Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 815 всичко

 4 посетители онлайн

Вълнова генетика (П. Гаряев) - ДНК на 40-тия ден
 

 

Какво става с нашата ДНК на 40-тия ден след "смъртта"?

П. П. Гаряев

 

Какво става с нашата ДНК на 40-тия ден след "смъртта"? Как ни въздействат от разстояние?

Това е информация, която мигрира между планетите.

Докторът на биологическите науки – академик П. Гаряев, заявява: „нашите гени са своеобразни антени в космоса и главната им задача е да получават от Вселената информация. Това е информация, която мигрира между планетите в слънчевата система, отвъд пределите на слънчевата система. Ето какво е това. Ето къде ни води то“.

През последните няколко години ученият изучавал неразшифрованата част на човешката ДНК и е стигнал до любопитни изводи. Оказва се, че гените могат да бъдат чути. С помощта на особен лазерен биокомпютър, специалистите успели да зафиксират звуците, които издават молекулите на ДНК, когато ги облъчват с лазер. Това явление Пьотр Гараяев вложил в основата на своята теория за вълновия геном.

-  Сред безкрайния набор от най-различни колебателни състояния на ДНК, тоест фактически звуци, възникват повтарящи се, които могат да бъдат сравнени за по-просто, с припева в песничката.

Специалистите уверяват: „по звуците, издавани от облъчваните клетки, заболяванията могат да бъдат определяни дълго преди тяхното проявление“.

-  Ето какво е съзнанието – то може да управлява метаболизма. Хората, които свято вярват, че сега аз, благодарение на небесния Отец, ще се излекувам, се излекуват, в това число, естествено, клетките на кората на главния мозък.

Но с какво да се обясни този феномен? Академик Гаряев смята, че клетките на нашия организъм са свързани с особено енергийно поле. Оказва се, че след разрушаването на молекулите на ДНК остава техния фантом – енергиен отпечатък, който по непостижим начин запазва цялата генетична информация.

-  Поставям ДНК препарат в апаратурата по разсейване на светлината. Снемам тезиавтокорелационни функции, всичко е както трябва, след това махам ДНК препарата и кюветното отделение остава празно. И изведнъж поглеждам към уреда, а той продължава да регистрира приблизително същите функции, само  че амплитудата им е значително по-малка. Това продължаваше 40 дни и след тези 40 дни ‒ изчезваше.

40 дни. Само помислете – може би тази цифра не случайтно има сакрално значение и явлението на енергийната памет и ДНК се обяснява вярата в това, че душата на човека напуска Земята на 40-тия ден след смъртта на физическото тяло? 

Физиката на фантома – трябва да го изучаваме – това е науката на бъдещето. Колко пъти призовавах: хайде да изучим тези ефекти, именно те лежат в основата на жизнената дейност.

Още по-удивителното е, че данните, зашифровани в гените, оказва се, могат да бъдат пренасяни от един биологически обект на друг и този метод прави чудеса.

Прочетената информация, под формата на поле, се подава на тези клетки-реципиенти: „я включете този ген, той е необходим сега“. Генът се включва, това също е предаване, фактически – далечно предаване на управляваща информация.

Експериментите, които специалистите провели с мишки, дали зашеметяващи резултати. С помощта на специално оборудване учените прекопирали генетичната информация от подстомашната жлеза на здрави гризачи, а след това я предали на мишки, при които този орган е бил отделен.

И след 10-12 дни при тях се извършва регенерация на подстомашната жлеза.

Излиза, че на нашето ДНК също може да се въздейства дистанционно, влагайки в него всяка информация.

Ако можем да регенерираме подстомашната жлеза, то ние можем да регенерираме всичко.

Кой е изключил нашия ген за регенерация и как да го активираме? Можем ли да си отгледаме нова ръка или крак?

С езика на полето, което се излъчва от нашите хромозоми, можем да видим какво е било по-рано, в зората на възникването на живота. А животът не е възникнал на Земята. Възникнал е някъде там горе, непонятно къде. Той е привнесен. Това е привнесена информация. Това е генетическа инвазия. Генното инженерство не е инженерство докато не разберем законите на генетическото кодиране. То е просто бомба със забавено действие.

Кои сме ние? Откъде сме и от кого сме създадени? Но преди да открием всички тайни на природата на човека, трябва да разберем доколко сме готови да узнаем истината?

Можете да се свържете пряко с Пьотр Петрович Гаряев

email: gariaev@mail.ru

Skype: wavegene3

Тел. 8 (985) 4340425

https://www.youtube.com/watch?v=eE3wjlpWtK8

www.iskri.net/zefira


 
Създадено: 10/02/2019 : 02:04
Обновено : 10/06/2020 : 02:00
Категория : Вълнова генетика (П. Гаряев)
Страницата е посетена 422 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^