Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 562 всичко

 9 посетители онлайн

В защита на потребителите - Изключвайте WI-FI рутера си преди да си легнете
 

  

ИЗКЛЮЧВАЙТЕ WI-FI РУТЕРА СИ ПРЕДИ ДА СИ ЛЕГНЕТЕ!

 Barrie Trower

През 1960 се влязох в Кралския военно-морски флот и специализирах микровълнови оръжия – радар, който използва микровълни. Но там не ви обучават само за радари, обучават ви на всичко, свързано с микровълните и другите начини за тяхната употреба.Така разбрах много неща за микровълновите оръжия – за това как могат да навредят на хората.

В Кралския военно-морски флот  бях и гмуркач и използвах микровълните в подводните мини като бойни капани. Беше ми интересно – взех бомбата на парчета изпод водата (тя беше твърде сложна) и я изкарах я на повърхността.

Партнорът ми на повърхността, ми каза: „Да не си луд!. Свали я обратно долу – ако някой те облъчва с микровълни , те ще минат направо през теб и като отвориш корпуса, ще задействат фотоклетката и ще ни взривиш. Ако пък не мине през бомбата, ще се насочи към главата ти и ще те накара да допуснеш грешка“.

Това ме заинтригува - запитах се как микровълните проникват в мозъка ти  и те карат да допуснеш грешка. Поинтересувах се като зададох доста въпроси, изкарах и медицински курс, който да ми помогне да разбера всичко.

Част от работата ми беше да разпитвам заловени шпиони, терористи, защото тогава микровълните бяха използвани като оръжие – както и днес. Това е перфектното невидимо оръжие. Когато правителствата не харесват дадена група хора - например дамите, които протестираха в Англия – за американската ракетна база – те бяха облъчвани с микровълни. Облъчваме католиците в Северна Изландия, за да ги разболеем . Това се прави по цял свят.

Това е оръжие, което се използва без да знаете, че сте на прицел, защото дозата е много, много ниска, което всъщност е по-опасно от високата доза. В резултат може да минат година-две, но с ниски нива микровълни може да причините неврологично увреждане и рак и да разболеете всичките си опоненти. За едно правителство това е идеалното оръжие.

Събрах цялата информация за това от заловени хора от други страни – опитвахме се да разберем какви технологии имат, какви импулсни честоти използват.

Това беше само малка част от моята работа, но тъй като бях добре обучен и поради това – полезен, това стана част от моята работна структура заедно с работата ми с главни престъпници и терористи . За мен всичко това е много, много интересно.

Когато напуснах, станах преподавател по напредничава физика и специализирапх в ядрена и атомна радиация и отново в областта на микровълните – всъщност винаги съм се занимавал с микровълните.

Веднъж отидох при лекар заради възпалено гърло. Той ми каза, че нищо не може да направи за мен и тъкмо си тръгвах, когато ми каза: „Ти си физик. Можеш ли да ми обясниш нещо? Имах случай на внезапна детска смърт преди 5 години. Семейството се изнесе. В жилището се нанесе друго семейство, което имаше новородено и отново имаше случай на внезапна детска смърт. Имаше предавател в детската стая – възможно ли е именно предавателя да причинява тази внезапна детска смърт? Обещах му да проверя и открих, че това имаше общо с микровълните, а аз знаех какво правят те, затова му казах: „Да, микровълните могат да предизвикат внезапна детска смърт“.

След това по някаква причина той казал на някого, който също така казал на някого и хората започнаха да ми се обаждат и да искат да обясня нещо или да помогна за нещо. Никога не съм питал някого дали мога да направя нещо за него – всеки път те идват при мен. След това полицията дойде при мен и ми казаха: „Получаваме тази нова ТЕТРА система (стандарт за цифрова тракингова радиовръзка, разработен за замяна на морално остарелия стандарт  МРТ 1327), която не разбираме. Можете ли да ни обясните простичко за какво става дума?“ Разбира се, че можех. Оттогава всичко нарастваше като снежна топка и вече получавам по хиляда запитвания седмично от различни държави и от хора и не мога да се справя с тях. Затова съм тук сега – защото някой ме помоли да дойда.

Ако някой постави WI-FI устройство в училище, трябва да бъде затворен до края на живота си. Такива хора не трябва да ходят по повърхността на планетата. Защото не са се информирали за опасностите и нямат представа за генетичните проблеми, които родителите ще имат с децата си. Ако една майка има генетично деформирано дете, тя ще се чувства виновна и притеснена всяка секунда всеки ден до края на живота си. Ще се притеснява дали детето ще се ожени, а ако се ожени – дали и нейните деца ще се разболеят като нея, а ако тя умре – кой ще се грижи за тях. Така вие осъждате и семейството и децата на доживотен престой в ада. Информацията за действието на такива устройства съществува и може да се намери лесно, така че аз наричам това, че хората не го знаят, „преднамерено невежество“.

Представете си, че сте 15 годишна ученичка. Всичките 400 000 яйцеклетки в яйчниците ви, които имате при раждането си, са във вас – не са напълно развити, но са там. Те са 10 пъти по-чувствителни към радиацията от цялото ДНК в тялото. Хората не си дават сметка за това – те не четат всички публикации на тази тема като мен.

И така, вие имате този високочувствителен генетичен материал, от който ще произлязат вашите деца и го облъчвате, защото безжичните устройства са предаватели, както рутерите – те предават през вашите яйчници. Така че вие рискувате да увредите ДНК-то  на детето си всеки път, когато сядате и използвате своето WI-FI устройство.

Така че имате дете, при което съществува вероятността да е генетично увредено. Но истинското увреждане става, когато това дете стане голямо. В своите яйчници имате генетичен материал, който може да бъде увреден. Когато забременеете, през първите 100 дни клетките оформят във вашия ембрион яйчниците на вашето дете. Така вашето дете може да бъде роден с генетично увредени яйцеклетки. Яйцеклетките в яйчниците на вашето дете нямат абсолютно никаква защита – те все още не са развити.

Ние притежаваме естествена защита срещу микровълните, която се е развила след каменната ера за защита от гръмотевичните бури и от навлизането на високи количества радиация в нашето тяло. Но в ембриона, който се развива през първите 100 дни, такава защита липсва, затова опасността от облъчване е максимална. През първия месец и нещо вие дори няма да знаете, че сте бременна и няма да вземате предпазни мерки. 

Това е главната опасност - раждате дъщеря, но нейните яйчници са увредени. Може да е нормална, може да е генетично увредена, но нейните яйчници са най-застрашени. Така, когато дъщеричката ви порасне, забременее и роди дете, една от тези яйцеклетки ще бъде оплодена – така истинското увреждане става при внуците ви – точно там ще се прояви най-отчетливо.

Вече виждаме това при животните. В техния репродуктивен цикъл след една, две или три години. Вече виждаме това, информацията се пуликува от ветеринарните училища и знаем, че това се случва.

По време на студената война е било документирано, че жените са били преднамерено облъчвани с микровълни. Знаем, че това се случва. Данните са налице.

Това, което рискувате, когато слагате безжични устройства в училищата, е бъдещото поколение на всички тези момиченца. Но нещата стават още по-лоши, защото ДНК – митохондриалната ДНК във вас, можете да я проследите до своята майка, нейната майка и т.н. по целия път обратно – чак до началото – до първата жена. Тази ДНК може да бъде проследена, защото остава непроменена. Но ако я увредите, детето ви може да е генетично увредено, след това неговото дете, и неговото, и т.н. - завинаги. Вие обричате бъдещите поколения на целия си род. Така единствения начин да спре това е някоя от жените в рода ви да спре да създава деца.

И така, когато слагате WI-FI устройство в училището, това не ви струва почти нищо. Трябва само да се пробият дупки в стената, за да се прекара кабела, но в резултат можете да увредите генетично децата в целия си род.

(Следва:  как да се предпазим - нещо, което може би не знаете)

                                                        https://www.youtube.com/watch?v=BToqEvCAdPo

                                                                                                               www.iskri.net/zefira


Създадено: 27/09/2018 : 11:10
Обновено : 10/06/2020 : 01:59
Категория : В защита на потребителите
Страницата е посетена 396 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^