Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 568 всичко

 5 посетители онлайн

Лечение на рака със сода бикарбонат - Раковият тумор е симптома - не причината
 

 

Раковият тумор е симптома – не причината за заболяването

д-р Rashid Buttar, Корнелиус, Северна Каролина

 

– Ракът не е проблема. Ракът е симптома. Ракът е мигащата лампа на таблото на вашия автомобил.  Защо химията, радиотерапията и хирургията не работят? Ами защото всички искат да решат проблема с мигащата лампа като я разбият с чук!

Визирате индикатора за неизправност в двигателя?

– Да. И те казват: „Можем да решим този проблем“. И нанасят удари по мигащия индикатор. Но това няма да реши проблема с двигателя. Затова винаги питам пациента: „Ако си закарате колата с мигащ индикатор на таблото при механик и той ви каже: „Да, мога да я ремонтирам“. Вади предпазителя, лампата спира да мига и той казва: „Проблемът ви е решен. Лампата вече не мига“. Или ако двигателят ви чука, а ви кажат да усилите радиото, за да заглушите това чукане, а ако това не помогне – ви предложат слушалки, с които да си запушите ушите, за да не чувате звука? Спирате да чувате чукането – прекрасно. С двигателя нищо не е направено, но звука не се чува.

– Аз бих уволнил такъв механик=

– Да, това е единственият логичен отговор. Ами тогава защо не уволняват лекарите си? Та нали те правят именно това! Или прикриват проблема с лекарства, за да премахнат симптомите, та пациента да не чувства болката, която всъщност се явява информационния механизъм, който предупреждава, че в организма ни има проблем.

Ето какво е рака – той е предупреждение. Ракът ви казва, че имате сериозен проблем. Той е като побутване, но не както когато някой ви побутва по рамото и казва: „хайде, събуди се“, а по-скоро като удар в лицето, с който ви казва: „Ставай!“ Но хората не винаги разбират какво става и започват да се паникьосват. Така увреждат още повече своя организъм.

Разбира се, можем да изпаднем и в подробности – когато лекарите агитират да се подложите на лечение, но с две думи – радиацията е вредна даже за здравия човек, защото тя потиска имунната система и се явява причина за мутацията на ДНК, което в резултат води до рак. А ако някой е заболял от рак, какво правят – лекуват именно с това, което само по себе си води до рак. Радиацията на теория трябва да убива рака, но в действителност това ще предизвика още повече мутации в здравите клетки и ще доведе до влошаване. Това е като да излееш бензин в огъня надявайки се да го потушиш.

През следващите 20-30 години именно лечението на причините, а не на симптомите, ще стане основния подход. Ако този подход се използваше сега, нашето здравеопазване нямаше да е в кризата, в която е понастоящем. Хората щяха да са по-здрави, щеше да има по-малко болести и патологии, но това не е така, защото те смятат, че прикриването на симптомите с лекарства е най-добрият вариант.

Да предположим, че в дома ви е изсипана купчина тор. Какво ще направите? Логичното е да го изнесете. Вместо това те застилат отгоре килим, но килима стои неравно. Тогава го утъпкват. Обаче остава миризмата – тогава пръскат с освежител за въздух. Това напомня за лекаря, който дава едно лекарство след друго в опит да се избави от поредицата симптоми и със страничните ефекти от предписаните лекарства. В резултат симтомът се влошава, както и самия болен. Няма значение какво казвате, когато застилате купчината тор с килим, когато освежавате въздуха – проблемът все още е там – вие просто сте го маскирали.

– Значи казвате, че химиотерапията, радио-терапията и хирургията при лечението на рака е само средство за избавяне от симптома?

– Абсолютно.

Chris Wark, излекувал се от рак автор и лектор

– Раковият тумор наистина ли е само симптом?

– Раковият тумор е симптом на болния организъм. Не можете да го изрежете, или с помощта на отрова да намалите неговия размер и да разчитате да станете здрав. Борите се със симптома, вместо с проблема. Това е все едно да си отрежете носа, за да се избавите от хремата.

д-р Charles Majors, D.C. Излекувал се от рак, автор и лектор

– Всеки симптом е правилна и своевременна реакция на организма. Ако сте с белезници, а аз ви заплашвам с нож, кръвното ви ще се вдигне, нивото на кортизола  ви ще се повиши, храносмилането ви ще се наруши поради стреса. В резултат във вас ще възникне дефицит на много хранителни вещества, имунната система ще бъде подтисната, ще се повиши кръвното налягане и нивото на холестерина. Какво е това – симптом или това са вашите гени, или това е вашият организъм, докато се адаптира. Това е симптом, с който вашият организъм се адаптира към стреса.

д-р Bradford S. Weeks, M.D., лектор, учен, изследовател

– Доктор Самюел Ханеман се разочаровал от нивото на съвременната медицина дотолкова, че оставил своята медицинска практика и създал нов вид медицина, наричан хомеопатия. Той казва, че симптома е признак за изцеление.

Организмът не е глупав – ако прави нещо, то е разумно. Може да не е постоянно решение, може да е временно решение – като повишаването на температурата. Хората могат да живеят и при висока и при ниска температура, но  много микроорганизми – не могат. Затова температурата е изключително позитивен симптом, който помага на детето да оздравее. Затова при спадане на температурата се чувстваме по-добре. Това е очистващ или детоксикационен процес. Разбира се, ако симптомът е твърде силен, той може да стане ако не летален, то поне много тежък.

Хелън Келер, която на 2-годишна възраст губи слуха и зрението си след скарлатина, е класически пример за последиците от много високата температура. Така че аз не оправдавам прекомерните симптоми – само казвам, че ако симптомът се е проявил, трябва да му обърнем внимание.

Често организмът ни казва:  „Правиш нещо неправилно“. Затова ракът трябва да се разглеждяа именно като симптом, а като признак за изцеляване.

Там, където израснах, имаше сметище на фермера Джонсън – всички можехме да си изхвърляме боклука там. Но ако нямахме тази възможност, щяхме да отидем да го изхвърляме при фермера Смит. Именно защото можехме да си изхвърляме боклука на сметището, можехме да поддържаме своите дворове чисти. Така че, ако имате рак на гърдата, туморът е равносилен на сметище. Организмът казва: „Нещо не е така. Ще оставя този боклук на сметището в лявата гърда“. И ето ви рак, но проблемът не е в него. Той винаги е симптом на други заболявания и дисабанс. Затова ако просто отрежете гърдата и кажете на пациентката: „Вече нямате рак“, вие изпускате факта, че ако не промените своето поведение, ракът ще се прояви на друго място.
– И така, ако не измените своя живот, ракът отново ще се върне и ще прояви другаде, но това е напълно противоположно на онова, което сме свикнали да чуваме.

https://www.youtube.com/watch?v=TNjKk38Z6Vs

„Истината за рака – търсене на методи за лечение“

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 10/02/2019 : 02:10
Обновено : 10/02/2019 : 02:19
Категория : Лечение на рака със сода бикарбонат
Страницата е посетена 537 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^