Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 956 всичко

 3 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Лечение на кисти, ендометриоза, женски болести
 

 

Причини и отстраняване на кисти в яйчниците, Ендометриоза, женски болести 

Борис Увайдов

 

Много жени боледуват от кисти, ендометриоза, варикозни вени и други женски болести. Традиционната медицина ги лекува или оперативно  или посредством хормонална терапия – най-често с прогестерон – потискат женските хормони като лъжат тялото, че жената е бременна и предизвикват менопауза – правят така, че хормони да не се изработват. И едното и другото никога няма да даде положителен ефект, защото основната причина не се премахва и остава същата и се получава само временно облекчение за сметка на тези дегенеративни процеси , които са протичали на различни нива, а с такова лечение ще продължат още по-бързо да разрушават тези вътрешни системи и органи, защото главните причини си остават. С ортодоксалните методи можете да заглушите болестите , да облекчите или убиете болката,  или с хормони да възстановите временното равновесие , но в резултат се разстройва и разрушава цялата ендокринна система. Последиците са печални – бездетност, онкология, запуснати системи, защото никога женските болести не са лекувани правилно от традиционната медицина.

На какво трябва да се обърне внимание – на това как са изцелявали успешно  тези болести знаменитите учени. На какво да обърнем внимание – на това, че всеки венозен застой, ако започва в мозъка, постепенно се разпространява и на други органи и системи, включително женските органи.

Какво води до венозен застой? Емоционални и нервни стресове. Ако постоянно седите на едно място и гледате в екрана – това е зрителна преумора – води до мозъчно кръвообръщение, а това вече се разпространява на други органи – особено на щитовидната и паращитовидната жлеза. А тя работи в унисон заедно с яйчниците. Следователно хормоните също няма да се отделят правилно. Получава се венозен застой и в яйчниците и постепенно този венозен застой се разпространява на всички органи и системи.

Венозният застой може да се дължи на неправилен начин на живот, ако човекът има някакви стресове и неразрешени проблеми, или човекът дълго седи – примерно в самолета или на компютъра, в областта на малкия му таз се образува застой. С какво се характеризира венозния застой – със сгъстяване на токсична венозна кръв , която пречи на артериалната кръв. А в здравата артериална кръв основно трябва да има – хранене, кислород, хормони, електролити и цялото необходимо гориво, за да може обмена на веществата в нашите клетки да продължава да се извършва нормално.

Всеки венозен застой – особено в малкия таз, дава всякакви женски заболявания; освен това и емоционалните нерешени проблеми, и всякакви стресове, и неправилния начин на живот – всичко това води до венозен застой. Всякакви лоши привички водят до пристрастяване. Например кафето износва надбъбречните жлези преждевременно и отнема резервната енергия на човека. То е като наркотик и ние се пристрастяваме към него и не е толкова лесно да оставим това кафе – приятно ни е да го пием, но всъщност напразно отделяме тази енергия.  Същото се отнася и за чая. Най-добре е да се пие билков чай – от лайка, мента и др., но не забравяйте да пиете вода – тя е антитоксична терапия и невероятно изцеляваща. Така трябва да се води борба с местния венозен застой.

Областта на яйчниците – там има голям венозен застой. Трябва да се отстранява този застой и в яйчниците, и в матката, и в тръбите ( всичко това е единна система) и да се сложат там пиявици.

С пиявиците се отстранява венозния застой от главата, защото имаме хипоталамус и 2 желези  - хипофизата и епифизната жлеза. Те също трябва да се хранят с кръв. А ако там има венозен застой, ще има недостиг на кислород и на хранителни вещества.

В какво ще се изразяват симптомите, ако това е така? – в липса на енергия; не се изработват хормони, цялата система буксува и се получава хронична умора – човекът няма достатъчно сила, за да мисли, за да върши някаква работа, получава се предменструален синдром, главоболия, малокръвие, и др. симптоми свързани с проблемите в ендокринната система. Защо се появяват тези кисти, ендометриози – защото там не достига хранене на нашите клетки.

Трябва да пуснем там чиста кръв. Как да направим това? Лекарите не могат да ви кажат как, защото никой не им преподава това в медицинския институт. Какво правел великият академик Залманов – поставял пиявици. Защото пиявицата най-бързо, най-силно и най-добре разрежда кръвта и отстранява венозния застой. Къде трябва да се поставят пиявиците? Има специални места, на които да се поставят – тази наука се нарича гирудотерапия. Без това всичко друго ще дава нулев ефект . И така, първо трябва да се поставят зад ушите, защото оттук идват сигналите от различни други части на хормоналната система. След това трябва да се поставят локално в долната част на корема отпред и отзад – на гръбначния стълб, там, където е опашната кост и перинеума.  Някъде 5-6 пъти максимум. Резултатите са потресаващи. Там, където е праивлно кръвообращението, там никога няма да се образува тумор. Там, където има достатъчно артериална кръв, там , където има достатъчно количество кислород, никога няма да растат нито кисти, нито тумори.

Имат ли връзка тези болести с половия живот? − Да, защото ако жената не получава оргазъм, при нея няма разрешаване на този венозен застой – той се задълбочава. Ако жената е ригидна, по-добре да не се занимава със секс. Това също е болест и също се лекува. Така трябва да се отстранява и местния и общия венозен застой. Това е главната задача.

Едновременно, или след това, трябва да се нормализира правилното хранене. Тоест трябва да се закислява кръвта, а след това – да се алкализира. Защо? Защото друга причина са вирусите, бактериите и паразитите. Лабораторните тестове не откриват тези вируси, които предизвикват много от женските заболявания. Получава се нещо като нарушаване на бдителността. Затова закисляваш кръвта и организмът е отначало кисел – кисели продукти – кисело зеле, кисели домати, краставички. Излиза, че трябва две седмици да се закислява и две седмици – да се алкализира, но може и всеки ден и да се закислява и да се алкализира – всеки ден на всеки 2-3 часа; или 2-3 дни да се закислява, а след това – да се алкализира. Като начин за алкализиране – обикновената сода бикарбонат, а също така и много плодове и зеленчуци, мед,. Мазнините дават кисела реакция. Всеки трябва да проучи коя храна дава кисела и коя дава алкална реакция. Трябва след като възстановите здравето си,  да осигурите кисело-алкален баланс.

В тези области трябва да правите компреси и вани с разтриване с четка, за да възстановяване на нормалното кръвообръщение.

Лягате във ваната – топла вана и вземате 1кг сол и чаша сода, добавяте и йод (2-3 капкомера). След това лягате и започвате да правите натриване по часовниковата стрелка, против часовниковата стрелка – на гърба, и на гръбначния стълб,  и на малкия таз на показаните места – масажирайте с четка, за да стимулирате кръвообръщението. Содата ще отнеме отрицателната енергия, а содата и солта много ефикасно очистват, разширяват порите. След това трябва да втривате ароматно масло, но първо цялото тяло разтрийте с оцет 4-5% - така по-лесно през кожата прониква киселината и окислява целия организъм. И трябва да следите да няма инфекция – напр. често има млечница − правите душ, закислявате средата, в която тези вируси и паразити не могат да виреят.  Така постепенно всички тези кисти и тази ендометриоза и тумори ще се разнасят , защото организмът се окислява, алкализира, и в същото време даваме програма за антитоксична терапия. След това така балансираме храненето, за да може човека да е достатъчно здрав и изцелен.

Какво трябва да бъде храненето – периодически киселинно и периодически – алкално. Или по лакмусовата хартия да се определи рН на урината. Слюнката трябва да бъде или неутрална или слабо алкална, а в стомаха трябва да има много киселинна реакция, на урината – слабо киселинна. Значи, ако е много киселинна, трябва да се яде сода, и обратно – тряабва да се балансира. Големите крайности са вредни – не трябва да има големи крайности. Така жената може да запази своето здраве и след менопаузата, която трябва да племине плавно, и да възстанови нивата на естрогена и прогестерона с билки, които хранят жлезите с вътрешна секреция и допълват кръв в тези безвредни хормони, които се намират в растителната среда.

                                                                                                                                                                           www.iskri.net/zefiraСъздадено: 30/06/2018 : 20:08
Обновено : 10/06/2020 : 01:57
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 777 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^