Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 693 всичко

 6 посетители онлайн

Орис - От неправилния ни избор със смъртен изход - до правилния
 

От неправилния ни избор със смъртен изход – до правилния

Орис

Ииссиидиология, том 13

 

13.14536. ВЪПРОС. Когато «човек» след насилствена «Смърт», префокусирайки се в по-качествена Формо-система на Светове и продължавайки да живее по-нататък, след това отново попада в подобни «смъртно опасни» обстоятелства, как следва да се разбира това: като специално предвидено за лентяите, неспособни да разберат нещо от първия път, или така се проявява някой от Законите на нашето вечно съществуване?


– Първо, абсолютно точни ситуации не съществуват и методите за изходи от тях винаги се отличават от всички останали, а по-точно – от всички «предишни». Закономерното следствие от всеки ваш несъвършен избор ще бъде само «Смърт» (отначало в тези сценарии, където изборът е най-егоистичен). От позицията на страничен Наблюдател, способен да анализира и съпоставя различните състояния и фазите на проявлението на този процес чрез цялото множество едновременно участващи в него «личностни» Интерпретации, самият факт на «Смъртта» и последователния изход от нея ще изглежда приблизително по следния начин: «смъртните изходи» поредно ще продължават за всички по-малко качествени  от едновременно фокусираните от Вас НУУ-ВВУ-Конфигурации (физически тела) дотогава, докато в процеса на все повече и повече подобряващия се по своето качество избор на Формо-Творците на Самосъзнанието  на фокусираната от вас «личност» не срезонира именно с тази от НУУ-ВВУ-Конфигурациите , в индивидуалната ОДС (памет) на която СФУУРММ (обстоятелствата, при които се синтезира Опита)-Формите на този Опит изначално са вече активизирани и затова от Формо-Творците накрая ще бъде взето по-правилно (тоест по-алтруистично!) решение, прекъсващо инерционния поток «смъртни изходи», заменяйки ги с различни варианти на пребиваване на «личностното» Самосъзнание – в състояние на клинична «Смърт», а след това (с все по-голямото задълбочаване и усвояване на Опита) – със състояния на инвалидност (съответно от първа, втора и трета група), докато, накрая, в Самосъзнанието на «човека» не бъде зафиксирано едно единствено правилно решение на подобна ситуация, в резултат на което необходимостта от осъществяване именно в тази конкретна «смъртна» ситуация, помагаща да се синтезира съответния Опит в определено подниво на Самосъзнанието, просто изчезне поради  безполезност от сценария на развитие на дадената «личност», тъй като дадения Опит вече ще бъдет зафиксиран в нейната ННААССММ (индивидуална Конфигурация) за сметка на осъществяването на множеството «Смърти» на по-малко качествените НУУ-ВВУ-Конфигурации (физически тела).

13.14537. Всяка сложна жизнена Ситуация – това е реална възможност за Формо-Творците осъзнато и по-бързо да «препроецират» своята сллоогрентна ФСВ (Фокус на Съсредоточеното Внимание)-ФДО (Фокус на Дуалното Отражение)-динамика в следващото, по-висококачествено Ниво на тяхното едновременно разнокачествено Съществуване и устойчиво да се зафиксират чрез аналогични Избори в динамиката на по-високочестотни енергоинформационни Потоци, повторно проявяващи се в нещо и много сходни с тази от жизнените ситуации, които от «личността» вече ще се възприемат и преживяват не като «смъртно опасни», а само като обикновени обстоятелства. Във всеки от очевидните за вас моменти на «Смърт» способността по правилен – благоприятен за вас начин! – да «разрешите» подобни обстоятелства свидетелстват само за наличието и отсъствието в Самосъзнанието на фокусираната от Вас «личност» на необходимия за това синтезиран Опит.

13.14538. Обикновено «трагичен», драматичен или благоприятен изход от такива ситуации в едни или други, едновременно осъществяващи се в различните Континууми сценарии на развитие на вашата Стерео-Форма, се проявява в зависимост от способността или неспособността на вашите Формо-Творци на Самосъзнанието бързо и без колебание (интуитивно) да осъществи безкомпромисен избор между егоистичните, материални изгоди и алтруистични, духовни тенденции. Обикновено там, където от вас се проявяват по-качествени избори и предпочитания, «смъртните» и драматични ситуации преминават незабележимо за вас, възприемайки се от вас просто като обичайни житейски обстоятелства, които решавате привично, лесно и просто.

13.14539. Всеки преживян от вас миг представлява един и неповторим Миг на Вечността, способен – в зависимост от качествеността на извършвания от вас в този миг избор, да префокусира динамиката на Формо-Творците на вашето Самосъзнание във всеки от безкрайното множество разнокачествени Континууми, в които вие едновременно живеете (преживявате), във всеки от които ще (можете) да възприемате и субективно да самоосъзнавате «самите себе си» чрез едни или други конкретни обстоятелства само по строго определен начин, без ни най-малко да знаете и помните кой реално сте били само преди миг!

13.14540. Всеки от инерционно «текущите» мигове на вашия Живот изначално винаги съществува като един от безбройното количество варианти на решенията едновременно осъществявани от вас в разнокачествените Континууми, всяко от които определено води «вас» или към поредната «Смърт», или към наранявания и страдания, или към леки удари и незначителни преживявания, или към благополучно и щастливо продължаване на Живота. И всички тези, които сте били «по-рано», преди този избор, винаги вече са «били», СА и «ще бъдат»; и всички онези варианти на «личностните» Интерпретации, които можете да станете в най-близко или отдалечено «бъдеще», също винаги – до вземането от вас на съответното решение и извън зависимостта от него, също вече ги е «имало», ИМА ГИ и «ще ги има».

 

 

www.iskri.net/zefira

 

 


Създадено: 11/02/2019 : 02:18
Обновено : 10/06/2020 : 02:01
Категория : Орис
Страницата е посетена 435 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^