Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 521 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Контактите с други цивилизации в медитациите
 

За контактите с други цивилизации в медитациите

Орис

Всичко това става чрез виждане на сценариите, а виждането става чрез НВК (ноовремевия континуум). ПВК (пространствено-времевите континууми) са огромно множество, тоест аз избирам тези сценарии, на които ориентирам своя фокус и влизам в медитация и той започва да избира тези сценарии, които съответстват на моето търсене.

Ето, ние с вас сега се намираме в сценарий, а той се дувуйллира в образи на ноовремевия континуум. Но при това в ноовремевия континуум той се образува от множество дувуйллерртности (плавни преходности).  Тоест всеки миг ние се разпръсваме на множество различни варианти – в единия сценарий съм си вдигнал ръцете, в другия съм ги свалил, в трети съм ги скръстил, в четвърти съм ги облегнал на подлакътниците на стола, в пети ми е хрумнала съвсем друга мисъл, в шести отговарям на съвсем друг въпрос, в седми той изобщо не ми е задал въпроса, защото нещо го е разсеяло – и цялата тази слоогрентност се връзва резонационно в един формообраз – формообраза на Айфаар в еди-какъв си период от неговото съществуване. И върви влагане – цели пакети – да речем, този пакет от този сценарий се влага в пакет мъничко по-друг, изменен, който се отличава с някакъв признак. Изобщо, дроби се чрез ротационното изместване − квантово се дроби на множество варианти.

При това квантовото изместване само по себе си не е линейно – то е сфероидално. И цялата реалност (профиктивна реалност),  някак се насича на множество субективни, на безкрайно множество  субективни варианти на квантовите измествания и във всяко от тях става свое изменение на признаци. Дори най-малкото несъвпадение някъде вече лежи в друг сценарий − да речем творците на моя организъм  някъде са проработили ето така по червата, стомаха, кръвоносната система на главния мозък – те си имат свои форми на самосъзнание и свои признаци и в тях също има голяма разлика. И това, което става с  тях, се отразява на това в какъв от сценариите попадам аз.

Но това не са всички фактори, които влияят – основният фактор е фокусната динамика. Тоест с творците могат ето така, така, да не съвпадат, а моята фокусна динамика се измества ето в тази посока. По моята фокусна динамика се определят селекционните параметри  на сценария, в който ще се осъзнавам аз.

− А разговора (да допуснем, в медитация) за себе си с някого, възприемаш така, както, да допуснем, тук сега беседваш, така ли?

Разбира се.

− Като тук?

Да. Еднозначно. Тоест не така, че той да говори едно, а аз друго,  тоест явно се избира някакъв сценарий и неговото възпроизвеждане върви по някакъв ротационен цикъл, тоест – това след това (верижно) ; а може би това върви в зависимост от измененията на моята фокусна динамика, тоест на моя интерес. Аз съм получил интерес – в дълбинната медитация фокусната динамика остава активна – ето в какво е разликата между обикновената медитация и дълбинната. Тоест моят хипокампус работи напълно, мозъкът работи в състояне на активност. Тоест аз осъзнавам всичко, което става и помня това, това се клексува от хипокампуса и от други механизми , от интрамедиалната кора и това се отлага на оперативната памет, на временната памет. След това, когато излизам от медитацията, онова, което ми трябва, аз запомням, а останалото си отива,  макар че аз и след това си спомням някои неща – след няколко дни. Тоест това е някакъв особен механизъм  за получаване на информация в сравнение с всеки друг. И той се управлява също от фокусната динамика. Но щом загубя интерес, веднага излизам от медитация − тоест няма основание за продължаване (както с колата − щом натиснеш спирачката, колата спира и край – слизай!)

− Но,  да речем, са ти показали моменти как се извършва таиррлидацията

Всичко (ми показаха) − точно и ясно.

− Ако формо образите на ноовремевия континуум са проекция от пространствено-времевия континуум, то когато ти взаимодействаш с формообраза на ноовремевия континуум, това някак проецира ли се в пространствено-времевия континуум?

Ами то става едновременно, тоест премахни времето и всичко ще ти стане ясно. Премахни времето – време няма, а с него си отива и пространството. И толкова – това, което става там някъде, в някой от сценариите, автоматически в унисон се синхронизира с това, на което съм излязъл аз.

− Излиза, че плеядианката Рамасанта на някого е показала таиррлидацията, това се е проецирало един вид в ноовремевия континуум, какво, на теб ли е показвала?

Да. Тоест такъв вариант на този сценарий е възможен. Може това да е някак взаимосвързано с това, че фокусната динамика работи, и всичко останало.

Разберете – от това, че аз се намирам в медитация не следва, че аз знам всичко за този процес. Аз се намирам вътре в процеса и да погледна отстрани на този процес ми е много сложно, защото мога да погледна само изотвътре.  И задавайки си някакви въпроси на себе си, според моя интерес, на база именно на този интерес, аз получавам отговори, а на вас ви се струва, че щом правя това − значи всичко знам. Но аз знам само мизерна част от това, което знам в димидиомиттесната си форма, например. Защото фактически за тях дълбинната медитация е техния живот.  Те практически постоянно дублират себе си с ноовремевия континуум. Тоест за тях такава разлика, като за нас, не съществува. Те могат лесно да влязат в медитация – да речем, за да вляза в дълбинна медитация на мен ми трябват минута-две, а на тях изобщо нищо не им трябва – просто помислят и различни образи, варианти, вървят, вървят, вървят – те просто резонират; те резонират на този интерес, който ти се върти в главата и издава информация такава, която от цялото множество сценарии на теб най-много ти подхожда. Не се налага да търсиш – я да видя този сценарий – да гледаш, гледаш, след което да си кажеш: „да, не подхожда“, да губиш време – нищо такова няма. Всичко става автоматически. И вие също, ако започнете дълбинни медитации, огромно количество неща няма да знаете. Как става, защо, къде има съприкосновение и къде – не. Вие ще получавате информация може би още по-дълбока, отколкото аз. Но да направите взаимовръзките ще бъде много сложно. Защото за това трябва да погледнете на себе си (намиращия се в медитация), отстрани (от позицията на друг формо-тип, който не се намира в медитация, но вижда какво става с теб).

− Това възможно ли е?

Поне за мен това е невъзможно. Да се раздвоиш на това, което си и на наблюдател на себе си – аз такова нещо не мога.

− Това само в димидиомиттесна форма ли е възможно?

Не зная. Не съм си задавал този въпрос.

-------------

НВК – ноовремеви континуум

ПВК – пространствено-времеви континуум

дувуйллерртност» — последователен и постепенен инерционен преход на всички реализационни Форми на Колективни Разуми от едно качествено състояние в друго — в най-голяма степен резониращо с предишното; безконфликтност;

Хипокампус - дял от мозъка, отговорен за дългосрочната памет и пространствената ориентация

клексува – изменя съдържанието, квантова обективна ВВУ-Информация принадлежаща към някаква висока Идея

таиррлидация - фотонно преформатиране

димидиомиттесна – био-плазмена

                                                                                                                                                           
www.iskri.net/zefiraСъздадено: 14/07/2018 : 23:02
Обновено : 10/06/2020 : 01:58
Категория : Орис
Страницата е посетена 667 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^