Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 252 всичко

 8 посетители онлайн

Лечение на рака със сода бикарбонат - Проверката за рак е безполезна
 

Проверката за рак е безполезна

Д-р. Леонард Колдуел

Доктор Колдуел, вие определено сте експерт в тази област. Има толкова много различни тестове за различните видове рак – скенери, мамограми и т.н. Каква е ползата от тези изследвания?

Абсолютно никаква. Ракът си е рак. Единствените два начина да се дефинира рака, да му се даде име, е по това къде се случва – рак на черния дроб, рак на кожата, рак на бъбреците и т.н. , или по начина, по който е направено изследването – болест на Ходжкин и т.н. Определя се само от това как сте го открили в лабораторията – назовават го на името на някого или на името на неговото изследване, или по това къде е. Ракът си е рак.

Ракът не е нищо друго освен тотален енергиен срив.  Всички се раждаме с рак. Имаме такива клетки в тялото си още от първия си ден. Имунната ни система просто се отървава от тях. Сега трябва да се запитаме 20, 30, 40 години по-късно, какво е станало, че да промени енергийното ми ниво до степен имунната ми  система да не може да изпълни своята нормална функция? Защото нашата имунна система прави това през цялото време, тя е свикнала да се справя с това.

Диагнозата на рака, или името на рака, няма никакво влияние върху начина за възстановяването ви, няма влияние върху лечението, което ще получите, защото по закон лекарят в Америка трябва да назначи химиотерапия, лъчелечение и операция на пациента с рак. Какво значение има къде е рака и как са ви го открили в лабораторията, след като така или иначе лечението е същото? Ако само отстъпите крачка назад и използвате здравия си смисъл ще видите, че всички тези тестове  (като мамограмата, която повишава опасността от причиняване на рак с най-малко 2% – всяка мамография прилага 50 фунта налягане върху гърдата), са нещо абсурдно.

Нашата физическа имунна система е основно нашата лимфна система. Имаме 4 пъти повече лимфа, отколкото кръв. Така че лимфните възли събират отровите и ги неутрализират, за да ги отстранят. Когато има твърде много такива токсини, възелът се подува и е като нещо готово да избухне, а при мамографията вие прилагате това налягане върху подутия възел и той просто се спуква – ето как ви дават потенциалния рак на гърдата.

Или биопсията с игла. Хората не разбират, че раковия тумор е начина, по който процедира тялото, за да ви спаси живота. Имате толкова много отрови в системата си, че тези токсини може да ви убият. Затова тялото прави торбичка и събира вътре всички отрови, за да не попаднат в системата – спасява ви живота. Именно тази торбичка медицинската професия нарича „тумор“. Затова казват, че раковият тумор е много токсичен отвътре. Разбира се, че е, защото всички токсини от тялото ви са в него. Представете си балон пълен с вода до краен предел. Правят ви биопсия и забиват игла в този балон и всички токсини в него се изливат в системата и вече са навсякъде – а преди това са били съсредоточени на едно място. Така хората внезапно получават бързо разрастващ се и агресивен рак – преди това не са го имали.

И така, ранното диагностициране – даже статистически, няма никакъв смисъл – просто започват да ви убиват по-рано.

Да вземем като пример рака на гърдата – отнема 7 до 10 години, за да стигне до размер, при който изобщо да може да се диагностицира. Да предположим, че жената е на 70 години. Нужни са били 10 години, за да достигне размер колкото върха на топлийка. Може да минат още 10 години, за да се удвои този размер – жената ще е вече на 80 години. Статистически продължителността на живота при жените е 83-86 години. Защо изобщо да започваме да убиваме горката жена? Защо да ни е грижа, когато нищо няма да се случи? Баба ми имаше подут лимфен възел на гърдата – за 28 години не беше нараснал, нямаше проблеми, но един млад лекар я нави да се оперира  и през следващите 3 години тя започна да умира. Този раков тумор 28 години не беше направил нищо.

Трябва да започнем да използваме повече здравия си разум. Ако диагностицирате рак, какво правите с тази информация като лекар? Предписвате химиотерапия, лъчетерапия, операция. Какъвто и вид  да е вашия рак, подхода е същия. Така че всички тези различни тестове правят само едно – внасят своя принос в 160 милиардната печалба годишно от ранното диагностициране и изследвания на рака.

Раковата промишленост е 60 милиардна промишленост, а ранното диагностициране и превенция е индустрия за 160 милиарда долара. Именно тук се крие отговора на вашия въпрос. Това е единствената причина за тези техники за ранно диагностициране, ранно прогнозиране, специфични техники за диагностициране. Майката на моята фризьорка е на 90 години – искали да й направят всички тези тестове „за да са сигурни, че всичко с нея е наред“. Това е смешно. Ами дори и да открият нещо – какво ще направят? Химиотерапия, лъчелечение и операция – на 90-годишна жена? Абсурдно е.

Методите за ранно диагностициране са създадени само, за да създават по-ранни клиенти, за да могат те да бъдат лекувани по-дълго, защото статистиката показва, че ако лекувате пациентите с химиотерапия, лъчелечение, операция, те могат да живеят 17 дни повече, отколкото нелекуваните. Само че нелекуваните имат много по-високо качество на живот и изглеждат добре. А щом ги подложат на лечение, започватда губят косата си, ноктите си, ослепяват, умират рано и вече нямат добро качество на живот. В същото време, известни са  400 природни лекарства за рака. Така че защо изобщо ролята на лекаря е под въпрос.

National Geographic  направи проучване със 100 годишни хора – не хора, които умират, а хора, които са на тази възраст, но са жизнени и имат високо качество на живот. Единственото общо нещо между тях било, че никога не са ходили на лекар. Изключват се случаите, когато са си счупвали крак или нещо подобно. Мисля, че това е много, много показателно.

https://www.youtube.com/watch?v=aYUkwLhZXGQ

There's No Benefit to Cancer Screening

www.drleonardcoldwell.com

www.iHealthTube.com

                                                                                                                                 www.iskri.net/zefira
Създадено: 23/10/2018 : 00:31
Обновено : 10/06/2020 : 02:00
Категория : Лечение на рака със сода бикарбонат
Страницата е посетена 669 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^