става въпрос. Иначе чисто исторически и фактологически нещата стоят по друг начин. Най-общо казано, човечеството е един експеримент, защото има много други планети, на които има живот различен от вашия – някои са безплътни и могат да приемат всякаква форма, други живеят под повърхността и т.н.
 
Вярно ли е, че информацията от “Разговори с Бога” на Нийл Доналд Уолш е спусната?
            Да, спусната е и има много какво да научите от тази книга. Необходимо е да я прочетете и асимилирате с наша помощ.
 
Наистина ли Нийл Уолш е контактувал с Бога?      
            На определен срок от време Господ-Бог, за нас Върховният разум и светлината, избира да каже определени неща чрез определени хора – надарени хора, чрез които иска да ви просветли, за да не надделее злото и жертвите в тази война между двете сили да са по-малко.
 
Верни ли са изводите на Лазарев в “Диагностика на кармата”?
            Да. Различно е за всеки човек. Той пише като цяло.
 
Наистина ли, ако се разболееш от нещо и отправиш молитва за благодарност към Бог, можеш да се излекуваш?
            За всеки човек е различно.
 
Молитва за благодарност ли трябва да бъде?
            Молитва към Бог и опит за осъзнаване на нещата, грешките.
 
Как може човек да се защити от негативните енергии?
            Молитва[Тук се налага да направим едно важно уточнение. Молитвата трябва да е под формата на повеля, тъй като Бог живее във всеки от нас и когато се молим за нещо, ние говорим от името на Бога, Който не се моли никому, а повелява. Казано е: „Каквото и да поискате в Мое име - ще го получите”. Е.М..] към Бога е най-голямата защита от всички неща, които ви се случват.
 
По време на регресивна хипноза спомени от минали животи ли разказват пациентите, или това е случаен набор от прочетено в книги, гледани филми и др.?
            Спомени от Акашевите записи, които са от минали животи.
 
Наистина ли има прераждания?
            Тялото е едно, но душата претърпява много тела.
 
Какво представляват Акашевите записи?
            Това са записите на цялата мисъл от сътворението на света до свършека му. Те се намират в друго измерение от времето. В древноиндийската религия са описани най-точно.
 
Установено е, че ако в определени часове на денонощието преспиваш по малко, през останалото време можеш да не спиш, но силите ти да са възстановени.
            Да, има такива часове и ние след време ще ви научим как да ги използвате – човечеството – хора от него от различни държави, които служат на доброто.
 
Искаме да знаем още нещо за Акашевите записи. Информацията в тях на енергийно ниво ли е или това са някакви материални носители?
            Нещо като огромна библиотека с компактдискове, на които чрез енергия е записано всичко, което се е случило.
 
Вие сигурно имате неограничен достъп до тях?
            Не е така. Зависи от нивото. Там всичко е на нива.
 
Сигурно някои имат неограничен достъп до тези записи?
            Да, от всяка планета във Вселената Върховният ръководител. Не неограничен, но доста висок. За да е ясно, нещо като полковник сред военните.
 
Ако в катастрофа на две коли загинат двама души, единият от които е добър, а другият с черна душа и ако допуснем, че смъртта на добрия е дело на тъмните сили, това означава ли, че смъртта на лошия е дело на добрите?
            Всичко е баланс. Това значи, че нещата трябва да са равностойни, но това е дълга тема на дълъг разговор. Каквото има да стане, ще стане. Не ви е необходимо да знаете повече подробности – не са приятни – това, което е важното, е достатъчно за вас. Нещата са ужасяващи за вашето съзнание, ум и разсъдък дори такива, както вие ги разбирате като черни, грозни и рогати грозни същества.
 
 
Авторът на операция “Троянски кон” е испански журналист, който е изследвал разказите на хора, отвлечени от НЛО.
            Не са отвличане, а се прави с цел изследвания до каква степен вашият организъм е способен на защитни функции и колко може да издържи и на какво в добрия смисъл. Вашите военни в момента разработват много по-опасни технологии и то с цел манипулация на съзнанието и са доста напреднали в тази област. Това е проект, започнат в началото на 80-те години. Ние го правим с цел да се създават лекове, каквито имаме, но не знаем как ще се абсорбират и действат на организма ви чисто физически, а те се опитват да командват съзнанието ви – засега в лабораторни условия с хора с разстроена психика така, че нашите т.нар. “отвличания” са за добро, а не за манипулация.
 
В книгата “Операция Троянски кон” се твърди, че военните са направили машина на времето – има ли някаква истина в тези твърдения?
            Да, съществува машина за преодоляване на пространство, време, която /технологията/ е взета от наши катастрофирали кораби, които 50 години се разработват твърде упорито и се постигнаха забележителни успехи на земята. Все още куца на тази машина пространственото проектиране на точни дати във времето.
 
Тази машина сигурно е създадена в САЩ?
            В Америка, но и в СССР /бившия/ доста напредват, но в друга област.
 
Какво представляват духовете?
            Това са души, останали на Земята и понякога се материализират. Връзката с такива души се осъществява само по тяхно желание. Най-често това са души на самоубийци, които за наказание са на земята, защото трябва да изкупят вината си. Помнете, човек никога не може да осъществи връзка с други духовни нива сам по негово желание, когато той си поиска, а когато съществата и душите извън вашия свят поискат и е необходимо. Духовете най-често осъществяват връзка, за да помагат на свои близки или роднини – така те по този начин помагат и на себе си.
 
Защо при появяването на духове в къщите понякога температурата спада с 20 градуса Целзий?
            Това се случва само при материализация, защото е необходимо при самия процес.
 
Създадена е машина за общуване с духове “Спириком”. Тя наистина ли осъществява връзка именно с духове?
            Не, това са фини честоти – не са духове, защото духовете-призраци обитават Земята, а тази машина, колкото и несъвършена да е, долавя космически честоти на неща отдавна станали. Това са звуци и сигнали от Космоса, които пътуват през времето.
 
Какво представлява явлението “Електронни гласове”?
            Опит за връзка чрез вашите звуци, с които общувате. Те образуват думи, не изречения, но е неуспешен, защото машините ви са несъвършени. В тях липсват кристали, които най-добре трансформират звуците и сигналите в точно съобщение на земен език. Разбирате ли, ако се приложат тези кристали от определен вид, комуникацията ще стане по-точна и ще се разбира.
 
Установено е, че понякога от тялото на медиума се отделя ектоплазма. Какво представлява тя?
            Ектоплазмата се произвежда от човешкия организъм под външно влияние. Това са редки случаи на много напреднали медиуми. Ектоплазмата е най-добрия начин духът да влезе в нещо като обвивка, като същевременно тя се абсорбира от организма. Процесът е двупосочен – свързан е с биохимията на организма. Това се използва рядко, защото организма на медиума се изстудява от това образувание, което после по обратен път трябва да се разгради обратно. Процесът е биохимичен – няма чудеса, и е под външно влияние – т.е. на духа.
 
Явлението “полтъргайст” – защо се съсредоточава около един или друг човек?
            Полтъргайстите са свързани с кармата – съдбата на определени хора. Те са възможно най-неприятният начин за въздействие на психиката, но те се случват само на определени хора, които се отклоняват от кармичния път и е необходимо силно психическо разстройство, за да се променят. Просто е необходимо да се видят тези неща със собствени очи и да се усетят, за да се въздейства по-чувствително на дадения човек.
 
Случаят Лучия Рандълс /стр.206, „Гласове от отвъдното”, изд. Аратрон/ какво представлява? [става дума за жена, чийто съпруг е бил на работа, а тя - в къщи. Докато глади, тя чува звън на телефон и вдига слушалката и чува съпруга си, който казва „Много те обичам..” Затваряйки тя осъзнава, че те нямат телефон, а час-два по-късно ù съобщават, че съпругът й е бил застрелян на паркинг от човек, който се опитвал да открадне колата му. Това станало по същото време, когато тя чула гласа му” бел. Е.М.]
            Глас от отвъдното. Когато душите още пътуват там, за където са предопределени да отидат и след като вече са напуснали земното си тяло, имат нещо като последен шанс да се сбогуват с близките си. Има и други случаи, които могат да се видят душите в тялото, което са обитавали приживе на земята – тези неща траят секунди земно време.
 
Какво представляват привиденията?
            Това са души, които се появяват на местата, където са умрели физически, или където най-често са обитавали приживе.
 
Душата там ли е ?
            Да, души, останали на земята.
 
Това лошо ли е ?
            Не, те не могат да ви направят нищо освен само физически да ви уплашат, или да възбудят любопитството ви.
 
Искам да кажа, за душата - нещо като наказание ли е това за нея?
            Това е временен престой. След който и те си отиват там, където отиват всички души – нещо като временен затвор за тях.
 
Могат ли душите да общуват помежду си, когато са извън тяло?
            Да, разбира се, винаги, по всяко време. Особено тези, които са на Земята, се събират, гостуват си и се чудят /някои от тях/ какво да правят – по-низшите плашат хората, докато по-възвисените търсят контакти с медиуми да помагат на хората, защото веднъж напуснали земното си тяло те виждат колко са необятни способностите им.
 
Къде се събират душите, наоколо ли?
            Не, обикновено по замъци, защото техните коридори и подземия символизират пътя, който те трябва да изминат, за да отидат при Създателя си.
 
Магьосниците в племената какви хора са били и каква е била функцията им в сравнение с вождовете?
            Вождът ръководи племето, а Шаманът при индианците ръководи вожда, защото някои от магьосниците виждат по определени начини в бъдещето, други магьосници си общуват с гласове, които сме ние.
            Магьосници винаги е имало, още в древността. Общото между тях е, че всички използват наркотични вещества. Определени вещества наистина отварят каналите на съзнанието, но само тези от растителен произход. Повечето от магьосниците обаче злоупотребяват със собствения си организъм и накрая се самоунищожават.
 
Плъхове, обучавани в Ню Йорк да изпълняват някаква задача, дават потомство, което изпълнява по-леко същата задача, но и плъхове на другия край на света /които нямат пряка връзка с другите/ се научават на това. На какво се дължи това?
            При някои животни съществува изумителна телепатия от човешка гледна точка.
            Животните също имат много силни сетива – дори в някои случаи по-силни от тези при човека. Те усещат приближаването на природни явления, знаят кога ще умрат и при някои е много развита телепатията.
 
Когато сънуваме, че летим, напускаме ли наистина тялото си или не – т.е. едното има ли нещо общо с другото?
            Да, има много общо, но както знаете, някои сънища се помнят, а други – не.
            Най-добрият начин за въздействие на всички хора по Земята е сънят на съвсем обикновени хора – като цяло, на хората.
            В съня си човек бива предупреждаван за разни предстоящи събития : сънят напътства и показва съвсем реално нещата.
            Да, когато сънуваш, че се разхождаш и пътуваш, наистина си там и ти се показват разни неща, ти наистина си извън земната си обвивка и пътуваш астрално. Астралното пътуване е много по-лесно от физическото, защото физическото пътуване изисква съответните средства /кораби междупланетни/, които физическото ви тяло не е готово да понесе – имаме предвид натоварванията. Затова е много по-лесно да се пътува с душата, защото нейните възможности са по-големи. Тя преодолява много неща, които физическото тяло не може.
            За съжаление човечеството знае много малко за съня и затова сънищата не се разбират, а при тях се дават много уроци.
            За сънищата са спуснати много неща от нас, но те се тълкуват грешно и се доразвиват грешно. Не се плашете от сънищата – това сме ние, вашите космични братя, които ви показваме бъдещи събития и как да се предпазите от тях. Това е, повярвайте, най-добрият начин да ви покажем нещата, за да сте предупредени. Не чрез всеки можем да ви предупреждаваме – малко са хората като цяло, които контактуват с нас и на които можем да дадем ясна и точна информация, затова чрез съня ви помагаме. Не случайно някои от сънищата ви са толкова реалистични. Това са неща, които ще се случат и които могат да бъдат намалени последствията за вас и вашите близки. Много хора не вярват в нас, други ни мислят за нашественици, които искат да ви колонизират. Някои, които контактуват с нас, искат първо материално благополучие и после в замяна на това да препредават информацията.
            Повярвайте, много трудно се намират честни, безкористни хора, които са готови да служат за каузата ни, за общото благо, затова чрез сънища показваме най-добре. Сънят е най-малко изследваното нещо от всичко земно.
            Докато намерим съответните контактьори минава много време, нещата се забавят и понеже знаем какво губим и ние и вие. Някои пророци предсказват за много години напред – например Нострадамус беше един от най-добрите. Затова контактите с вас са много полезни.
 
Какъв капацитет от мозъка си ползваме /ние хората като общо/?
            2,5%, а някои гении като Айнщайн – 8%.
 
С какъв процент /теоретично/ може да се повиши този капацитет за един живот?
            Не е важна насоката, а желанието е в основата на всичко. Дори старанието не е толкова важно, а убедеността, че искаш да постигнеш нещо – до 50% със сегашното развитие на нещата в близките 20 години, защото са ви необходими неща, които сега ви ограничават. Процесът на стареене е най-важен – тогава мотивацията ще е по-силна.
 
Какво представлява явлението стигматизъм?
            Явлението стигматизъм се получава наистина при много вярващи хора и се дължи на особено състояние на съзнанието. Силата на мисълта може да влияе физически на тялото на човека и това е доказано частично от ваши учени. Мисълта е много опасно нещо, защото тя е основата за влияние на всички процеси, които протичат във вашето тяло.
            Тепърва ще откривате и други неща, които могат да се правят чрез мисълта – телепатията, телекинезата са само част от нещата, които вие мислите, че може да се правят – чрез насочена мисъл.
            Стигматите са хора, които чрез вярата си в Кръстните мъки на Христос дават физически образ на мъките му. Опитват се да изживеят неговите страдания, но това е погрешно използване на вярата – имаме предвид, че такива хора могат да помагат много повече за лечение на нуждаещи се. Разбирате ли, те изпадат в състояние, което сами търсят.
 
На какво се дължи това, че раните им нито зарастват, нито се възпаляват – това очевидно не е по тяхно желание.
            Не е по тяхно желание – някои просто не могат да излизат от състоянието, което достигат – отиват твърде далече в желанието си да изживяват нещата. Всеки процес трябва да бъде овладяван и да може да се излиза от него. Има черта за всичко, което може да се изживее и види и постигне спрямо моментното състояние на развитие на мозъка. Не може да си в първи клас и да се стремиш да решаваш задачи от седми. Нещата трябва да стават постепенно, за да можете да се научите да контролирате процесите. Иначе се получават аномалии. Човек може, както казвате вие, да полудее от това, което може да изживее и види, а мисъл, съчетана с вяра, е нещо много за хора, които не са готови.
 
Плачещи и кървящи статуи и икони – какво представлява това явление?
            Това са знаци за предстоящи събития, които са лоши за човечеството – предупреждения за религиозните, за да достигнат до повече хора – знаци от небето. Така най-добре ще го разберете.
 
Как се получава това като механизъм?
            Пред статуи и икони връзката с Космоса е двупосочна – там е концентрирана енергия, която се концентрира от вярата и мисълта на хората. И понеже хората отправят молби към божественото, то им отвръща чрез знаци, изцеления и други чудодейни неща. На невярващи хора най-често им се показва, че има нещо, което ръководи всичко – вие ги наричате атеисти.
 
Как е починал Беридзе – от уреда ли? /Божидар Палюшев – „Физика на Бога”/
            Уредите, които се използват и са създадени, са много опасни и имат един основен недостатък – че се насочват в честоти, които са опасни за човека.
 
Дали не е предупреждение от страна на самия Бог, че оперирането с такива сили е опасно?
            Да, именно, бъркане в Божественото по опасен начин, защото човечеството също е един експеримент и не може да се опитвате да надскочите развитието си за момента като цяло.
 
 
Кой извършва този експеримент?
            Създателят на Всичко го е планувал и други са изпълнителите.
           
В резултат на какво се появи болестта Рак?
            В резултат на начина ви на живот. В древността нямаше рак.
 
Да не би да се е появило планирано това заболяване?
            Не е било планирано, а сами си го създавате. Ракът вече е лечим и скоро ще бъде оповестено. Америка и Русия знаят вече много неща за лечението на неизлечими болести, както ги наричате, защото редовно контактуват с нас. Но просто това си е тяхна политика.
 
Тогава защо не сте го спуснали и в други държави?
            Спуснато е. И в България е лечим, но не чрез това, което наричате традиционна медицина, а на природни лечители. В България е един.
 
Кой е?
            Все още пише книга и от такива съображения не можем да ви кажем името му. След два месеца книгата ще излезе – става въпрос за билколечение.
            Ракът се лекува чрез съчетание на две билки, съчетано с определен престой на определена надморска височина.
 
Как се появи заболяването СПИН?
            СПИН е изкуствено създадена болест на американските военни, която нарочно беше внедрена сред определен брой хора, но самите те не знаеха, че ще достигне до такива размери – изпуснаха контрола.
            Създадена е през 1968 година в Невада, САЩ, в лабораторни условия.
 
Преди да я внедрят в хора, те трябва да са имали лекарство за лечението й?
            Да, знаят лечението на болестта, но само за животни, а ваксината за животните не действа на хората.
 
Лазарев твърди, че има излекувани от рак чрез молитви – това в сила ли е поне за някои от случаите на болни от рак?
            Това е основният замисъл – чрез молитва към Създателя да се излекуват хората, а повярвайте ни, чрез искрена молитва може всичко да се излекува, но за съжаление вярващите не са толкова много – скептично са настроени за този вид лечение, затова е необходимо и чрез медицински методи /медикаменти/ да се лекува останалата част от хората, но някои дори тогава не благодарят.
 
Вярно ли е, че котките поемат много ефикасно отрицателната енергия. В Египет котката е била свещено животно. Изглежда, че те имат някакво по-особено значение за хората от останалите животни.
            От всички животни най-влиятелни към енергиите са котките. Те могат да трансформират енергията в себе си от отрицателна в положителна. Котките усещат отрицателната енергия първи от всички животни. В Египет котките бяха много необходими, защото имаха способности, които бяха чудни и свръхестествени, затова ги имаха за свещени животни. Имаме предвид, че те насочваха душите към подземното царство, отвъдното. Те бяха задължителни, защото при отварянето на вратите на отвъдния живот се освобождава много силна енергия, която те трансформират, затова котките на старейшините не живееха много и биваха погребвани заедно с тях.
 
Котките са нещо като задължителен атрибут на магьосниците - може би заради способността си да трансформират енергията?
            Да, но малко по-различно. Някои много напреднали магьосници владеят призоваването на духове, докато котката спомага за затварянето на тези врати на отвъдния свят, защото котката е нещо като спирачка за духове, демони и астрални същества и пр. Котките ги възпират - те се плашат от тях.
           
Някои от въплътените души имат ли връзка с колективния дух на определени животински видове /някои племена се имат за братя с определени животни/?
            Да, има нещо такова като език на животните , но той е телепатичен - тези неща са изразени най-добре при индианските племена. Връзката е телепатична. Те не могат да говорят, но контактуват помежду си когато са в опасност, когато предстоят природни бедствия и катаклизми. Определени хора влизат на тяхната честота за контакт, в техните вибрации и ги разбират - това се нарича език на животните,но от своя страна всяко животно може да влиза във връзка само със себеподобно от същия вид /орел с орел и т.н./.
 
По принцип задължително ли е прераждането на една душа в различни раси?
            Не е задължително - според задачите, които са поставени, се избират пол, цвят.
 
Ако една душа е била в човешко тяло, може ли да се окаже в тяло на растение или животно и обратно?
            Това е различно - душа, която се окаже в тяло на животно или растение значи много е съгрешила. Затова развитието й се връща назад, за да повтори всичко отначало.
 
В четирите основни раси само вече прераждали се души ли се прераждат?
            Души, които никога не са били на земята, не се прераждат в четирите раси. На земята има раси - тези които вие смятате, че живеят няколко епохи назад съпоставено с технологичния ви напредък, които са за първи път на земята. Това са малочислени племена от джунглите на Амазония и Бразилия, които живеят сред природата, за да свикнат с живота на земята и да се подготвят за следващи прераждания на земята. Има още две неоткрити племена, които за вас ще изглеждат непонятни като как могат да съществуват в такива условия.
 
Ескимосите сред тях ли са /сред душите, които са за първи път в човешко тяло на земята/?
            Ескимосите са особен вид хора и не случайно живеят там на студеното - това са души, които са живели на други планети и са на земята отново. Живели са и преди, но много отдавна по време на ледниковия период. Когато една душа е живяла на земята, а после на други планети, това, което вие наричате подсъзнание , е много силно. То не се изтрива напълно, а се запазва. Затова е необходимо душата да бъде поставена в условия, близки до това, което е било преди.
 
Твърдението, че ескимосите се раждат със зъби, официално нито е потвърдено, нито е отречено. Вярно ли е ?
            Да, наистина е така : Понякога души, които са отново на земята, запазват някои от физическите си данни за това, което са били на други планети.
 
Какво представлява косата при човека?
            Тя е връзката на човека с Космоса - антената, приемателя на космичното. Чрез нея се приемат и излъчват сигналите от вашите мисли и чувства - тя е външното, грубото и технологичното при човека.
 
Циганският е диалект на индийския език.
            Циганите са древни като раса и винаги ги е имало. Имат сходни неща с езика на Индия, но са преди Индия - остатъчна цивилизация от преди индийската, нещо като първите египтяни, които са наследници на атлантидите.
 
Кой е най-краткия срок за прераждане на душите?
            Три земни години.
 
Има ли случаи, в които цялото съзнание се запазва /при прераждането в новото тяло/?
            Това става в случаи, които са с поучителна цел. Например родители на починали деца остават поразени, когато някое чуждо за тях дете започне да разказва случки от живота на тяхното починало дете - това се прави, за да разберат, че има живот и след смъртта и че въпросната душа се преражда пак на земята. За такава душа ограниченията на детското тяло предизвикват много комични ситуации /докато проходи, проговори и т.н./, в смисъл, че като знае какво тяло е обитавала и като има ограниченията на сегашното тяло, се получават комични ситуации.
 
Възможен ли е контакт с отвъдното?
            Контакт с отвъдното е напълно възможен, но се проявява по различни начини в зависимост от конкретния човек. При някои сънят е по-подходящ, при други - на сеанси, а при много силно желание за контакт с починал човек може да се получи и визуализация.
 
Опасно ли е рязкото събуждане?
            Да, защото бързо трябва да се върнете на физическо ниво и може да ви заболи глава.
 
Защо само понякога си спомняме сънищата си?
            Сънищата се помнят когато трябва, но когато не - се забравят.
 
Установено е, че ако в определени часове на денонощието преспиваш по малко, през останалото време можеш да не спиш, но силите ти да са възстановени.
Да, има такива часове и ние след време ще ви научим как да ги използвате - човечеството - хора от него от различни държави, които служат на доброто. Има и други неща, но те са в по-далечен план - например в 5 минути земно време да вършиш неща с месеци. Тоест, времето и пространството няма да бъдат проблем за хора, които ще имат за цел да вършат глобални неща за човечеството, но те внимателно се подбират. Например има хора земни, които физически са живи още от 16 век и са преживели много неща и още 100-200 години имат да вършат работа на земята. При тях процесът на стареене е много забавен, че чак на тях им е омръзнало и им е тежко. Те няма вече какво да не са преживели. Да, невероятно е, но е така.
Много ли са тези хора?
Трима.
Земни хора ли са?
Да, земни под наш контрол.
Те знаят ли го?
Да, много добре и чак вече им е писнало.
Има ли такъв в България?
Не, но е идвал и пак ще дойде в близко време, за да изпълни някои неща.
Тези хора познават ли се?
Тримата знаят един за друг, но никога не са се виждали.
Сигурно е тайна съществуването им?
Да. Никой не знае кои са всъщност и с какво се занимават. Само дрехите и прическите им се променят.
 
Какво трябва да знаем още за времето?
Много малко знаете за времето и за неговите характеристики и за това как би могло да бъде регулирано, а то наистина тече различно в различните географски ширини и надморски височини. Има така наречените дупки във времето, където би могло да се озовете и да се случат различни чудни неща с вас. В едно такова място, снабдени с необходимите неща за преход би могло да се отскочи "назад или напред", но е необходимо точно позициониране на момента на прехода - дата, година, час, секунда, защото може да стане объркване и при повторното завръщане да не се върнете точно откъдето сте тръгнали. Часовникът, който отчита времето на отсъствие трябва да е прецизен и точен, което би гарантирало точното завръщане, защото иначе бихте се загубили във времето, което е свързано с пространството. Времето в Космоса, на Земята и на другите планети тече различно, защото са различни начините за измерването му. Вие го измервате за една обиколка на слънцето, други го измерват по други начини, като например разстояние, изминато от едно място до друго, което не е свързано с деня и нощта, защото има планети, където е само нощ - нещата са различни за всяка форма на живот. Ние го измерваме по слънцето, но не точно като вас - нещо като лунните фази, но ние го измерваме по слънчевите, които вие не познавате. В зависимост от организирания начин на живот спрямо условията се измерва и времето: при вас с ден и нощ, при нас то тече спрямо неговите фази. Въобще, всичко е по-различно от нещата при вас - не много, но по-различно. Иначе сме сходни форми на живот, но нашите условия са по-различни. Ние живеем на планета, на която почвата е много твърда, а не като вашата. Въздухът както казахме е разреден и с някои съставки, които на вас не биха ви били приятни като миризма - имам предвид съединения на основата на сярата. Вашата планета е красива с оглед на това какво ви е необходимо за живот. В този смисъл е по-изостанала, по-примитивна, защото има в недрата си много залежи, които не знаете как да използвате. Високи технологии на вашата планета не биха могли да се развиват, защото еволюционното стъпало е по-ниско, а когато е по-ниско - начинът на живот е различен - оттам условията за живот. Образуванията, които оформят този начин на живот - планини, скали, морета, езера и други. На нашата планета няма морета, а в по-голямата си част е изпълнена като повърхност със скални зъбери, скалисти образувания, от основата на които добиваме необходимите ни материали, чрез които конструираме летателните си средства. Искам да кажа, че у нас всичко е метал, камъни и минерали, които съчетани по определен начин си взаимодействат и ни служат за нещата, които творим. Затова казваме, че на Земята не биха могли да се развиват нещата, които ние можем. Тя е планета за вас, за вашето развитие в настоящия етап, а когато напреднете достатъчно се прераждате на други планети. Земята е едно стъпало в еволюционното развитие на душата.
 
 
Наркотичните вещества съществуват в природата и когато се точно дозирани действат на съзнанието по начин по който му помагат да влезе във връзка с другите светове. Индианците в Америка най-добре знаят как става това.
Синтетичните наркотици са си дело на човечеството - последствие от неговата деградация, а не е начин на пресяване. В голямата си част вие сами се унищожавате. Водите живот пагубен за вас, вярвате в неща, които нямат никаква връзка с Вселенския разум.
 
 Човечеството до голяма степен се самоунищожава, но това си е негов избор, но едновременно с това унищожава и природата около себе си - замърсява, отравя и все пагубни работи, които се отразяват на цялата Земя, а най-лошото е, че си играете с енергията на атома, което нарушава много нещата в космоса - най-вече в първите три планети около вас - нарушава космичната хармония и вибрациите, разкъсва енергийни пояси, което от своя страна приближава така наречения Армагедон описан в Библията. Всеки човек е отговорен за своите действия и допринася с добро или зло за живота на планетата ви.
И понеже фалшивите ценности взеха връх, затова ще бъдат заличени. В бъдещето няма да има пари в сегашния им вид като платежно средство, а ще бъдат нещата на разменни начала, както беше в миналото.
 
Говорим за различни измерения - там също има живот и форми на живот - вие го наричате Стратосфера - там се намират други нива на съществуване на реалността различни от вашата. Под нивото на океана също съществува живот, който ври и кипи. Понякога ни е много смешно, когато си мислите, че сте единствени и сами и гледате, търсите и ровите не там, където трябва. Не можете да си представите колко плодотворно може да бъде сътрудничеството между духовен водач и учен от НАСА, например - технологичният напредък би могъл да скочи рязко, защото духовните учители биха могли да кажат как да се използват определени свойства на кристалите и разни други неща, които може да имат съвсем конкретно приложение с научните ви открития.
 
Време е хората да ни приемат не като богове, а като малко по-развити интелекти, които също имат физическа форма близка до вашата, мисли и чувства, а не като зли или разгневени богове, които наказват хората за греховете им. Няма такова нещо - това е само във фантазиите на ограничените в съзнанието си хора, които не искат да приемат реалностите такива, каквито са.
Всички религии и всички богове са плод на интерпретация на наши по-ранни посещения, които са се обожествявали и въздигали в култ именно от незнание, страх и невежество. Имаше и хора, които знаеха истината и разбираха същността на нещата и работеха с нас, но тях ги обвиняваха в какво ли не и преследваха, но вече времената се промениха и е време да излезе истината за "Боговете", от които толкова ви е страх. Ние нямаше да сме такива, каквито сме, ако бяхме с лоши намерения към човека и природата ни е деструктивна и унищожителна. Е, има и такива извънземни интелекти, но те са лесни за възпрепятстване и унищожение ако застрашават баланса в някаква степен или съотношение. Колкото повече любов и себеотдаване има, толкова повече физическото, технологичното е по-напреднало, за да може да бъде давано на други не толкова развити братя и сестри, за да може те да израстват чрез помощта на нас по-развитите духовно и материално - колкото си по-развит, това те задължава много също така да го даваш на другите, защото то не е за тебе, а за да учиш да бъдеш учител на по-ниско развити от тебе цивилизации, а от Земята по-ниско развита в цялата Вселена няма. Затова на Земята има няколко извънземни цивилизации, които работят за подпомагане на развитието на Земята - всяка в своята си област, защото всяка е по-напреднала в дадено нещо от другите. Основно са три. Едната работи за технологичният напредък, другата за духовния, а третата - за неща, които подпомагат предишните две.
Има и такива цивилизации, които имат обслужващи функции на основните три. Имена засега не можем да ви цитираме, а и не е важно чак толкова как точно се казват. Важен е резултатът от взаимната работа, а начините и средствата не са от значение, а само крайния ефект от работата.
 
Контактът между Земята и другите планети трябва да е изцяло опознавателен, добронамерен и взаимозачитащ независимо от нивото на съзнание на едната или другата страна. Напредналият трябва да спомага за обучението на изостаналия, защото това е пътят на разбирателството и откриването ни едни за други като форми на живот от различни Галактики и Вселени. Друг начин няма. От нас можете да научите много полезни неща, които на вашата планета са частично или на път да бъдат унищожени напълно.
Например можем да ви кажем как да пречистите водите си от мръсотиите които изхвърляте в тях, как да пречистите въздуха от мръсотиите, които го замърсяват до допустими за вашето нормално съществуване параметри. Например има начин във всеки завод, във всяка фабрика, цех и форма на организирано производство би могло да се постави устройство изключително леко като тегло - не повече от 10 ваши грама, което превръща въглеродният двуокис, оловните образувания и всякакви вредни за физиологията на човека субстанции получени като вторичен продукт от обработката в чист кислород с оптималните за човека формули /чистота/.
По същия начин водите могат да бъдат пречиствани с филтри там където водата е насочена, а на големи водни басейни могат да бъдат поставян еквивалент на вашите земни миди - това е вид жив организъм - най-близко до описанието му е октопод, който е култивиран. По вашите стандарти е грозен, защото първоначално е голям колкото медуза, а поставени в силно замърсени водни басейни, нефтени петна, райони с радиоактивно излъчване и замърсените водни райони те се хранят
с мръсотията и увеличават размерите си. Това е жив организъм. Той не притежава мозък, а се храни с вредни за вас химични съставки - неговата ДНК е такава, че пречиства като се храни. Той е естествен филтър. Поставен като медуза, той за три седмици става като придобива размерите на слон. След това започва делене /разпадане на малки медузи/, които също започват да се уголемяват чрез филтрирането си. Растежът му престава след като пречисти това, което вие наричате екологично равновесие - тогава престава да расте и да се разделя. Когато спре замърсяването на въздуха и водата озоновият ви слой ще се сгъсти, дупката ще изчезне и Земята ще започне да функционира нормално. Също така в някои части на Земята трябва да се преустанови изпомпването на нефт, защото Земята е жив организъм и вие изпомпвате кръвта й и някои части от нея /крайници/ започват да не си вършат работата. Нефтът не ви е необходим.. Можем да ви научим да използвате минералните структури, които са положителна алтернатива на течните горива, защото когато използвате нефта, вие го преобразувате по такъв начин, че замърсявате земята, въздуха и водата. Могат да бъдат конструирани и превозващи средства, които да използват принципа на магнитното поле - тези средства не отделят вредни съставки, защото не се използва течно гориво.
През 1984 година беше конструиран двигател работещ с вода /българин с наша помощ - в сътрудничество с нас разработи такъв двигател, основаващ се на използването на разпадането на водата на съставните й части - енергията на водорода, но човекът стана жертва на политиката на големите компании и проектът беше унищожен буквално, а самият човек получи внезапен мозъчен инсулт последван от инфаркт според тогавашните официални бюлетини на Работническо дело - искаше да помогне на страната си като оповести откритието си, но понякога не това се оказва правилният е верен начин.
 
Можете ли да ни дадете някакви приоритети?
Ние не можем да ти кажем или дадем приоритети за какво да пишеш - не ни е позволено, защото ако ви налагаме автоматично, линията ще бъде прекъсната. Затова имаме само мнения по дадени въпроси, които не са длъжни да ви ангажират по никакъв начин, нито пък сте длъжни да се съобразявате с тях, ако те не съвпадат с вашите виждания по даден въпрос. Контактът между Земята и другите планети трябва да е изцяло опознавателен, добронамерен и взаимозачитащ независимо от нивото на съзнание на едната или другата страна. Напредналият трябва да спомага за обучението на изостаналия, защото това е пътят на разбирателството и откриването ни едни за други като форми на живот от различни Галактики и Вселени. Друг начин няма. От нас можете да научите много полезни неща, които на вашата планета са частично или на път да бъдат унищожени напълно.
Например можем да ви кажем как да пречистите водите си от мръсотиите които изхвърляте в тях, как да пречистите въздуха от мръсотиите, които го замърсяват до допустими за вашето нормално съществуване параметри. Например има начин във всеки завод, във всяка фабрика, цех и форма на организирано производство би могло да се постави устройство изключително леко като тегло - не повече от 10 ваши грама, което превръща въглеродният двуокис, оловните образувания и всякакви вредни за физиологията на човека субстанции получени като вторичен продукт от обработката в чист кислород с оптималните за човека формули /чистота/.
По същия начин водите могат да бъдат пречиствани с филтри там, където водата е насочена, а на големи водни басейни могат да бъдат поставян еквивалент на вашите земни миди - това е вид жив организъм - най-близко до описанието му е октопод, който е култивиран. По вашите стандарти е грозен, защото първоначално е голям колкото медуза, а поставен в силно замърсени водни басейни, нефтени петна, райони с радиоактивно излъчване и замърсените водни райони. Те се хранят
с мръсотията и увеличават размерите си. Това е жив организъм. Той не притежава мозък, а се храни с вредни за вас химични съставки - неговата ДНК е такава, че пречиства като се храни. Той е естествен филтър. Поставен като медуза, той за три седмици придобива размерите на слон. След това започва делене /разпадане на малки медузи/, които също започват да се уголемяват чрез филтрирането си. Растежът му престава след като пречисти това, което вие наричате екологично равновесие - тогава престава да расте и да се разделя. Когато спре замърсяването на въздуха и водата озоновият ви слой ще се сгъсти, дупката ще изчезне и Земята ще започне да функционира нормално. Също така в някои части на Земята трябва да се преустанови изпомпването на нефт, защото Земята е жив организъм и вие изпомпвате кръвта й и някои части от нея /крайници/ започват да не си вършат работата. Нефтът не ви е необходим.. Можем да ви научим да използвате минералните структури, които са положителна алтернатива на течните горива, защото когато използвате нефта вие го преобразувате по такъв начин, че замърсявате земята, въздуха и водата. Могат да бъдат конструирани и превозващи средства, които да използват принципа на магнитното поле - тези средства не отделят вредни съставки, защото не се използва течно гориво.
През 1984 година беше конструиран двигател работещ с вода /българин с наша помощ - в сътрудничество с нас, разработи такъв двигател, основаващ се на използването на разпадането на водата на съставните й части - енергията на водорода, но човекът стана жертва на политиката на големите компании и проектът беше унищожен буквално, а самият човек получи внезапен мозъчен инсулт, последван от инфаркт, според тогавашните официални бюлетини на Работническо дело - искаше да помогне на страната си като оповести откритието си, но понякога не това се оказва правилният е верен начин.
 
Какво е представлявал Свещеният Граал?
Свещеният Граал е чашата в която беше събрана кръвта на Божия Син. Обикновена дървена чаша красиво изработена във формата на бокал. Физическата кръв на Христос - земният Божествен изкупител на греховете човешки, както го наричат религиите ви. След като беше прободен между ребрата за уверение от войник охраняващ трите кръста - част, малка част от неговата кръв, беше събрана от негов последовател като доказателство, че някога е съществувал. Впоследствие - 200 г. сл.Хр. след разпъването му, на тази чаша е направен метален обков с цел съхраняването й за по-дълъг период от време. Вярно е, че който пие от нея получава безсмъртие - физическо, но от друга страна и задълженията са много - цената е голяма. Съществуват пазители на Граала, които препредават правото на съхранение на Граала. Досега от разпъването му само двама са предали един на друг отговорността по съхранението му. Това на практика са физически безсмъртни същества, които по собствена воля напускат този свят, защото цената на физическото безсмъртие е голяма - в един момент ти омръзва, но без разрешение Свише не можеш да напуснеш тялото си.
Първият пазител издържа 850 земни години и напусна тялото си, като предаде тайната на свой доверен човек, служил при него 40 години - негов ученик.
По обясними причини не можем да назовем братството, което е пазител на тайната на Граала,
защото е известен орден, но никой не предполага, че са те тези, които пазят най-голямата тайна на Християнството, но ще дойде време, когато това ще се разкрие.
Името на първият пазител също не можем да ви кажем, защото е известна библейска личност и
бихте си навлекли гнева на църквата.
Един ден Граалът ще бъде показан на човечеството, защото има тайни, които трябва да бъдат открити, когато трябва да послужат за целта на градивността и доброто.
 
Какво представлява Машината за манна и какво се съдържа в манната небесна?
Манната е хранителен продукт за физически същества с близки и същите до вас хранителни
системи /органи/ структурно подобни на вашите.
Манната се произвежда по зададени параметри, защото това е машина, която произвежда за даден
вид организъм точно подходящата за функциите на организма му качествена храна кондензирана
количествено. Това е машина от неземен произход за физически същества. За да произведе храната трябва на определено място нещо като стъкълце да се сложи част от човешка тъкан. На това стъкълце се
анализират най-подходящите за този вид хранителни съставки, защото формите на живот са много и качественото съотношение при едни индивиди е едно, а при други различно. Тази машина прави
балансирането на белтъчините, мазнините, въглехидратите и др. хранителни съставки, като
същевременно ги концентрира /напомпва/ - получава се така, че с малко се наяждаш много, защото
важно е не количеството, а качеството и точното съотношение на всичко комбиниращо се помежду
си и те държи сит няколко дни.
 
Какво представлява свещеният Кивот?
Кивотът представлява най-близкото определение до вашият език е голям сандък - нещо като ковчег, но не Ноев ковчег, а Кивот - Кивотът на Господ - така се среща в някои земни интерпретации.
 
С какво е толкова ценен и какво представлява?
         Съвършена машина перпетум мобиле /машина на вечността/, която съдържа извечните истини
от сътворението до края, до свършека, но до този Кивот, до тази божествена енергия обикновен
човек не може да пристъпи - нито човек нито някаква друга форма на живот - това е Божественото
във физически вариант, нещо, което е трудно за обяснение дори и за нас.
Има капак, дълъг е 6 и широк 4 метра с надписи по него - на капака му.
Божествена енергия, която не може да бъде категоризирана и обяснена.
          Частични сведения за него под различни форми има през цялата ви история. За едни това е философският камък, за други Граалът, но истината е, че е метален, искрящ с особена белота сандък с Божествена енергия. Той може да бъде всичко и да сътворява всичко. В цялата ви история е помагал на човечеството под някаква форма на човеци стремящи се към познанието към съвършенството и Божественото.
Не може да бъде обяснен - много е трудно. На практика може да бъде всичко и затова е сътворен и донесен на Земята. Не можем по-подробно да го обясним. Земният храм на Божествената енергия, която не може да бъде описана - ако ви е по-лесно - домът земен на Бог. Той дава отговор на всеки въпрос, мъдрост. Никоя човешка ръка не го е докосвала без да бъде предопределена да се докосне до него. Там човек би разбрал за един миг цялото величие на сътвореното във всичките му варианти. Това е енергия, която убива, ако не си достоен за нея, но това не може да се случи, защото не може да бъде намерен, ако не трябва.
 
Посещавана ли е България от космически същества?
В древни времена България е посещавана също от същества, които тогавашните хора с тяхното ниво на съзнание мислеха за Богове. Древнобългарският Бог Тангра, когото сега бихте оприличили на езически, защото сте приели християнството, всъщност е представител на Хувидите - бил е на Земята в границите на днешна България и е изпълнявал мисията, за която е бил предопределен - това е станало по време на тракийската култура, която е била и е много богата и високо развита - от нея са намерени много малко физически доказателства, които са смешни на фона на знанията на Траките - по тяхно време са строени 2те пирамиди в България - досещате се кой им е дал знанията за природните закони и начините за овладяването на природните стихии. Траките, по-точно жреците им бяха в това отношение много развити, защото живееха в хармония с природата и разбираха естеството и величието на по-горните "Боговете", както ги наричаха.
Двете построени по това време пирамиди служеха като дом на "Боговете" ,/ както жреците им които контактуваха с нас/ ги наричаха, защото там Боговете се свързваха с космоса и правеха неща, които дори самите жреци не разбираха макар, че бяха посветени.
Най-голямата тайна в България, на която не отдавате значение, е Мадарският конник - той е ключа към това страната ви да се пробуди и да започнете да изплувате от блатото в което сте в момента. Разгадаването на неговата тайна ще ви даде много отговори и насока как отново да станете велика държава, но към настоящия момент много малко се работи по въпроса за разгадаването му и конкретното и реално приложение на отговорите, които той ще даде и разкрие.
Мадарският конник - символът, който е изработен на скалата указва мястото, където има скрити тайни наследство от Боговете - той е знакът, който указва мястото където се намира втората пирамида - тя не е толкова голяма като египетските, но е най-голямата на Балканския полуостров. Тя се намира под Земята и е мощен източник генериращ енергия, но в момента в латентно състояние.
Когато му дойде времето, защото за разлика от Египетските в тези в България Боговете са оставили всичко след оттеглянето си в Небесата. Това е основната разлика между тези в България и тези в Египет. Българските са пълни, а другите са празни.
Светът ще бъде много изненадан, когато тези неща в България се открият защото ще излязат наяве много прилики с Египетската култура и ще започне да се сглобява пъзелът, защото две различни култури по различно време строят пирамиди, които си приличат като две капки вода - в едните има в другите няма нищо, или поне не е открито.
Тогава истината за Боговете ще излезе наяве.
Толкова засега по темата.
 
Защо фигурите в Наска са на животни?
Само изглеждат като животни, а всъщност са точни карти, особено тризъбеца на конфигурации от звездни съотношения. При внимателен оглед би могло да се наблюдават такива съзвездия, но още нямате толкова чувствителни уреди. Защото някои от звездите не са това, което си мислите - вие въобще какво влагате в този израз, в този термин, освен малка светеща точка, а всъщност една такава светеща точка съдържа милиони други в себе си - има и други Галактики и Вселени. Друг път може да обясним по-подробно какво представляват.
 
Какъв е произходът на фигурите в Наска?
Разберете и спрете да се заблуждавате - никога човешка ръка не е правила тези линии. Да, голяма писта за най-големите ни кораби - упътващи линии, защото когато се излиза от хиперскоростта с която се преодоляват разстоянията между Земята и отдалечените планети са необходими указателни знаци, които да посочат мястото за кацане.
 
Колко са кристалните черепи по света?
Има само още два черепа, които са също черепи - и двата не са открити още. През 2001 година ваше време един от другите два ще бъде открит от археологическа експедиция в Еквадор, а три години след намирането на първия ще бъде намерен и третия.
 
Какви функции има кристалният череп?
Черепът има специфични функции - в този случай той е по-съвършен като обработка, но има незначителни функции. Докато сферата може всичко, черепът служи за връзка с душите на напусналите вашия физически свят - контакт с там, откъдето никой не се е завърнал. В него могат да се видят образи - телата, които са обитавали приживе хора, които вече са ви напуснали.
 
Има ли връзка между кристалната сфера и кристалния череп?
Връзка има, защото и двете са изработени не от хора, не на Земята, но са предназначени за хората - да им помагат.
 
Можете ли да поправяте зъби?
Какво точно имаш предвид? Можем да ви имплантираме, а не да поправяме това, което кара зъбите да растат. Знаеш, че на много възрастни хора им растат втори естествени зъби - ние можем да ускорим този процес, а можем и да създадем истински човешки зъби по части от развалени. Много е напреднала нашата медицина в сравнение с вашата, защото принципно има огромни различия в подхода и начина на лечението на каквото и да е в човешкото тяло. Например ние имплантираме костна тъкан - това, в което расте коренът на зъба, но тя е естествена, а не изкуствена - тя пак е човешка, защото се създава и оформя от старата, която е зададена на нещо като много висш компютър, който създава материя по зададена материя - не бихте могли да го разберете.
Всичко свързано с човешкото тяло - всеки орган, всяка клетка може да бъде заменена със самата
себе си като се променя частта от ДНК, която е довела до разрушаването и последвалия процес на заболяване. Само здравото се прилага като се елиминира отрицателното и болното в генната информация.
Всякакъв вид операции се правят дори на засегнати нервни тъкани с много прецизни и фини
устройства, също така и сложни мозъчни операции и много други.
Разбери, че всички "отвличания" на хора са били свързани с изучаването на човешкото тяло и
процесите вътре в него и с евентуалното неутрализиране чрез инжектиране на противогрипни /не е
най-точната дума/ течности, които да доведат до оздравяването на човека.
Вашите хроники съобщават сензационни новини, но забравят една основна когато съобщават за "отвлечени" хора, а и самите хора не са почтени при разказите си, защото показват много тънки драскотини, които са всъщност белези от сложни операции, но всички забравят едно да споменат -
че са били болни по един или друг начин и че след "отвличанията" /а за нас е по-точно изследванията/ са престанали да бъдат болни от това от което са били преди случката.
При изследванията наред с чисто изследователските и опознавателни процеси се извършват и много поправки на човешките тъкани и органи, които не се споменават. Та ние сме изучили всяка една
нервна тъкан от вашето тяло - на вас още 200 години ще са ви необходими ако работите само в тази област и нищо друго! Операциите, които се извършват с човешкото тяло и психика са много сложни и досега не е имало отрицателни ефекти, а са оставали съвсем минимални белегчета - като от
одраскване, например. Можем да съблечем изцяло кожата ви от главата до петите за да поправим
по-добре или изучим нервни тъкани, които са под нея. Да, знаем, че гледката която си представяте
не е според вас приятна, но е полезна - това е важното, защото във вашия живот има неща, които
на пръв поглед са много красиви, а всъщност са отвратителни и създават още по-отвратителни
неща. Кожата цялата след като се установи и отстрани болното влакънце се облича отново върху
или на човека по-точно казано. Така, че няма невъзможности в медицината - има само начини,
подходи, които още не сте открили поради ограниченото си мислене.
 
Днес ще поговорим за нас
Неземните форми на живот, или извънземните, както ни наричате, са еволюционно по-развити същества в сравнение с човешките. Като съзнание и също така като организация и начин на живот еволюционното развитие води до съпътстващо технологично развитие, защото и ние сме физически същества, макар и малко по-различни анатомично от земляните. Поради естеството ни на живот, когато посещаваме Земята, са ни необходими съответни защитни костюми заради плътността на вашата планета, защото на Сириус нещата стоят по друг начин - плътността е по-малка и нещата са по-различни - температурите в сравнение с вашите са по-високи, а повърхността в сравнение със Земята е направо скалисто-пясъчна, а Земята е толкова красива, но вие не го забелязвате.
Понастоящем на Земята пребивават 4 групи извънземни цивилизации - две основни и две под-цивилизации, които подпомагат извънземните от първите две групи. Тези от първите две са високо еволюционно развити същества, на които не им е необходимо физическо проявление, но го използват - могат да приемат всякакъв материален образ, което много ги ограничава като се има предвид нематериалната им същност, но с оглед на задачите, които им се налага да изпълняват, те приемат това ограничаване.
Двете групи, които са спомагателни към основната са физически същества с форма сходна с вашата. Така е еволюционното развитие от материя към Божественото, към мисълта, към чистата енергия. Човекът на планетата Земя е най-ниско развитото същество с разум от всички физически форми на живот във Вселената, а те са многобройни и разнообразни, а същевременно живее в земен рай, който унищожава - това е парадоксът - на най-красивата планета във Вселената живеят най-ниско развитите форми на живот. Пребиваването ни на Земята е за да помагаме чрез нашето развитие на опазването на Земята от самите вас - най-много ви застрашават ядрените опити, защото нарушават неща, които не разбирате, а те се отразяват и на планетите извън Земята, защото Вселената е едно цяло - един жив организъм, а Земята е туморът, който трябва да бъде излекуван, за да хармонизира всичко около вас и за да започнат еволюционните процеси отново, защото в момента те са застрашени.
 
Българските мистерии и тайни
В България има светилища на древните ви народи, които не бива да бъдат осквернявани, защото има излъчвания на различни енергии, които, ако човек не е подготвен не може да понесе и биха му въздействали физически - например нещо като да бъдеш облъчен в ядрен реактор без защитно облекло. Затова са светилища - дом на Енергията и светлината и затова не бива да бъдат осквернявани от неподготвени хора търсещи иманета и богатства, защото истинското богатство, което е безценно, няма грамаж и карати, а е прашно и пожълтяло, написано, нарисувано и обяснено /т.е. наследството в книги и папирусови свитъци, както и кристални предмети, които са по-скъпи и от най-скъпия метал.
Е, в това отношение пирамидите в България са много богати, защото в Египет, когато времето на Боговете отмина те взеха всичко божествено с тях, а другото скриха. Докато не преценят кога и на кой да го поверят, докато в България Боговете не са взели нищо със себе си, а всичко е там така, както е било, защото ние винаги сме били тук, само се сменяме периодично.
 
Какво представлявая телепортирането?
Ще ви обясним - когато генериран енергийно светлинен лъч се насочи към нещо плътно /предмет например/, лъчът го разпада /отдалечава разстоянието между атомите и молекулите дотолкова много, че плътното материалното фактически става невидимо и нематерия - просто плътността се намалява многократно и то става невидимо. Поради голямата си неплътност процеса протича за по-малко от две секунди ваше земно време. Но не може да се държи много дълго в това състояние и затова се задават параметри къде точно на кое място процеса да получи обратна полярност, т.е. - процеса да протече с обратна насоченост. Така се получава и телепортирането от едно място на друго. - задаваш точните параметри и изчезваш от едно място и се появяваш на друго. Няма нищо чудно в тези процеси, но понеже на вас са ви непознати, затова мислите, че са невъзможни и много грешите с тези си мисли, защото когато приемеш едно нещо за възможно, тогава започваш да мислиш и търсиш начини за осъществяването му, а който търси намира и му се помага да го намери - винаги получавате помощ, когато "си блъскате главата над даден проблем".
 
Какво правите, когато не контактувате с нас? Работите ли нещо?
Да, работим по много наши неща, но няма да ги разберете.
Какво например?
Например обсъждаме помежду си кой как напредва с контакта си с вас, кое е по-добре за вас, къде да работите, с кого да се виждате и такива неща.
Следите развитието на онези, с които сте осъществили контакт?
Такива хора са под наблюдение много отдавна.
С каква цел? За да повишим нивото си ли?
Да. Да, за да използвате по-голям капацитет от мозъка си.
Как можем да постигнем това?
Чрез контактуване и събеседване с нас можете да получите много съвети за развитие.
 
 можем да приемаме всякакви форми каквито си поискаме, това за нас не е проблем.
Древните египтяни също са имали много сходни с нашите способности - върховните им жреци, но се самозабравиха.
 
Можем ли да преминем в рамките на един живот на по-високо духовно ниво, или за това трябват много животи?
Да, но само духовно засега - много ви се иска да сте като татко Барба, но засега не ви е дадено.
 
Храните ли се като нас, или това става само на енергийно ниво?
Ние се зареждаме енергийно с нещо като водата, която вие пиете.
 
Нашият начин и организация на живот сигурно е някакво много бледо подобие на вашия?
Много бледо.
 
Всеки от вас само с по един човек ли има контакт - зависи от вашето желание, или е въпрос на възможности?
Можем да сме при всеки, но не всеки може да контактува с нас - зависи колко епредразположен мозъкът му, а също и от обстановката в която е израснал, наклонности,религия - трудно е за самия него да се впише впоследствиекъм "обикновените" хорав другия смисъл, защото автоматически след контакт с нас той вече е нещо "различно " в смисъл, че все пак ние сме два различни свята, всичко между вас и нас е различно ниво на знание и ако той реши да се развива ние можем много да помогнем, но ако реши да прекъсне - изборът си е ваш, ние не се сърдим. Но има и хора от човечеството, които веднъж установили контакт с нас и да искат да го прекъснат не могат, защото имат прекалено много потенциал, който може да се развива и да се получат за земните условия резултати, които най-просто казано са чудодейни - имаме предвид голямата част от хората. Затова хората, които нямат са странни, чудати и така. Не всеки, който иска може да контактува с нас.
 
А ако няколко души имат еднакви възможности?
Няма хора с еднакви възможности - всеки надарен човек е надарен в дадена област и ние също сме профилирани кой с кого да се занимава. Няколко такива човека когато се срещнат заедно им се дава различна информация, защото всеки си има различна мисия чрез нас. На вас може да ви изглежда като несъвпадение на информацията, но не е така. Не може някой "лекар" да пророкува и обратно, затова всеки трябва да действа независимо от другия.
 

Създадено: 01/07/2012 : 01:05
Обновено : 10/02/2020 : 21:26
Категория : Сириус - въпроси и отговори
Страницата е посетена 6609 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^