Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 171 всичко

 6 посетители онлайн

В защита на потребителите - Причина за смъртта: медицината; Част 2: Опасни лекарства

ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА: МЕДИЦИНАТА

ЧАСТ 2: ОПАСНИ ПРЕПАРАТИ / ОПАСНИ ЛЕКАРСТВА

 

Няма такова нещо като безопасно лекарство.

"Съединените щати съдържат 5% от световното население и консумират 75% от предписаните с рецепта в световен мащаб медикаменти." Значи, трябваше да сме най-здравата нация в света!

Ето само някои групи лекарства, които причиняват толкова проблеми, колкото решават, вероятно дори повече:

АНТИБИОТИЦИ – най-лошото вещество, на което редовно излагате себе си и семейството си. Те са най-често предписваните лекарства за деца и в един от всеки три случая - "ненужно". Страничните реакции от тях водят до много посещения в спешните отделения, особено сред малките деца. "Става дума за 37 милиона рецепти за антибиотици годишно“.

Според едно изследване, 78% от родителите не си спомнят да е имало дискусии без коментари на страничните ефекти от антибиотиците". При инфекции на горните дихателни пътища и ушите  (две от най-честите причини, поради които на децата се предписват антибиотици ) – те са противопоказни. Ако предпишат на детето ви антибиотик  за подобни (например инфекции на синусите) проблеми – вашият лекар е в нарушението, наричано  свръхпредписване. Родителите силно надценяват средната полза от антибиотиците за симптомите на заболяването.

Антибиотиците водят до дисбактериоза / повишена чревна пропускливост, което на свой ред води до автоимунитет. Астмата е перфектният пример.

Затова, свалете семейството си от медицинската въртележка и тръгнете по пътя към здравето.

АНТИДЕПРЕСАНТИ

ЛЕКАРСТВА ЗА КИСЕЛИНИ – инхибитори на протонната помпа

Повечето бактерии не оцеляват в силно киселинна среда – каквато е в стомаха. Ето защо сред многото странични ефекти, свързани с инхибиторите на протонната помпа, една от най-честите е дисбактериозата. 

Дисбактериоза означава, че има неточни съотношения на бактериите в червата – имате прекалено много лоши бактерии и недостатъчно добри; медицинската общност няма много какво да каже за дисбиозата в нейните различни форми, защото в по-голямата си част е отговорна за нейното причиняване. Как? Чрез прекомерното предписване на антибиотик. 
80% от цялата Ви имунна система се състои от клетки във Вашия стомах – голяма част от нея е под формата на бактерии – вече става ясно колко голям е този проблем.

Освен това, хората не използват своя инхибитор на протонната помпа един месец (въпреки че в упътването се казва „не повече от две седмици“). Те ги използват години наред – дори десетилетия.

СТАТИНИ

ЛЕКАРСТВА ЗА ДИАБЕТ

НСПВС (Нестероидни противовъзпалителни средства) и КОРТИКОСТЕРОИДИ

ЛЕКАРСТВАТА КАТО ЦЯЛО

• ПРИСПИВАТЕЛНИ

• МУСКУЛНИ РЕЛАКСАТОРИ

• НАРКОТИЦИ

• ЖЕНСКА ВИАГРА

• ЛЕКАРСТВА ЗА ХИПЕРКИНЕТИЧНО РАЗСТРОЙСТВО С НАРУШЕНИЕ НА ВНИМАНИЕТО

• ВАКСИНИ

• LYRICA & NEURONTIN

• АСТМА ИНХАЛАТОРИ

• АСПИРИН - Според FDA, има сериозни рискове, свързани с употребата на аспирин, включително повишен риск от кървене в стомаха и мозъка. Байер иска да промени етикета на аспирина, за да твърди, че техният продукт е "основния" продукт за превенция срещу сърдечно-съдовите заболявания и инфарктите. FDA отказа. 

На практика всеки един здравословен проблем, който можете да назовете, се корени  във възпаление. Нивото на възпаление на майката по време на бременността засяга нейното неродено бебе. 

Възпалението има две различни форми, хронично (системно) и остро (локализирано). Острите възпаления се характеризират със: зачервяване, болка, подуване, топлина и загуба на функциите.

Хронично възпаление“ е колективното име, дадено на група химикали освобождавани от имунната система в отговор на тъканно увреждане. "

Даването на бременните жени на белтъчини, които стимулират имунните реакции, е достатъчно, за да причини аутистиченно и шизофрено-подобно поведение в потомството".

Когато тези химикали достигнат до необичайно високи нива --- обикновено поради увреждания, получени в резултат от храненето и начина на живот (нездравословно хранене, лош избор на упражнения (прекалено много или твърде малко), пушене, пиене в големи количества, седяща работа, лекарства и определени медикаменти (антибиотиците са най-лошите), емоционален или физически стрес и т.н. и т.н.), се случват много лоши неща.


ХРОНИЧНИ ИНФЕКЦИИ?

По-добре да имате "План Б", когато се отнася до антибиотиците.

Антибиотиците продължават да се прилагат за "всичко – от главоболие и умора – до раждане" . Както и на животните (особено на отглежданите за клане в промишлени ферми) – на тях се дават около 70% от продадените в Съединените щати антибиотици.

Опасни антибиотици се дават редовно (Fluoroquinolones) и резистентността към тях зачестява

Биг Фарма, обаче, не прави много за създаване на нови антибиотици. Защо не? Защото се интересуват предимно от скъпите лекарства, които хората да вземат цял живот и да похарчат стотици хиляди докато ги вземат, а антибиотиците обикновено се вземат за кратко.

Точно колко безопасни (или опасни) са антибиотиците – потискат имунната система и нарушават здравето на стомаха (най-важният аспект от цялостното ви здраве)? Начинът, по който нашето общество ги използва,  ги прави не само разрушител на нашето колективно здраве . Прогнозира се, че в рамките на едно десетилетие антибиотиците ще убиват повече хора, отколкото рака (който в момента при нас е водещата причина за смърт). Повече от половината от всички предписани антибиотици са ненужни. "Използването на антибиотик убива повече от рака!" – според едно официално Изследване, голяма част от проблема е в отглежданото за продажба месо.

Да бъдем честни: този проблем няма да изчезне с няколко нови антибиотика.

Броят на резистентните към антибиотиците инфекции нараства – всяка година се губят до 50 000 човешки живота от резистентни към антибиотици инфекции в Европа и САЩ. В световен мащаб най-малко 700 000 души умират всяка година с лекарствена резистентност към заболявания.

Но ето нещо, което трябва да ви изправи косата – по повод установената антимикробна резистентност,  се предлага забрана на универсалните антибиотици (давани на селскостопанските животни с цел да ги направят дебели), но всъщност, основната им идея е удвояване на принудителните ваксинации в световен мащаб.

За намаляване на зависимостта ни от антибиотици трябва спешно да се проучат алтернативни подходи в производството на храни.

И така, вземайте информирани решения и за нищо не се осланяйте само думата на лекаря си).  (следва)

 

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 26/09/2018 : 08:56
Обновено : 10/06/2020 : 01:58
Категория : В защита на потребителите
Страницата е посетена 574 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^