Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 186 всичко

 7 посетители онлайн

От тук от там - Вирусното заболяване
 

Вирусното заболяване е недостиг на смисъл на живота

Елена Романова

Вирусът е способен да се размножава само в живите клетки на човек, животно, растение или бактерия. Почва за развитието на вирусите в човешкото тяло е енергията с определено качество и деструктивен характер, произведена от него в резултат от вътрешни проблеми със самооценката, чувството за собствено достойнство, смисъла на своето съществуване.

Появата на вируси в организма сигнализира за липсата на радост в живота, за разпадането на някакви илюзии и за преживяването на тъга по повод на това.

Енергия с подобни вибрации може да се създаде в настоящия живот или да бъде предадена по наследство под формата на наследствени програми (предразположеност, вибрация, информация), носещи в себе си посланието на предците за преживяно унижение, загуба на Божественото,  разочарования и копнеж по нещо изгубено.

Предадената по наследство програма може да „спи” и да се активизира, когато човека изпита дълбоко разочарование, намаляване на самооценката, загуба на достойнство, загуба на смисъла на живота. Комбинацията от енергията на човека в такива ситуации и наследствените програми са най-добрата почва за заразяване с вирус.

Вирусът се внедрява в клетката и става част от човека. Човекът взема лекарства, но продължава да мисли и да се чувства по същия начин, защото лекарството не действа на мисълта.

За да се убие вируса, е необходимо да се излекува човека от причините, създаващи вибрациите, благоприятстващи живота на вируса. Ако той не промени отношението си към себе си и света, вирусът ще продължава да живее и процъфтява.

Чрез клетката вирусът тласка цялото тяло в активно състояние и го кара да търси смисъла на живота, да се движи към духовния компонент на живота.

Преобладаващото мнозинство от организмите, които сега живеят на Земята, се състои от клетки ‒ само вирусите нямат клетъчна структура.

Размерите на вирусите варират от 12 до 500 нанометра. Можете да ги видите само с електронен микроскоп, тъй като са по-малки от дължината на светлинната вълна. Те не притежават собствен метаболизъм, имат много ограничен брой ензими. За размножаване използват метаболизма на клетката гостоприемник, нейните ензими и енергия. Те не се размножават извън клетките на организмите, в които паразитират ‒ извън клетката съществуват като "неживи" частици. Можем да кажем, че вирусите са инертни кристали ‒ при попадане в клетката те отново "оживяват".

Вирусите не се размножават на изкуствена хранителна среда ‒ те са твърде придирчиви към храната и се нуждаят от живи, при това строго определени, клетки.

Учените все по-често предполагат, че вирусите са причина за нервни разстройства и психични заболявания. Професор Норберт Новотни, от виенския университет, има доказателства, че вирусът на Борн е способен да поразява човешкия мозък, причинявайки шизофрения, депресия и хронична умора.

Последните данни позволяват да се предположи, че в човешкия организъм вирусът все пак е способен да причини определени изменения, в частност изменения в предаването на нервните сигнали, което неизбежно води до психични разстройства. В страдащи от нервни разстройства и от синдрома на хроничната умора се открива високо ниво на антитела срещу вируса.

В организма на човека живеят много вируси, но те се проявяват само в енергийно отслабения организъм.

www.iskri.net/zefira


 


 

Създадено: 10/02/2019 : 01:01
Обновено : 10/06/2020 : 02:00
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 455 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^