Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 961 всичко

 7 посетители онлайн

Вълнова генетика (П. Гаряев) - Музиката на живота
 


Музиката на живота

 

Пьотр Гаряев

 

Смята се, че в космоса цари пълна тишина. Та нали звукът не може да се разпространява във вакуум. Но през 1989 година, с помощта на изследователския спътник Вояджър, учените откриха и записаха удивителните мелодии, издавани от Юпитер и Сатурн. Оказа се, че космосът е буквално пронизан от звуци. От всяка планета се излъчват вълни и вибрации. Някои небесни тела издават грохот или скърцане, а звукът на други прилича на музиката на тибетските пеещи купи. Севременните учени все по-често се убеждават, че пространството на Вселената има вълнова структура. Звукът се явява един от видовете енергия, които ни окръжават. За тази енергия ние не знаем практически нищо.

 

Немският физик Ернст Хладни още през 18 век открил, че под въздействието на звука пясъкът, лежащ на гъвкава пластинка, започва да образува точни геометрични рисунки. Така звукът може не само да се чуе, но и да се види.

 

Според учените, звуковата левитация е метод за преодоляване на земното притегляне. Съществува версия, че египетските и други древни мегалитни съоръжения са били построени с помощта на акустическа левитация. Механизмът е следният: между източника на звука и отражателя възниква стояща вълна. Стоящите вълни създават постоянно насочено нагоре налягане. При определена амплитуда на колебанията налягането отстранява действието на гравитацията на поместения във вълната обект. Така може да се повдигне във въздуха практически всеки предмет. Всичко зависи само от мощността и честотата на звука.

 

Мощният инфразвук е способен да спре сърцето. Американците провеждали експеримент – в камера поставяли доброволец, който можел да натисне копче, за да спре експеримента и да ги накара да го извадят от там. Въздействали му с различни ниски честоти в слушалките. И след известно време човекът започвал да крещи, да полудява, да се поддава на необосновано чувство на страх, на паника, да извършва необмислени постъпки.

 

Свръхниските честоти се използват в психотронното и неврозвуковото оръжие. С помощта на инфразвукови генератори се създава излъчване способно да внедрява информация в мозъка. 

 

„Ултразвукът със своите колебания нарушава собствената акустическа информация на молекулата на ДНК. Тя само по себе си звучи и в този звук се намесва шум – под формата на ултразвук, който освен това разкъсва молекулите на ДНК“ – Пьотр Гаряев

 

Даже водата в подобни гибелни места е опасна за здравето. С помощта на звуково въздействие можем да придадем на водата определени качества. Именно нея са описвали нашите предци разказвайки за живата и мъртвата вода.

 

Известно е, че въздействието на различни звукови честоти може да отклонява движението на водната струя по най-причудлив начин. А под въздействието на класическа музика, мантри и молитви, микрокристалите на водата придобиват равномерна и красива структура. Звуците на тежкия рок или псувните правят структурата на кристалите начупена и нееднородна. Значи водата може да бъде обработена така, че да стане целебна, или прокълната.

 

„Водата е способна да придобива структурата на ДНК, РНК, белтъците, и даже на вирусите. Това съответства на изследванията на Люк Монтание – лауреат на Нобелова награда за откриването на вируса на СПИН. Той пренесе информацията от ДНК върху водата и водата стана ДНК-подобна – на нея се синтезирала реална ДНК. Люк Монтение твърди, че може да се внесе информацията за вируси във водата, тоест – водата да стане вирусоподобна и да предизвиква съответните заболявания.

 

С помощта на специални акустични установки може да се въздейства непосредствено на генетичната структура на всичко живо на земята. Определени звукови комбинации са способни да изменят структурата на клетките, да излекуват болести.

 

Лингвистико-вълновата генетика има огромни перспективи – тя може да спира стареенето, да връща човека в по-младо състояние – това, с което ние сега се занимаваме. Може да лекува неизлечими болести.

 

Но тази технология има и обратна страна. По такъв начин може и негативно да се въздейства на клетките на живите организми – да бъде предизвикана мутация на гените или да бъде унищожен цял вид, всякакви етнически групи, крави, хлебарки, бактерии, вируси и т.н., защото ти нанасяш удари по централната информационна фигура – по хромозомите. И ако знаеш езиците, на които са написани генетическите текстове, ако умееш да иснтезираш холограми от молекулите на ДНК, ти можеш да управляваш живия свят както искаш“ – Пьотр Гаряев.

 

Американците и англичаните отдавна използват акустичното оръжие за разпръскване на тълпи и по време на военни действия. Звуковите оръжия се прилагат от особените подразделения на спецслужбите. Инфразвуковите установки са способни да въведат боеца в състояние на паника и да го принудят да напусне бойното поле. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IqVcsf-RjSo

Гаряев Пётр Петрович - Музыка жизни

 

 

www.iskri.net/zefira


 

Създадено: 18/09/2018 : 04:57
Обновено : 10/06/2020 : 01:58
Категория : Вълнова генетика (П. Гаряев)
Страницата е посетена 667 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^