Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 516 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Ние не помним себе си …
 

Ние не помним себе си като „другите личности“ съществуващи

едновременно и паралелно с „нас“

Орис, том 15

15.17121. Ние не помним себе си като „другите личности“ съществуващи едновременно и паралелно с „нас“ и не помним как сме се оказали тук и сега. Всъщност всеки от „нас“ се е оказал именно „тук и сега“ (а не на някакво друго място и състояние) не по силата на някаква предопределеност или „съдбовни стечения на обстоятелствата“, а единствено поради това, че от цялото множество потенциално възможни избори „ние“ сме могли да осъществим само някакви конкретни техни варианти. Именно тези качествени решения, за вземането и реализацията на които сме се оказали способни в даден конкретен момент от своето Съществуване, са главната причина за това, че ние (в своето „сега“), се намираме именно „тук“ – заедно със СФУУРММ-Формите на Опита, който благодарение на тези субективни причини, с тези конкретни избори, сме „проецирали“ (като че ли „привнесли“) чрез специфичната ФСВ-активност на Формо-Творците на своето Самосъзнание в динамиката на окръжаващата ни действителност. Всичко, което имаме в своя Живот, всичко, което ни окръжава, е възпроизведено („материализирано“) в Пространство-Времето само благодарение на по-голямата (или по-малка) степен на качественост, на която са се оказали способни Формо-Творците на последователно фокусираните от Нас Конфигурации. Както се казва, „каквото сме посели, това жънем“.

15.17122. Във все по-голяма и по-голяма степен ставайки чрез ФСВ- динамиката на Формо-Творците на своето Самосъзнание част от някакви конкретни (именно тези, а не други!) процеси (едновременно, но различно осъществуващи в различните сценарии на развитие на вашата Стерео-Форма), вие започвате все по-дълбоко и по-стабилно субективно да се самоотъждествявате само с тях, да бъдете „именно тази личност“ и нищо повече, забравяйки (или просто не разбирайки), че по-качествените от вашите избори отдавна вече са ви „препроецирали“ в тези Конфигурации на Самосъзнание, които едновременно с „днес“ фокусираната от Вас „личност“ са проявени в условия на Същестуване  значително по-благоприятни и за развитие и за по-качествена реализация на жизненото творчество. Както водата запълва първо долната част от съда, точно така и вие − със стабилната реализационна  ФСВ-ФДО-динамика на определени групи Формо-Творци на своето Самосъзнание и на резониращите с тях УУ-ВВУ-конгломерати, постепенно (но едновременно във всички Направления на развитие) „запълвате“ Конфигурациите на тези групи Континууми, с които в най-голяма степен резонират отделните „участъци“ на фокусираната от Вас НУУ-ВВУ-Конфигурация и постепенно (а не изведнъж!) „ставате“ тези „личностни“ Интерпретации, с които в най-голяма степен сте способни „сега“ качествено да се самоотъждествявате.

--------------------------------------------- ------------------------------

СФУУРММ-Форми − обстоятелствата, благодарение на които е синтезиран опита

ФСВ – Фокус на Съсредоточено Внимание (по Кастанеда – „събирателната точка“ , Б.пр.)

ФДО – Фокус на Дуалното Отражение

УУ-ВВУ-конгломерати,

УУ-ВВУ-копие  Формо-копие на структурата на Самосъзнание на «личността», стимулираща със своя «Фокус на Дуално Отражение» направлението на творческата динамика на «Фокуса на съсредоточено Внимание» на всяка НУУ-ВВУ-Форма.

НУУ-ВВУ- «формо-диференциращи обвивки на УФС (Универсалния Фокус на Самосъзнание)», активно исползвани от Нас за индивидуално жизнено творчество като психо-биологически «личности».

                                                                                                                                                                        www.iskri.net/zefiraСъздадено: 05/07/2018 : 04:09
Обновено : 29/08/2020 : 12:39
Категория : Орис
Страницата е посетена 696 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^