Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 515 всичко

 8 посетители онлайн

В защита на потребителите - Опасностите от WI-FI рутера - стойностите и как да се предпазим
 

 

Опасностите от WiFi - вижте стойностите и как да се предпазим

Ще направим невидимото видимо - опасната радиочестотна радиация и какво можете да направите по въпроса.

Аз съм Нийл. Ще се опитам да ви покажа на какво повечето от нас се излагат ежедневно край нашите компютри и други устройства. Това е бюрото, на което работя – нарочно съм си включил безжичната функция на модема, а това е уреда за измерване на радиочестотите.

Радиочестотното излъчване е невидимо, но не безвредно – то отравя тялото и мозъка и има многобройни странични ефекти.

Вижте колко невинно си седи тук този модем и като че ли не прави нищо. Но когато включим измервателя на радиочестотите, той отчита сигнала излъчван от този модем.

Сложете видеото на пауза, за да прочетете тази информация: Клиничните изследвания от доклада на Bioinitiative 2012 показва, че негативните странични ефекти от радиочестотното излъчване започват от 3,4 µW/m2 (средна плътност на мощността). Измерванията демонстрирани тук, са 100 до 10,000 µW/m2 (средно), докато седите до безжичния модем. Това са 30 до 3,000 пъти по-високи стойности от минималните стойности, след които започват странични ефекти. Според биолозите, всяка „пикова“ стойност (това са стойностите отчитани по лявата скала на уреда) е още по-вредна за здравето от средните стойности (отчитани в дясната скала на уреда).

 

Както виждате, пиковата стойност на сигнала в лявата скала на уреда, е почти 6 V/m (тоест 95,490 µW/m2), а от дясната скала на уреда, която отчита средните стойности, микроватовете на метър понякога стигат до 10,000. Това са изключително опасни стойности на радиочестотната радиация минаваща през тялото ми, а при повечето хора модемите са поставени на бюрото или като този, или на пода в непосредствена близост.

Известно е, че хората се разболяват от радиация започваща от стойности .07 волта на метър (V/m)  пиков сигнал или около 10 микровата на квадратен метър  (µW/m2). Уредът показва, че модемът излъчва 85 пъти повече от стойността, която разболява хората. Стойност 2.5 V/m е стойтност 50 пъти по-висока от това, което учените смятат за безопасно!

 

Сега ще се разходя из къщата. Отивам във всекидневната – офисът ми е отвъд онези врати в далечния край на всекидневната и макар че  показанията на уреда леко спадат, виждате, че цялата къща е повече или по-малко засегната от тези радиочестоти. В тази къща няма безжични телефони или други излъчватели – отчитаме само излъчването от модема.

Сега отивам в спалнята, където спя – вижте показанията на уреда. Ако оставя модема включен за през нощта, уредът продължава да излъчва .30 волта на метър, с пик 1 до 5 µW/m2 средна плътност на мощността. Тези стойности са достатъчни, за да предизвикат промени в нивата на мелатонин и цикъла на съня, както и други вредни биологични ефекти. Тези показания не са максимално високи, но имат странични ефекти върху здравето и нарушават съня. Чувате този тракащ сигнал, който показва честотата излъчвана от безжичния модем.

Когато се върнем обратно в офиса, виждате как показанията незабавно скачат до пиковите стойности. И се чудим защо сме замаяни, защо ни се гади, защо имаме главоболия, умора – ето на какво се излагаме докато си седим тук и работим на компютъра с безжичния модем.

Тук виждате какво съм направил аз – включил съм си интернет кабела за пряка връзка на компютъра с модема.

Това, което ще ви кажа сега, е изключително важно: може би си казвате „Е, аз си осигурявам интернета от модема по интернет кабел, така че всичко е наред. Сега и тук има кабелна връзка – ще включа отново уреда за измерване. Както виждате, всичко си е същото и модемът продължава да излъчва тези вредни честоти. Ето нещо много важно: това е сайта на доставчика ми, където трябва да отида, за да деактивирам безжичната функция на модема. Затова сега деактивирам безжичната функция на модема, натискам Save (Запамети) и ето какво се случва - уредът за измерване продължава да работи, но не отчита никакво излъчване.

Изключете си безжичната функция и от компютъра или лаптопа. Те също изпращат такива сигнали на всеки 10-20 секунди или по-дълго към рутера дори, когато в района няма рутер.

Сега вече не съм изложен на опасното излъчване.

Ако искам отново да включа безжичната функция но модема, отивам отново в сайта, на доставчика, активирам я и кликвам „Запамети“ и тя отново се включва – уредът отново отчита това.

И така, не си мислете, че само защото използвате интернета по кабел, безжичната функция но модема ви се деактивира автоматично – трябва да го направите изрично (по програмен път от сайта на доставчика ви, или като му се обадите и го попитате как да направите това или помолите изрично той да го направи).

Граничните нива за децата са 3 до 6 µW/m2 плътност на мощността. Показанията, засечени в този клип, стигаха до 1600 пъти повисоки от тези стойности!

 

И така, използвайте интернета си по кабел и се обадете на доставчика си и го помолете да деактивира безжичната функция на модема ви, ако не знаете как сами да направите това. Това ще се отрази благоприятно и на здравето и на съня ви. Не мога да ви опиша колко важно е да го направите.

                                                                                                                          https://www.youtube.com/watch?v=ICA19oKPi5I

                                                                       WiFi Radiation - Dangers of WiFi - See It Measured - How To Remediate WiFi Radiation

 

                                                                                                                                               www.iskri.net/zefira

 


Създадено: 02/10/2018 : 09:52
Обновено : 10/06/2020 : 01:59
Категория : В защита на потребителите
Страницата е посетена 811 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^