Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 701 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - Какво привличаме и защо?
 

 

Какво привличаме и защо?

 

Орис

Ииссиидиология, том 13

 

13.14325Какво представляват обектите на окръжаващия ви Свят? По своята същност товма са «затворени Контури» (Конфигурации) на разночестотни електромагнитни (и не само!) Полета-Съзнания на Формо-Творци и СЛУИ-СЛУУ-Творци, благодарение на активното енергоинформационно взаимодействие между които, около всеки от фокусираните от Вас (едновременно във всички Направления на Синтеза) Контури възниква тясноизразен по честота ефект на  гравитация или придобиване на «маса на покой», което, на свой ред, специфично кармоквантува (клексува, енергоинформационно видоизменя) «геометрията» на окръжаващото ви Пространство-Време. С повишаването на честотата на вибрации на тези, синтезирани между себе си, Полета-Съзнания, които са своеобразно активизирани в тази резонационна точка на Пространство-Времето, гравитационният ефект също ще намалява, доколкото поради снижаването на съпротивляемостта между взаимодействащите Полета ще се снижава и степенга на тяхната вътрешна тензорност, деструктивна енергоинформационна напрегнатост. съпротивлението ще намалява, защото по силата на нейната дълбока синтезираност (съвместимост) помежду си на Енерго-Информацията, свойствена на Аспектите на различните Качества, в по-голяма степен ще се осъществява и действието на СЛОО-ГГОЛЛ-закона («Закона за Хармонизация и Стабилизация на Качествата»).

13.14326Ако ви есте добър и алтруистичен «човек», то от колкото по-висококачествени позиции на дълбоко Разбиране и Приемане (нивата на ОРЛААКТОР- и АИГЛЛИЛЛИАА-Ииссииди) вие ще се отнасяте към окръжаващия ви Свят («хора», събития, явления), то и Законът за привличането на подобното към подобно ще се изпълнява по отношение на вас в значително по-голяма степен. Защото активизацията в Самосъзнанието на Формо-Творците  на тези Нива в огромна степен зависи от степента на синтезираност на нискочестотните Нива, тъй като ниският показател на Синтеза не позволява на слоогрентната динамика на Фокуса на Творческа Активност (ННААССММ и ВЛОООМООТ) на Формо-Творците на мозъка устойчиво да се позиционилрат отвъд пределите на нискочестотната реализационна дейност, именно което, собствено, се явява главната причина за всички неблагоприятни, драматични и «трагични» ситуации, моделирани ъвв вашите сценарии на развитие само за да ви даде възможност в пълна степен да досинтезирате пропуснатото, тоест това, от което във вашия живот постоянно сте странили и стесе стремили да избягвате.

13.14327А това означава, че от всички възможни сценарии на вашите формо-Творци ще могат качествено да резонират (привличат) със  своите ВВУ-Конфигурации само с тези, където обстоятелствата на вашия ѝЖивот вече изначално са «запрограмирани» в режима на най-голямо благоприятстване на колкото може по-дълбок междукачествен Синтез на поднивата, по едни или други причини засега все още не осъществен в Самосъзнанието на фокусираната от Вас «личност». Щом вие значително понижавате качеството на вашите взаимоотношения с окръжаващия Свят до вибрациите на страха, завистта, злобата, осъждането или просто раздразнанието, то веднага влиза в сила Същия Този Закон, който за низшите Нива на Енерго-Плазмата може да се интерпретира като «Закон за привличане на противоположностите», на който е подчинена цялата творческа динамика на ВВУ-Конфигурациите на Полетата-Съзнания на АРГЛЛААМУНИ- и ИНГЛИМИЛИССА-Ииссииди. И, следователно, всички префокусировки, ожсъществявани в тези негативмниш състояния ще бъдат ориентирани именно в тези сценарии, които притежават най-големи възможности за синтетични реализации чрез конфликтни, стресови, агресивни и даже «смъртно опасни» ситуации.

13.14328В колкото по-голяма степен започнете ежедневно да фокусирате творческата динамика на своего Самосъзнания в някои от негативните направления, осъзнато или несъзнателно (без да си давате сметка какво правите) моделирайки в своето Въображение картини на възможните за вас неприятности, в толкова по-голяма степен ще се приближавате към тези от вашите сценарии, където тази ситуация е вече изначално запрограмирана заради Синтез в определени поднива на Самосъзнанието на Аспектите на някои от Качествата. Изборът на всевъзможни Светове пред вашето «личностно» самоосъзнаване е толкова безкраен, че на всяко от вашите психоментални състояния, всяка от вашите склонности и всяка НУУ-ВВУ-Конфигурация, структурираща сллоогрентната едновременна динамика на Синтеза на вашата Стерео-Форма, винаги съответстват на определените възможности за творчески реализации на едни или други от нейните «личностни» Интерпретации в тези Направления на развитие. И в тези алтернативни Формо-системи на Световете вече изначално съществува всичко, абсолютно всичко, за което сте си помислили, което сте си пожелали, за каквото и да си помислите, извън зависимостта от това дали страстно го желаете това или, обратно, много се страхувате от него. И едното и другото е ярко свидетелство за незавършеността на инерционния процес на Синтеза на някои от Аспектите на Качествата в някои от поднивата на Самосъзнанието. Затова в практиката на префокусировките и едното и другото е равноценно и равносилно по възможностите на своето изпълнение. Скоростта на проявление на резултата зависи само от интензивността и от продължителността на пребиваването ви в тези състояния.

--------------------------------

СЛУИ-СЛУУ-Творци именно от тях зависи абсолютно всичко в индивидуалния характер на жизненото творчество, проявявано от всяка «личност»

ОРЛААКТОР- 3-та чакра и 

АИГЛЛИЛЛИАА-Ииссииди - 4-та чакра

АРГЛЛААМУНИ- 1-та чакра 

ИНГЛИМИЛИССА-Ииссииди - 2-ра чакра

ННААССММ - индивидуална Конфигурация

ВЛОООМООТ - изначален «Космически Творчески Потенциал», обезпечаващ изпълнението на възложените й функции; Духовен Творчески Потенциал

ВВУ-Конфигурации - безлика, безстрастна Информация (за разлика от СВУУЛЛ-ВВУ - астрални; НУУЛЛ-ВВУ - физически и т.н.)

НУУ-ВВУ-Конфигурация - физическото тяло, живия човек

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 10/02/2019 : 02:50
Обновено : 10/06/2020 : 02:01
Категория : Орис
Страницата е посетена 551 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^