Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 819 всичко

 16 посетители онлайн

Д-р Сейби - лекции за лекари - Д-р Сейби лекува СПИН, рак и други болести
 

Лек за СПИН и рак. Доктор Сейби разкрива своя лек
за СПИН и други болести

 

Как се научихте да правите тези неща? През 1987 сте били обвинен в Ню Йорк Сити в това, че практикувате медицина без разрешително. Били сте обвинен и изправен пред Върховния съд в Ню Йорк и искам да кажа на зрителите, които се съмняват във вашите способности, че сте спечелили това дело. И така, обвиненията са били, че практикувате медицина без разрешително и в това, че твърдите, че имате лек за СПИН, рак и диабет. Въпросът ми е как спечелихте това дело срещу най-трудните прокурори в страната?

– През 1987 година, на 10ти февруари майка ми знаеше, че идват. Когато казах на майка ми, че съм излекувал моите 38 пациенти, тя каза: „Те ще те пипнат“.   

Значи вие сте й казал: „Излекувах моите 38 пациенти“?

– Да.

Значи сте имал 38 пациента, които са били болни от СПИН и сте ги излекувал?

– Да. И майка ми каза: “Ще те пипнат!“ Попитах я: „Защо ще ме пипнат?“

– „Защото трябва да помниш, че живееш в общество, което подкрепя определена философия и система. А ти не стига, че си черен, ами и вървиш срещу течението. Ще те пипнат“.

– И в моя офис на 10 февруари дойдоха детективите: „Обвинен сте че практикувате медицина без разрешително, продавате продукти, които не са одобрени ог FDA, твърдите, че лекувате СПИН и други болести“.

– Казах: „Да. Всъщност вие откъде знаете това?

Защото сте го рекламирал във вестниците.

– Разбира се. Бях го обявил във „Village Voice, Amsterdam и „News New York Post“.

И чрез тези реклами сте казвали на хората, че лекувате СПИН.

– Да – СПИН, сърповидно-клетъчни нарушения (наследствени кръвни заболявания, при които червените кръвни телца придобиват сърповидна форма, Б.пр.), лупус, слепота, диабет, парализа и други болести.

И така, те почукаха на вратата ви.

Да, почукаха на вратата ми и ме отведоха в затвора. Но забавното беше, че аз се радвах. Докато всички в офиса ми плачеха, аз бях щастлив, защото майка ми ми беше казала, че идват и знаех, че имам достатъчно доказателства, за да докажа своята позиция не само научно, а и емпирично, исторически и т.н. И така, докато бях в затвора, си казвах: „Интересно каква защита ще извадят срещу мен“. Но аз не обвинявах министъра на правосъдието, защото откъде-накъде трябваше да приемат направените от мен твърдения, след като никой друг не правеше такива твърдения? Човекът имаше правото да ме арестува, но той допускаше грешка. И така, седях в затвора и бях щастлив, а когато се изправих пред съдията, зададох три въпроса.

Вие се защитавахте сам?

– Разбира се. Попитах:

1. Ваша чест, факт ли е, че Библията твърди, че билките са за изцеляване на хората?

Тя каза: Да.

2. Факт ли е, че науката показва, че човешкото тяло е на въглеродна основа и че за да се допълва такова тяло, трябва да имаш субстанция на въглеродна основа, защото тялото приема субстанцията посредством химически афинитет. Химическият афинитет е важен – това е електрически транспорт. Химически афинитет – тялото може да приеме само онова, от което е направено, а не нещо ново или чуждо на него.

3. Ваша чест, факт ли е, че бащата на медицината, Хипократ – човекът, установил принципа на медицинската наука днес, е лекувал всяка известна на човека болест? Билки ли е използвал, или химикали?

Тя каза: „Билки“

Казах: „Много благодаря. Приключвам“.

Аз разбрах, че държавата не беше подготвена да се защити. Не бяха подготвени, защото в миналото беше имало 2781 дела стигнали до Върховния съд, които бяха изгубени от обвиняемите. Аз обаче спечелих, защото доказах не само научно –  имах диагностичните картони, имам ги и днес и аз не диагностицирам –  те бяха от техните училища –  американските утвърдени медицински училища.

Правилно ли съм разбрал, че е имало искане вие да представите 8 пациента в съда от всяка от тези болести, а вие сте завел множество пациенти в съда, които са свидетелствали, че имате медицински картони показващи, че са били жертви на болестта и такива, които са показвали, че са били лекувани от един доктор и след това втори доктор е потвърдил това,  което първият лекар е казал.

– Да. Трябва да помним това, че всеки път, когато направиш изявление, което върви против течението, е добре да бъдеш подготвен. Съдията каза, че трябва да представя по един пациент от дадена болест, който съм излекувал, а имаше и един човек от Италия, който беше парализиран преди лечението. Трябваше да заведа 9 пациента, а заведох 77 излекувани.

Завели сте 77 пациента в съда, за да свидетелстват?

– Да. Но аз знаех, че моят мозък е различен от този на другите хора, затова като направя изявление, те ще го съпоставят с философията и то няма да пасне. Аз преставлявам същност, която не е философска. Тази същност е африканска. Ние си мислим, че можем да заемем философия от Европа или от Китай и да я приложим към африканския мозък, с който тя не резонира. Не можеш да бъдеш себе си в такъв случай. Бидейки африканец, аз гледам по африкански начин, при който нещата се намаляват и свеждат до най-малкия общ знаменател. И познайте какво открих – че има само ЕДНА болест. Не две, или три, или повече – ЕДНА. Когато казах това на съдията, оле-ле!

– Какво казахте?

– Ваша чест, казах, че има само една болест.

– Можете ли да се обосновете?

– Разбира се, няма само да ви заливам с празни думи. Аз представлявам страна, представлявам народ, представлявам раса и представлявам себе си. Няма да подроня собствения си авторитет –  има само ЕДНА болест. Съдията каза: Коя е тя?

Казах: „Вие вече знаете. Когато някой има синузит, какво препречва назалния проход?“

Тя каза: „слуз“.

Ами когато някой има бронхит –  какво препречва бронхите? Тя каза: „слуз“.

Ами когато има бронхит - какво препречва белите му дробове? Тя каза: „слуз“.

Доктор Виктор Хърбърт, който защитаваше щата на Ню Йорк, скочи и каза: „Ами какво ще каже за СПИН-а вашата теория за едната болест?“

Казах: „Ваша чест, този лекар казва, че аз вярвам в теория. Но аз съм последния човек на Земята, който може да повярва в теория. Аз не се облягам на теории или философии. Аз дадено нещо или го знам, или не го знам. Той ми говори за теории. А аз говоря за реалността не за теории или философии“.

Съдията каза: „А какво ще кажете за СПИН-а?“

Попитах: „Ваша чест, били ли сте в отделение за болни от СПИН?“ Та каза: „Да.“

Попитах: „Ами какво плюят на всеки пет минути болните от СПИН?“ Та каза: „Слуз“.

Къде е слузта? Тя е в кожата, в кръвта и в лимфната система, която изгражда имунната система. Ето къде да търсите слузта, г-н Хърбърт. Как можете да оспорвате истината? Аз не съм ходил на училище никакво. Нито детска градина, нито гимназия, нито висше училище, но имам родители, които ме държаха закотвен към африканския начин не към китайския или към европейския, нито към японския. Аз съм африканец.

Всичките ви пациенти ли бяха цветнокожи?

О, не. Нашите пациенти са предимно бели. Имам повече бели пациенти, отколкото черни.

Това твърдение, че лекувате СПИН , се разчу по света. Можете ли да ни кажете стъпка по стъпка какъв е процеса на лечение. Когато имате болен от СПИН пациент и му правите някакви неща и след тях той вече няма СПИН, можете ли да ни преведете през тези стъпки?

Разбира се. Една жена ми каза за неин близък болен от СПИН, който беше в болница в Бостън. Казах: „Добре, трябва да имам сместа“ – сместа, която направих за изчистване на клетките. Те са в категорията на фосфатите, карбонатите, йодизирани и бромидизирани. Сега навлизаме в територията на биохимията. Това са храни и оживяващи/обновяващи вещества. Аз премахвам от диетата на човека лактозата, пикочната киселина, въглената киселина, млякото, нишестето и месото. Като махна тези храни от диетата му и след това почистя клетките му, той става свидетел на възстановяването си за 24 часа. Така стана и с него изритаха го от болницата след 2 седмици от „Мемориал хоспитъл“ в Бостън. Вторият ми пациент със СПИН беше във Вашингтон, а след това се започна и не са спирали.

Вие сте документирали..

Аз имам доказателството сега книги с документи и диагностични картони.

А медицинската общост все още твърди, че сте шарлатанин, луд човек, че не може да ви се има доверие и че заблуждавате хората. Само че вие имате докементирани доказателства за излекувани хора. Знам, че свързвате сместа за очистване с Хондурас. Но работите и извън Лос Анджелис. Имате ли пациенти от Вашингтон, тоест трябва ли пациентът да отиде в Лос Анджелис или Хондурас, за да се излекува?

Не. Ние изпращаме по 1000 пакета дневно по цял свят  Израел, Хонг Конг, Китай, Русия  имаме хора от цял свят. Изпращаме пакетите навсякъде няма нужда да си в Хондурас. Но е добре да си в Хондурас, защото минералната вода е именно там и тя ускорява процеса на излекуването, когато се потопяваш в нея и я пиеш.

А това, че медицинската общност твърди, че съм мошеник, аз не ги обвинявам, че го правят. Защото моята раса никога не е правила нещо на това ниво на отдаденост, за да покаже, че може да лекува болести на това ниво. Така че може за тях да съм мошеник, но на мен не ми пука какво казват те.

Това, което мен ме интересува не е медицинската общност, защото именно самите те нарушават аз не съм нарушител. Хипократ не е основал Медицинското училище като е използвал химикали, защото химикалите не се усвояват от тялото. Химикалът не може да се усвои от човешкото тяло, докато всичко идващо от Земята може, защото билките са електрически. Трябва да разберем това. Мен ме интересуват цветнокожите лидери в Америка, а не медицинската общност.

Когато излекувах болни със СПИН, сърповидно-клетъчните нарушения, лупус, херпес и слепота, бях щастлив. Казах си: „Сега мога да отида при всички лидери и хора на високи постове, но открих, че съм грешал те не се интересуват от това да излекуват черните хора.

Това е много експлозивно твърдение.

Това не е експлозивно твърдение, а реалността. Никой чернокож водач в Америка не се изнересува от излекуването на черната раса.

Казвате го, защото те не искат да взаимодействат с вас ли?

Те не са в позиция да отговорят и реагират. Ако бяха първият случай на излекуван от мен беше през 1984 година и оттогава излекуваме хора от лупус, херпес, рак , слепота и никой чернокож водач не е реагирал.

Току що споменахте болестта, за която се говори шепнешком рака. Имам двама много близки приятели, които бяха превърнати в жертви на тази болест. Те преминаха през химиотерапия. Кметът на Мериленд има рак и преминава през химиотерапия и ни разказа колко опустошителни са били тези лечения. Вие очевидно не лекувате с химиотерапия грешка ли е да се лекуват пациентите с химиотерапия?

Химиотерапията е метод , който унищожава клетките. Тя не прави разлика между добрите и лошите клетки тя разрушава клетките наред. Това е киселинен подход. Моят подход е вътреклетъчно прочистване. Кое причинява болестта? киселинното състояние. Ами тогава да го премахнем! Нека открием растенията, които имат връзка с пречистването.

Разбирате ли – ние едва започваме да се събуждаме. Ние тепърва започваме да разбираме, че сме в огромен дефицит не анализираме и дори не се опитваме да разберем разликата в генетичното предразположение. Никога не сме разбирали науката на биохимията. Всички, които идват при нас, идват с история, с много религия, с философия. Никой не идва с храна, която да ми позволи да живея като напълно здрав човек.

Вече нямаме оправдание, защото ако продължим да се оправдаваме, ще навлезем още по-дълбоко в дефицита.

Наскоро излезе доклад, който потвърди, че християнската диета трябва да бъде преразгледана. Защото в тази диета хората ядат свинско, картофи, ориз и фасул, но ако занесете тези субстанции на биохимик, той няма да намери храна в тези субстанции. Ами тогава защо ги ядем?

Винаги съм казвал, че именно жената в джунглата вдига летвата за стандарта – именно това е жената, която задава стандартите. Тя не умира от болести, няма болници в джунглата, няма доктори, няма лекарства. Ето защо Хипократ е казал: „Храната трябва да бъде вашето лекарство“. Защото африканците нямат доктори те нямат нужда от тях, защото те нямат от субстанциите, които нарушават биологията на индивида. Колко време са живели в гората преди да дойдат хората с химикалите? Майка ми не е била гола в джунглата тя е била истинска. Защото да кажеш, че майка ми е била гола в гората, е все едно да кажеш, че Господ се нуждае от дрехи.

https://www.youtube.com/watch?v=BFQEYUXozXQ&t=683s

Cure for HIV & Cancer Dr SEBI Reveals His Cure for AIDS and Other Diseases

 

(Продуктите на д-р Себи се продават на сайта му www.intlherbalproducts.com)


                                                                                                                                                                             www.iskri.net/zefira


 

Създадено: 22/10/2018 : 00:03
Обновено : 10/06/2020 : 01:59
Категория : Д-р Сейби - лекции за лекари
Страницата е посетена 951 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^