Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 179 всичко

 4 посетители онлайн

Лечение на рака със сода бикарбонат - Истината за рака
 

Истината за рака

Тай Болинджър

(откъс от поредицата)

… Баба Хелън е един от близките ми хора, които се радваха на добро здраве. Аз я наричах „мама Хелън“. В края на 80-те години й откриха рак. Повече от 10 години тя пиеше чай „Есиак“ – той сдържаше нейния рак до самата й смърт. За съжаление, две години преди смъртта си тя спря да пие този чай.

Доктор Стив Клейман (Dr. Steven Klayman) ще ни разкаже за полезните свойства на този чай. През 1920 година в Канада живяла медицинската сестра Rene M. Caisse. Много от раковите пациенти, които се обръщали към нея, били в термален стадий и тя им давала този чай „Есиак“ , който се състои от смесица от билки. С негова помощ успешно се излекували много хора.

Преди 15-18 години моята секретарка веднъж ме попита какво бих препоръчал при рак на далака, с който беше диагностицирана нейната леля. Казах й: Аз щях да започна да пия чай „Есиак“. Тя попита: „Откъде да го купя?“ Казах: „От супермаркета „Whole Foods(официален вносител у нас: „Др.Биомастер“, Бел.прев.). След около месец тя ми каза, че нейната леля започнала да пие този чай, след това отишла при лекаря, а той й казал: „Аз не виждам във вас никакви следи от рак. Изглежда, че сте се излекували“. Тя му казала: „Ами аз пиех чай Есиак“. Той казал: „Това няма нищо общо – вие имате спонтанна ремисия“.

Предполагам, че сте чували тази фраза многократно – тя означава: „не знам защо ви е станало по-добре“ – наричат това „спонтанна ремисия“.

След още два месеца тя отново отишла при лекаря и той й казал: „Съжалявам, но ракът се е върнал. Остават ви 6 до 9 месеца“. Когато се прибрала в къщи, Енджи я попитала: „Ти още ли пиеш този чай?“ Тя отвърнала: „Не. Докторът ми каза, че този чай изобщо не е повлиял на изчезването на рака“. Енджи й казала: „Започвай отново да го пиеш“. И тя я послушала.

Говорих с Енджи преди две години, тоест 15 години след това. Тя ми каза, че нейната леля я помолила да ми предаде, че тя все още пие чай „Есиак“ и ракът не се е върнал.

Доктор Мюрей Сассер (Dr. Murray Susser): Имах пациент със стомашна непроходимост. Направиха му операция и откриха рак на сляпото черво, където е разположен апендикса. Те изрязали този рак, но той се разпространил в черния дроб. Това било като смъртна присъда от официалната медицина. Той започна да пие чай „Есиак“ вместо химиотерапия. Наблюдавах го не една година, но туморът така и не се върна. 

Хиляди хора са използвали успешно този чай за потискане на онкологичния процес и за излекуване, но официалната медицина го обявява за шарлатанство, защото от тяхна гледна точка естествените продукти нямат научна обосновка. Но наистина ли е така?

Доктор Джонатан Райт (Dr. Jonathan V. Wright):

Има около 100 000 научни статии, които говорят за ползата от диетите, витамините, минералите, растителните препарати и т.н. и за тяхното влияние на здравето. Никой не може да твърди, че това е необосновано. Има тонове изследвания, но това никому не е интересно, защото не може да се патентова, а като няма патенти – няма огромни печалби.

Мисля, че всички знаят как работи съвременната медицина – най-новите препарати стават все по-скъпи. Например за лекуване на хепатит са нужни 73 000 долара годишно – по 1000 долара за едно хапче. Ако имате патент и монопол, можете да си позволите да слагате такива цени. Без патент това не може да стане. Ето защо повечето лекари нищо не са чували за подобни неща. Не става дума за това, че те ненавиждат природата – те просто не знаят, че това е научно обосновано.

В научната литература има поне 100 000 статии за действието на природните средства, но лекарите не знаят това, защото не четат такива статии. Те са претоварени от работа и единственоото им средство за получаване на нови знания са семинарите (които са спонсорирани от големите фармацевтични компании) или от медицинските списания (където 90% от рекламите са на фармацевтичните компании.)

Всеки протокол за успешно излекуване на рака трябва да отчита важността на храненето и хранителните добавки. А мfже би съществува световен заговор, който да ограничава достъпа ни до правилно хранене и хранителни добавки?

Да чуем какво казва по този повод доктор Веркерк от Англия (Dr. Rob Verkerk):

Чиновниците не искат хората да знаят за тези добавки. Те попадат в групата на лекарствените препарати, особено в Европа и ако вие сте разработили добавка с лечебно действие, това автоматически се оказва извън закона. Това следва от европейския кодекс на медицината, разработен през 1965 година под предлог да защити хората от лекарството Талидомид.

Кодексът гласи, че „всяко вещество, което притежава лечебен ефект, трябва да се смята за лекарство“. Така храната може да се смята за това, което можем да употребяваме с цел получаване на енергия, но не за лечение. Тоест храната не може да се смята за лекарство, което пряко противоречи на казаното от Хипократ: „Нека хранта бъде вашето лекарство“.

Ако вземем за пример 9 незаменими аминокиселини, тук не съществува единен стандарт. Тези, които продават аминоккиселини, не могат да говорят за това независимо от това, че те са необходими за живота. Не трябва да се говори за тях, не трябва да се казва нищо положително. Не трябва да се говори за ползата от глюкозамина – отново поради акцента на нучността приет в Кодекса.

Как Кодекса ограничава нашия достъп до витамините и до хранителните добавки?

Доктор Матиас Рат (Dr. Matthias Rath):

През първата половина на 20 век бяха дадени 9 Нобелови награди за откритие в областта на витамините и тяхната роля за здравето на човека. През 1963 година правителството на Германия под натиска на корпорацията „Байер“ създава „Комисия по продуктовите правила“, за да изкорени в целия свят знанията за витамините и тяхната важност за здравето. Така че този разговор се отнася не само за рака – тук има вековна историяза престъпления против здравето на хората. И ако поразсъждаваме по това, на хората ще им бъде по-лесно да разберат някои неща.

Не знам за вас, но аз бях просто шокиран, когато чух това от доктор Рат. Той каза, че „Комисията по продуктовите правила“ е била специално основана, за да се ограничи достъпа до знанията за ползата от хранителните добавки. И че тези престъпления против човешкото здраве имат вековна история. 


Създадено: 02/11/2018 : 23:25
Обновено : 10/06/2020 : 02:00
Категория : Лечение на рака със сода бикарбонат
Страницата е посетена 610 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^