Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 420 всичко

 1 посетители

Орис - Префокусировката след всяка „смърт“
 

 Префокусировката след всяка „смърт“

Орис

Ииссиидиология, том 13

 

 

 

13.14606.     В зряла възраст "човекът" все още не е склонен да мисли за себе си като за стар и всичко в живота му е относително нормално. На 35-40 години „човекът” все още не  мисли за това какъв е бил на 25-30 години, така че най-вероятно след „Смъртта“ ще продължи да живее в същата възраст, защото други СФУУРММ-форми (обстоятелствата, благодарение на които е синтезиран опита Б.пр.), други Представи за себе си в индивидуалната ОДС (памет Б.пр.) на неговото Самосъзнание все още не са активизирани, т.е. не Съставляват слоогрентната основа на неговата „дългосрочна памет“ за "неговата личност". Вие не си спомняте със завист себе си като безгрижен младеж, защото сте доволни от това какъв сте „сега“ и защото сега имате много повече предимства. Вие, които сега сте на 30-40 години, едва ли искате да сте по-млади – например на 17, или 10 години и да започнете всичко отначало.   

 

 

13.14607.     Ето защо не можете след  всяка "Смърт", която постоянно ви се случва, да започнете да осъзнавате себе си като 17-годишен, макар че потенциално в скруулертната система на всяка от вашите  „личностни“ Интерпретации такава възможност винаги присъства. Но повечето от вас нямат такова Желание, Интерес към "себе си" като 17-годишен. Вие "умирате" – и веднага се осъзнавате като такъв, какъвто сте "сега". Например, карате кола, става инцидент и вие привидно "умирате". А в същото време, в най-близката по качество Формо-система от Светове, вие продължавате да пътувате и да се осъзнавате като този, който сте. Колкото е по-преклонна възрастта, толкова по-голяма е вероятността за това "човека" след "Смъртта" да може отново да започне да се осъзнава като по-млад. Но сега, с помощта на ииссиидиологическото Знание, винаги ще бъде възможно да правите всички тези (както и всички други!) психически манипулации в своето Самосъзнание осъзнато, по своя преценка и Интерес.           

 

 

13.14608. "Пределната" за нашата Реалност продължителност на живота от 145 години – какво означава това? Това е потенциалната възможност, за всеки от вас, да се осъзнава на тази възраст. Трябва винаги да бъде предоставена възможността да почувстваш и преживееш себе си в различни условия на субективното възприемане, обезпечена от различни възрастови периоди. В противен случай просто не бихме могли да синтезираме и завинаги да фиксираме във всички последващи, фокусирани от Вас, НУУ-ВВУ-Конфигурации (физическото тяло, живия човек Б.пр.), абсолютно цялото разнообразие на толкова необходимия Ни жизнен Опит. Има хора, които с възрастта стават толкова мъдри, че  ако ги попиташ: „Искаш ли да станеш млад? ”, няма да се съгласят и ще отговорят: "Не! Чувствам се толкова добре! Всички ме уважават, искат ми съвети! А на 17, кой ще съм?“ 

 

 

13.14609. Затова, когато Самосъзнанието на такъв човек за пореден път "премине" през момента на "Смъртта", Той няма да започне да се чувства като 30-годишен, защото динамиката на тези СФУУРММ-Форми (обстоятелствата, благодарение на които е синтезиран опита) в индивидуалната му ОДС (памет) или просто ще отсъства, или ще бъде много слаба, в сравнение с останалите му Представи. Още в следващия момент той ще продължи своя привичен живот и ще се гордее, че е вече на 110 години. И тази негова гордост от преклонната му възраст с всяка година ще нараства все повече. 

 

13.14610. Затова няма конкретна схема къде точно и като какъв ще започнете да осъзнавате себе си в момента на „Смъртта”. Вие честотно ще се проявите в Формо-системата на Световете именно на тази възраст, към която в момента на всяка от "Смъртите" ви ще „ви“ предразполага вашето вътрешно, психическо, а не физическо състояние. Защото в зависимост от това точно кои от ВВУ-Конфигурациите от СФУУРММ-Формите на вашите вътрешни субективни усещания и индивидуални преживявания на "самите себе си" в най-голяма степен ще доминират в разнокачествената динамиката на дадената скруулертна система (набор от всички реализационни възможности/сценарии)

 

, именно на тези тясно специфични състояния на НУУ-ВВУ-Конфигурациите в най-голяма степен ще срезонира и вашето Самосъзнание, устремявайки и подбуждайки ви към изпълнение (Синтез) на именно тези Желания, които в дадения момент най-много ви привличат в Живота. 

 

 

 

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 10/02/2019 : 19:54
Обновено : 10/06/2020 : 02:01
Категория : Орис
Страницата е посетена 457 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^