Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 958 всичко

 5 посетители онлайн

Вълнова генетика (П. Гаряев) - ДНК - препрограмиране с мисъл
 

ДНК може да бъде препрограмирана с мисъл или дума

Пьотр Гаряев

 

Учените в областта на вълновата генетика са доказали, че ДНК възприема човешката реч и човешките мисли. Всяка произнесена дума е вълнова генетична програма, способна много съществено да измени живота ни.

Излиза, че човек получава наследствени програми от околните. Отговорните за наследствеността молекули получават акустична информация, когато разговаряме или слушаме нечии разговори. ДНК възприема и светлинна информация ‒ когато мълчаливо четем или гледаме нещо. При това един разговор или текст лекуват наследствеността, а други я травмират.

Академикът на Академията по медикотехнически науки, член на Нюйоркската академия на науките П.П. Гаряев смята, че посредством словесни и мисълформи човекът създава своя генетичен апарат.

Оказало се, че молитвените думи пробуждат резервните възможности на генетичния апарат. Явно затова чрез молитвите на много светци са се изцелявали безнадеждно болни, а благословението на светиите се разпространнявало в на няколко поколения.

А проклятието разрушава вълновите програми и следователно ‒ нарушава нормалното развитие на организма. Зомбирането, клеветите, псуването на майка, способни да лишат човека от воля, здраве и дори от живот, имат за свой основен инструмент словото.

Вълновата генетика твърди, че на генетичния апарат на човека съвсем не му е безразлично какво мисли, слуша или чете неговия стопанин. Защото всяка информация може да се запечата в така наречения вълнов ген.

При това ДНК апаратът не може да прецени от кого получавате информацията - от жив събеседник или от телевизионния екран. Молекулите на ДНК могат да обменят тази информация с акустични и електромагнитни вълни. Учените успели да предизвикат посредством думи много "чудеса" или генетични ефекти. Те създали апарат, който превежда човешки думи в електромагнитни колебания, способни да влияят на молекулите на наследствеността.

Оказало се, че някои думи причиняват мутагенен ефект с чудовищна сила. Хромозомите се увреждат и разкъсват, променят се местата на гените. В резултат ДНК започва да прави противоестествени програми, които се тиражират от организма, предаващи на потомството програми за самоликвидация.Тези думи причинявали мутагенен ефект като от радиоактивно облъчване с мощност 30 хиляди рентгена! Какво става с човека след такава словесна обработка, ако 50 рентгена се смята за смъртоносна доза за него?

Експериментите били правени със семена от растението арабидопсис. В резултат почти всички семена умрели, а оцелелите станали генетични изроди неспособни да програмират развитието на здрави организми. След няколко поколения тяхното потомство напълно се изражда.

При това мутагенният ефект не зависел от силата на въздействието. Те произнасяли думите със силен,с  тих глас, с едва доловим шепот, но резултатите били същите.

Явно много от проблемите ни са "програмирани или предизвикани".

Как обикновено отговаряме на въпроса: "Как си?". За какво и с какви думи си говорим? Какво гледаме по телевизията или в интернет?

Нивото на нашето здраве и успех зависи от това какво мислим и с какви думи общуваме.

Изберете какви искате да станете, каква информация да допускате в своята сфера, какви мисли и думи да използвате от днес нататък, за да си върнете силата, така че децата ви да се гордеят с  вас, животът на Земята да се подобри и да живеем сред добри и отзивчиви хора.

https://www.youtube.com/watch?v=T8PDoEMr4xw

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 10/02/2019 : 01:55
Обновено : 10/06/2020 : 02:00
Категория : Вълнова генетика (П. Гаряев)
Страницата е посетена 555 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^