Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 754 всичко

 1 посетители

От тук от там - Изумителни съвпадения
 

Изумителни съвпадения

 

1. Човек спасява паднали бебета два пъти

През 1937 година майка изпуснала бебето си от прозореца на 4-етажна сграда в Детройт Джоузеф Фиглок метял улицата точно под прозореца, от който паднало детето. То паднало на главата му. Бебето оцеляло, а той претърпял незначителни наранявания.

Година по-късно друга майка изпуснала сина си Дейвид Томас от висока сграда. По ирония на съдбата Фиглок метял точно под прозореца, от който паднало детето. И това дете паднало върху главата му и отново и двамата оцелели.

2. Само 10% от американците са левичари. При все това от последните 14 президенти повечето от половината са били такива. Това включва 5-тима от последните 7. За последните 20 години почти всеки кандидат за президент е бил левичар. През 2008 Джон Маккейн и Барак Обама били левичари, а през 1992 г. – и тримата кандидати за президент били такива.

3. Хю Уилиямс оцелял от корабна катастрофа.

През 1660 кораб потънал в Dover – оцелял само един пътник на име Хю Уилиямс.

През 1767 г. друг кораб потънал в същия район – единственият оцелял бил друг човек на име Хю Уилиямс.

През 1820 в Темза се обърнал друг кораб – единственият оцелял също се казвал Хю Уилиямс. През 1940 година кораб бил унищожен от немска мина – оцелели само двама: мъж на име Хю Уилиямс и неговият племеник, който бил кръстен на него и също се казвал Хю Уилиямс.

4. Кулите-близнаци През 2000 г. била създадена игра на име Dux, но създателят забравил да нарисува кулите-близнаци към фона на Ню Йорк сити. Наложило се да даде някакво обяснение в самата игра, за да обясни липсата на кулите-близнаци. Решили да кажат, че причината за това е била терористична атака. Само че тогава е нямало как да знаят, че 1 година по-късно терористична атака ще разруши кулите.

5. Двама братя убити на мотопед. През 1975г. един човек си карал мотопеда в Бермуда, когато бил ударен от такси и убит. Година по-късно мотопедът бил поправен. В деня, в който братът на убития приключил с изплащането на сметката по поправките, той излязъл на разходка с мотопеда и също бил блъснат и убит. Странното е, че втория брат бил ударен и убит от същото такси, карано от същия шофьор, който карал същия клиент, както когато блъснал и убил първия брат. 

6. Съвпадението свързано с Джон Кенеди и Линкълн. Америка има двама президенти обичани от всички: Джон Кенеди и Линкълн. Линкълн бил избран за конгреса през 1846г., а Кенеди бил избран точно сто години по-късно – през 1946г. Линкълн спечелил изборите през 1860 и встъпил в длъжност през 1861. Кенеди спечелил изборите през 1960 и встъпил в длъжност през 1961 – точно 100 години след Линкълн. И двамата имали вицепрезидент на име Джонсън. И двамата президенти били простреляни в главата пред очите на съпругите си. И двамата били простреляни в петък. Линкълн бил убит във „Ford’s Theater“, а Кенеди бил убит в „Линкълн“, произведен от Форд. Освен това, имената и на двамата са от по 7 букви.

7. Арчдюк Франс Фердинант, ерцхерцог на Австрия, бил убит докато бил в кола с регистрационен номер А-111-118. След убийството му избухнала война, завършила с примирие на 11 ноември 1918г. – регистрационният номер бил странна поличба за това: 

А-                                   11          11                     18

А(Armistice-примирие)-11-ти - 11 ноември  18 година

8. Писмо в бутилка: Марк Андерсън през 2006 намерил писмо в бутилка изпратена преди 92 години, за което бил регистриран в книгата на Гинес като човека, открил най-старото писмо в бутилка. Той бил много горд и се хвалел с това на всички и на своя приятел Ендрю Либър. Шест години по-късно Ендрю Либър също намерил писмо в бутилка, което било на възраст 98 години, поради което изместил и заел мястото на своя приятел в книгата на Гинес.

9. Джеймс Дийн и лошият късмет на колата му. Той бил един от най-популярните красавци в Холивуд. През 1955 бил убит в катастрофа докато карал своето Порше. След катастрофата колата била прибрана в гараж, за да бъде поправена. По колата работел механик – тя обаче се изплъзнала и премазала краката му. След години един лекар купил двигателя, за да го сложи в състезателната си кола – скоро след това умрял докато се състезавал с така ремонтираната си кола. Друг шофьор купил задвижващия вал на поршето и умрял в същото състезание както лекаря. След години гаража, в който била ремонтирана колата на Джеймс Дийн, бил унищожен в пожар. Колата, обаче, била почти незасегната. Тя била изпратена на някакво шоу, но паднала от своя стенд и счупила бедрото на тийнейджър. След това ремаркето, на което била качена колата, в Орегон се откачило от теглича и се ударило във витрината на един магазин. През 1959 година колата мистериозно се пръснала на 11 парчета – така, както си седяла на стоманения стенд. С това прокълнатата кола прекратила съществуването си.

10. Съвпадението с двойниците. Кралят на Италия Умберто решил да посети ресторант в Монца. Собственикът отишъл да вземе поръчката им и се установило, че двамата са практически близнаци не само по физиономия, но и по телосложение. Поговорили и се оказало, че са родени в един и същи ден и година и в един и същи град. И двамата били женени за жена на име Маргарита. Когато крал Умберто бил коронясан като крал на Италия, собственикът на ресторанта отворил своя бизнес. На 29 юли 1900 крал Умберто бил информиран, че неговия двойник е убит в мистериозна стрелба. Докато тъгувал за загубата му, кралят също бил убит – от анархист, който бил в тълпата.

11. Проклятието на дракона – Брус Лий. Последният филм на Брус Лий предсказвал смъртта на сина му Брандън. Във филма персонажът му бива убит след като фалшива пушка бива заменена с истинска. Докато синът му снимал „Гарванът“, това наистина станало и той бил убит. Два месеца преди смъртта на Брандън бил направен филм за живота на Брус Лий, наречен „Драконът – историята на Брус Лий“. В него Брус Лий се бие с метафоричен демон, който преследва семейството му. При последния им сблъсък демонът губи интерес към Брус Лий и започва да преследва сина му. Брандън е бил още жив, когато тази сцена била заснета. Два месеца по-късно Брандън бива убит. Режисьорът на филма Robert Cohen вярва, че смъртта на Брандън е била предопределена.

12. Куршум убива жертвата, за която е бил предназначен години по-късно. През 1883 Хенри Зигланд бил прострелян, защото изоставил приятелката си и тя се самоубила. За да му отмъсти, нейният брат стрелял по него, след което се самоубил. Куршумът, обаче, само одраскал лицето на Зигланд и се забил в едно дърво. Години по-късно Зигланд решил да види мястото, на което преди години едва не бил убит. Отишъл при дървото и се опитал да го отреже, но не успял. Затова взел няколко пръчки динамит и решил да взриви дървото и да извади куршума. Но при експлозията куршумът отскочил право към главата му и го убил на място.

13. Печалба на покер отива при отчужден син. През 1858 г. англичанинът Робърт Фалън мамел на покер. този, срещу когото играел открил това и го застрелял, но оставил неговите нечестно спечелени 600 долара на масата. Покерджиите са суеверни и не вземат пари спечелени нечестно, затова решили да дадат парите на първия, който влезе в салона. Дали на човека 600-те долара на Фалън, както и място на масата за покер. Скоро човекът направил от тези 600 долара 1000. Полицията дошшла, за да разследва убийството на Фалън. Те установили, че 600-те долара били дадени на сина на Фалън, който бил отчужден и не бил виждал баща си над 10 години.

14. Едно и също име в един и същи хотел. В края  на 50-те Джордж Д Брайсън  се настанил в хотел в Луивил Кентъки. Записал се в книгата и взел ключа от стая 307, в която щял да остане. След като се върнал от бизнес среща, той проверил на рецепцията дали няма нещо за него. Дали му писмо, адресирано до  Джордж Д Брайсън, стая 307. Когато отворил писмото разбрал, че то не е за него, а за човека, който току-що освободил стая 307.

15. Виртуални близнаци умрели и родени в един и същи ден. Основателят на ферари умрял през 1988. През същата година бил роден футболиста Месуд Озил. Странното е, че визуално двамата са напълно еднакви, поради което съществуват догадки, че Енцо Ферари се е преродил в Mesud Özil.

https://www.youtube.com/watch?v=Bw4QrNMW2ig

15 Amazing Coincidences You Won't Believe Happened

 

                                                                                                                                                                           www.iskri.net/zefira


Създадено: 17/09/2018 : 11:02
Обновено : 10/06/2020 : 01:58
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 827 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^